Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Előrejelzések (napi) » 2022.09.19 Hétfő

Újra szembenállnak egymással az értelem elvét képviselő Merkúr és az igazságot szimbolizáló Jupiter, de ezúttal úgy, hogy a Merkúr is retrográd (hátráló) mozgásban van a Mérleg jegyében. A retrográd Merkúr ki akar zökkenteni minket egy „alvó” állapotból, a hétköznapok rohanó világából és azt szeretné, hogy a megszokott helyett egy új perspektívát is vegyünk figyelembe. Tehát gondold végig, hogyan tehetnéd harmónikusabbá, szebbé, békésebbé, szeretetteljesebbé kapcsolataidat. A retrográd Jupiter a Kos jegyében arra hívja fel a figyelmet a maga finom módszerével, hogy állj meg és győződj meg arról, hogy valóban jó úton indultál-e el, nem hoztál-e elhamarkodott döntéseket, a választott cél ténylegesen beleillik-e a hosszú távú elképzeléseidbe? Most még van lehetőség arra, hogy korrigáld a helyzetet és figyelembe vedd valódi céljaidat, érték- és hitrendszeredet, valamint a többiek szempontjait is, ugyanis a Jupiter mindent felnagyít, amivel érintkezésbe lép. Most az emberi kapcsolatok, a párkapcsolatok kerülnek górcső alá. Szembesülünk a belső igazságunkkal és értékrendszerünkkel. Nem árt feltenni magunknak a következő kérdéseket:

· Mi az, amit nem tudsz elfogadni, befogadni, ami nem egyezik a világoddal?
· Van-e hosszú távú perspektívája a kapcsolataidnak?
· Hiszel-e a kapcsolataidban?
· Melyek az elavul gondolati, hitrendszeri minták, amelyek vissza-vissza térnek, de már nem szolgálnak téged?
· Hol voltál túlságosan nagylelkű, esetleg hol vállaltál a kelleténél több áldozatot?
· Hogyan gondolkodsz, kommunikálsz a kapcsolataidban?
· Tudsz-e változtatni a hozzáállásodon?

Lesz ehhez egy segítő fényszög, ami segít rávilágítani a titkokra, felhozni a tudattalanba száműzött dolgokat. Ugyanis a tudatos énünket képviselő Nap és a radikális átalakulás elvét szimbolizáló Plútó harmónikus (trigon) fényszöget alkot egymással. Most könnyebben a rejtélyek mélyére áshatsz, felderíthetsz titkokat, jó időszak kutatáshoz és nyomozáshoz. Könnyen a végére tudsz járni a kapcsolati nehézségeknek, azaz a saját pszichédben levő kivetítéseket könnyebben ismered fel. Tapasztalhatsz drámai és felkavaró dolgokat is. Itt az ideje, hogy foglalkozz az életed sötét területeivel is. Ne csak kívül takarítsd el a szemetet. A Plútó is retrográd pozícióban halad, melynek során azok a dolgok, amelyekhez a legjobban ragaszkodunk, hirtelen elveszhetnek. Az ellenőrzés és a kontroll bizonyos esetekben kikerül a hatáskörünkből. Kénytelenek vagyunk radikálisan átértékelni egyes dolgokat. A Plútó retrográd időszaka a megújulás ideje is, melynek során nagyobb önbecsülésre tehetünk szert.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!