Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Előrejelzések (napi) » 2022.08.09. Kedd

Reggel a Vénusz és a Plútó szemben állnak az égen. Na ez egy ütős energia lesz, ez is hétfőtől már érezhető egészen a hét közepéig. A Vénusz a szépség, harmónia, béke, szeretet és pénzügyeink szimbóluma az érzékeny Rák jegyében eléggé ki van téve a kemény hatásoknak. A Plútó, amivel kapcsolatba kerül, képes levinni a mélységekbe és radikálisan átalakítani.  Kapcsolataidra és pénzügyeidre képes intenzív hatást gyakorolni. Előtörnek a mély és tudatalatti energiák, melyek megfelelő kezelésével konstrukív mederbe lehet terelni az energiákat, egyébként könnyen lehetsz manipuláció vagy hatalmi játszmák áldozata, könnyen kihasználhatnak. Hatalmába keríthetnek a rögeszmés és kényszeres vonzalmak és veszélyes ügyekbe keverhetnek. Az is lehet, hogy te élsz vissza a vonzerőddel és kerítesz hatalmadba másokat, azonban ez nem kedvez a lelki fejlődésednek.

Mindenesetre, ez egy olyan tranzit, amely lehetőséget kínál a szélsőséges érzelmek gyökerének felkutatásához és oldásához. Nagyon nem mindegy, hogyan kezeled ezt az energiát, mert a Plútóval sorsot is tudsz fordítani most Vénuszi témákban. Itt most nem lehet a középutas megoldást választani, mivel a Plútó nem ismeri a kompromisszumot. Tehát csakis akkor tudsz vele minőségi szintemelkedést elérni, ha olyan döntést hozol, ami gyökeres változást hoz. 

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!