Előrejelzés

2022.08.18. Csütörtök

Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Előrejelzések (napi) » 2022.08.18. Csütörtök

A szeretet, szépség, béke, harmónia és az anyagiak elvének képviselője a Vénusz a Rák csillagkép közepénél jár. A Rák klasszikusan a család, otthon szimbóluma. A Vénusz kiemeli a családi szeretet, családi összefogás, a családi kör, a család védő erejének a fontosságát. Ahol most a Vénusz jár, az a jászol, a fény születésének helye, nagyon erős itt a jézusi szeretet üzenete. Így kapcsolódik a Jupiterrel a hit, bölcsesség, hála, megbocsátás és bőség bolygójával harmónikus (trigon) fényszöggel, aki a Halak csillagkép visszaúszó részénél halad még mindig, most éppen hátráló mozgásban (közeledve újra a Tavaszponthoz, az új korszakhoz). Mi az, amiben hiszel? Milyen értékekben hiszel? Hiszel-e magadban, a szeretteidben? Hiszel-e abban, hogy az élet szép? Meg tudsz-e bocsátani?

Másik üzenete ennek a konstellációnak, hogy visszatérhet hozzád a múltból egy szerelem, egy társ, egy képesség. Kérdés, hogy észreveszed-e?

Tulajdonképpen ez az egyik legszebb és legszerencsésebb tranzit az égen. A Vénusz és a Jupiter megadhatja mindazt, amit csak szeretnénk. Jókedv, optimizmus és a szeretet érzése hat át, most jobban ki tudod fejezni személyiségednek szeretetteljesebb és barátságosabb oldalát. A Vénusz és a Jupiter a tüzes jegyekben (Oroszlán és Kos) előtérbe helyezi az izgalmat, a szenvedélyt és az önkifejezést. Jó alkalom randevúzásra, társasági élethez, nyaraláshoz és a problémás kapcsolatok javítására, otthonod, irodád szépítésére. Új szerelem is bontakozhat ki, ami valószínűleg nagyon jó kapcsolattá alakulhat ki. Pénzügyi befektetéseid most sikeresek lehetnek, vagyonod gyarapodhat. Ugyanakkor figyelj oda, hogy ne költsd könnyelműen a pénzt, előfordulhat, hogy olyan dolgokat is vásárolsz, amit az adott pillanatban szépnek tartasz, de később megbánod.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 16. hét

A mostani időszak legjelentősebb tranzitja a Jupiter és az Uránusz együttállása április 21-én vasárnap pontosul

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!