Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Előrejelzések (napi) » 2022.08.12. Péntek

Hajnalban (3:35-kor) teljesedik ki a Vízöntő Telihold. A Telihold, különösen a Vízöntő Telihold arra hívja fel a figyelmünket, mi az, amitől meg kell szabadítani az életünket. Továbbá összhangban van és megerősíti az előző napok üzenetét is. Válj szabaddá a terhek alól! A Nap az Oroszlán csillagkép fejénél, a Hold a Bak csillagképben és a Vízöntő csillagkép múlt vize alatt. Most itt a lehetőség, hogy megtisztulj és felszabadulj a régóta cipelt terhek, karmák, a múlt érzései, a negatív hitrendszerek, a félelmek alól. Ez most kulcskérdés, mert ha nem is tudunk hatni a külvilágban zajló eseményekre, de hozzáállásunkon tudunk változtatni és azon is, hogy mire fordítjuk a figyelmet és minek adunk energiát. Nagyon fontos most ez, mert aki fél, az irányítható. A teljes megújulás és a tiszta lappal indulás lehetősége ott van a mostani Teliholdban. Eljuthatsz egy döntési ponthoz is, de már tudod, hogy milyen irányba kell menni, hogy elérd a célodat, azt a célt, ami lelki igényednek megfelel.

A Szaturnusz együtt áll a Holddal, azt kéri, vállalj felelősséget és kövesd a felsőbb éned utasításait, nem engedi, hogy lemondj bizonyos kötelezettségeidről. Még ha keménynek tűnnek is tanításai, olyan magasságokat és sikereket segít elérni, amiről még álmodni sem mertél.

A Telihold összefügg az Uránusz és a Felszálló holdcsomópont együttállásával is. Ez egy katalizátorként működő energia, sokkal tudatosabban fogunk működni, mint eddig. Ez a jelentős energia már itt van egy ideje, a Telihold még jobban aktiválhatja. Felrázza a dolgokat és instabillá teszi azokat, amelyeket biztosnak és stabilnak hittünk. Átgondoljuk, hogy mi az, amire igazán tudunk támaszkodni, hogyan kezeljük az érzéseinket a bizonytalansággal kapcsolatban. Lehet, hogy alkalmazkodnunk kell a kialakult új helyzetekhez, meg kell változtatnunk a hozzáállásunkat, felismerni, hogy azon az úton szeretnénk-e tovább haladni, ahol most vagyunk.

Rendesen felkavarodnak az energiák, egyszerre lesz jelen a Szaturnusz visszafogott és az Uránusz felkavaró, nyugtalanító energiája és a Hold mindezeket az érzéseket fel is erősíti.

Ha a külső hatásokat nem is tudod befolyásolni, fordítsd az energiádat olyan dolgokra, amik feltöltenek és legyen a szíved olyan nagy, mint ez a telihold feltöltve szeretettel, harmóniával és békével.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!