Előrejelzés

2022.10.14. – Vénusz-Szaturnusz trigon

Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Előrejelzések (napi) » 2022.10.14. – Vénusz-Szaturnusz trigon

Pénteken reggel pontosul be a szeretet és a szépség elvét képviselő Vénusz és a határ, szerkezet és a szükségszerűség elvét képviselő Szaturnusz harmonikus (trigon) fényszöge. A Vénusz a Szűz csillagkép előrelépő lábánál, a Szaturnusz a Bak csillagképben és a Vízöntő csillagkép múlt vize alatt.

Milyen terheket, karmát, negatív hitrendszereket, félelmeket cipelsz még magaddal? Mi az, ami meggátol és határt szab az elképzeléseid megvalósításának? Mi az, ami miatt nem tudsz előrelépni? Mi az, ami megakadályoz abban, hogy átvedd az irányítást a sorod felett? Ez egy jó időszak elgondolkodni ezeken, van még rá idő. A Szaturnusz még retrográd, majd, amikor elindul előre, akkor fogod tudni átültetni a gyakorlatba az elképzeléseidet, akkor tudsz majd ténylegesen elköteleződni, akkor tudod könnyen kezedbe venni a hatalmat az életed felett.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!