Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Előrejelzések (napi) » 2022.08.23. Kedd

Nap a Szűz jegyében

A Nap belép a Szűz zodiákus jegyébe, mégpedig egy különleges helyen az égen. Az Oroszlán csillagkép legfényesebb csillagával a Regulussal áll együtt, aki az Oroszlán szívcsillaga. Úgy tartják, hogy a Regulus az egyik világoszlop, ami az emberek világát tartja meg. Ő a feltételek nélküli szeretet és a szerelem csillaga.

A Szűz változó minőségű, föld jegy. Maga a Szűz a rend, mint életrend, a külső rendrakás. Tedd fel a kérdéseket magadnak:

  • Az életedben most jelenleg rend van?
  • A dolgok, az emberek a helyükön vannak-e?
  • Ha valamelyik életterület nincs még a helyén, akkor miért nincs a helyén?

Ha erre is tudod a választ, akkor rendet tudsz rakni. Időigényes, a részletek időszaka. Jelszava, hogy az ördög a részletekben rejlik. Ez az időszak a részletekre segít rálátni. A Szűzben jelenik meg a hétköznapi munka üzenete is. A Szűzhöz tartozik a hétköznapokban megélt rend, rendetlenség, az életritmus. Káoszban vagy rendben telnek a hétköznapjaid? A Szűz szimbolizálja a vetés-aratás üzenetét is. Itt arathatod le mindazt, amit addig elvetettél. A karma itt jelenik meg fontos üzenetként. A karma ok-okozat, nincs jó és rossz karma. Itt semmi más nem történik, csak az, amit én elvetél, annak megtapasztalod a következményeit. Az mindegy, hogy előző élet vagy előző év következménye. A Szűzhöz tartozik a szolgálat is. Vannak olyan karmikus tapasztalatok, amelyek jó szolgálattal kiválthatók (kozmikus szinten dől el, hogy leszolgálható-e). A lényeg, hogy szeretettel csináld.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!