Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Előrejelzések (napi) » 2022.06.11-12. Szombat-Vasárnap
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Vénusz-Uránusz együttállás – Hold szembenállással

A saját hazájában, a Bika jegyében haladó Vénusz, a szeretet, a szépség, a harmónia és az anyagiak bolygója eléri a váratlan változásokat szimbolizáló Uránusz bolygót. A Vénusz a Bikában nagyon érzéki, a szerelem és romantika kézzelfogható és fizikai megnyilvánulását tartja a legfontosabbak. Akit szeretünk, ahhoz hajlamosak vagyunk nagyon ragaszkodni, esetleg túlzottan is birtokolni. Mindez vonatkozik az anyagi tulajdonainkra is, hogy megtartsuk őket. Amikor a Vénusz együttáll az Uránusszal, a kapcsolatainkat és pénzügyeinket érintően is hirtelen változásoknak, izgalmaknak, váratlan eseményeknek lehetünk kitéve. Nagyon inspiráló napok ezek, lehetnek zseniális, forradalmi ötleteink, elképzeléseink. Érdemes kreatív, művészi tevékenységekkel is foglalkozni. Ha tudatos vagy, felbukkanhat a mélyből hírtelen valamilyen képességed, amivel egy új úton tudsz elindulni.

Vigyél be valami szokatlant, valami újat a napi rutinodba, a szerelmi életedbe.

Vasárnap kora hajnalban ez az együttállás még kap egy szenvedélyes energiát a Skorpió Holdtól, ami méginkább rávilágít arra, mi az, amit el kellene engedni, de görcsösen ragaszkodsz hozzá, mindezt intenzív érzelmekkel gazdagítva, melyek mélyen megérintenek bennünket.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!