Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Előrejelzések (napi) » 2022.07.26. Kedd

Hold-Vénusz együttállás

A Hold a saját otthonában a Rák jegyében találkozik a Vénusszal. Fokozottan előtérbe kerül az összetartozás, a biztonság, a család, otthon, múlt kérdése, főleg a női ágon átörökített minták és sorosok témaköre.  Most érdemes foglalkozni vele, jó alkalom a szeretteiddel való időtöltéshez, beszélgetésekhez, a barátaiddal való kikapcsolódásra, a társasági életre. Érzelmes, gondoskodó és törődő vagy. Érzékenyebb vagy a pozitív és a negatív energiákra egyaránt. De nagyobb a valószínűsége, hogy a szépséget, szeretetet, békét és harmóniát vonzod magadhoz. Jó alkalom a főzéshez, az otthon szépítéséhez, kertészkedéshez, szabadidős tevékenységekhez vagy szórakozásra. A Jupiter kvadrátja még hat, ezért ne lepődj meg, ha a beszélgetések során a családi témákban kiderül az igazság és kiesik egy két csontváz a szekrényből.

Merkúr-Mars kvadrát

A Merkúr a Rák csillagkép, ami a családi kör, az otthon, a szeretet szimbóluma, annak is az elengedő ágánál jár és együtt áll a csillagkép legfényesebb csillagával, az Acubens csillaggal. Most meg tudod érteni, mi az, aminek lejárt az ideje, már nincs benne szeretet. Le tudod magadról vágni ezeket a kapcsolatokat, fojtogató kötelékeket. De a rossz szokásokat, függőségeket, negatív hitrendszereket is el tudod engedni.  Ehhez ad segítséget a Mars, aki a Kos csillagkép alatt és a Cet csillagkép feje fölött halad. Hírtelen felbukkanhat valami a mélyből, napvilágra kerül, tudatosulhat. A Mars azt mondja, hogy gondolkodj másképp! Erőt és lendületet ad ahhoz, hogy hagyd el a járt utat és indulj el a valódi küldetésed felé! Már együttáll az Uránusszal és a felszálló holdcsómóval. Tulajdonképpen, ha bátor vagy, akkor ezekben a napokban tudsz egyet fordítani a sorsodon.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!