Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Előrejelzések » 2022.04.30. Szombat

Újhold

A hónap második Újholdja 22:38-kor pontosul be a Bika jegyében, mely egyben részleges napfogyatkozás is, elindít egy ciklust, amely hat hónapig tart, téma a szépség, érzékiség, vágyak, anyagiak, stabilitás.  Az Újhold az 5. házban, többek között a szerelem, vágyak, vállalkozás házában az Uránusszal áll együtt és a Marssal alkot szextil fényszögkapcsolatot. Az Uránusz rugalmasságot, nyitottságot, intuíciót ad. Megfelelő alkalom valami teljesen új, szokatlan dolog elindításához. A Mars magabiztosságot, erőt és bátorságot ad olyan projektekhez, amelyek elindítása eddig nehézséget okozott. Fokozza a szenvedélyes vágyat és a szexuális vonzalmat is.

Vénusz-Jupiter együttállás

Mindeközben egzakt a Halak Vénusz és Jupiter együttállása is, mely szerelmet, pénzt, harmóniát és boldogságot hozhat. Ugyanakkor figyelj oda, mert könnyen elpazarolhatod a pénzedet. Társasági életre megfelelő alkalom. Testi és belső szépségednek köszönhetően nagyobb népszerűségnek örvendhetsz a környezetedben. Ha esküvőt terveztél erre a napra, nagyszerű alkalmat választottál.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!