Kezdőlap » Blog » Asztrológia » 2024. 13. hét
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

2024. március 25-31.

Hétfő 03.25.

Mérleg Telihold félárnyékos Holdfogyatkozással

A március 25-i félárnyékos Holdfogyatkozás reggel 8 órakor történik és hazánkból nem megfigyelhető. A Telihold két olyan területet kapcsol össze, melyek szemben állnak egymással és ezáltal nehezen összeegyeztethető energiamintázatot képviselnek. A mostani Telihold a Mérleg jegyében teljesedik ki, Nap a Kos jegyéből világítja meg. Az Én és a Te oldala, a partnerség és a függetlenség témaköre kerül szembe egymással. Hogyan tudjuk megőrizni önvalónkat a kapcsolatainkban és együttműködéseinkben? Nagy a kontraszt a Mérleg diplomatikussága, kompromisszum készsége, kapcsolatokra való törekvése és a Kos bátor, független, küzdeni képes, önérvényesítő tulajdonságai között. Ebben kellene megtalálni az egyensúlyt. Részletes cikk itt olvasható.

Szerda 03.27.

Hold Skorpió jegyben


Délelőtt 10 órakor a Hold átlép a Skorpió jegyébe. Intenzív érzelmekről szól ez a néhány nap. Legyen szó szenvedélyről, lelkesedésről, bánatról vagy vágyról, az érzelmek mélyen megérintenek bennünket. Az a vágy motivál bennünket, hogy a dolgok végére járjunk, a felületesség most nem fog működni. A Skorpióban lévő Hold arra ösztönöz, hogy fedezzük fel saját erőnket. Kiváló alkalom arra, hogy önvizsgálatot tartsunk, megszabaduljunk félelmeinktől és korlátozó szokásainktól.


Hold-Mars trigon

Bátorságot ad és kezdeményezésre, a kezdő lépések megtételére ösztönző tranzit. Nyugodtan hallgathatsz a megérzéseidre, mert intuitív módon tudni fogod, mit kell tenned, különösen a kapcsolatokban. Ilyenkor határozottabb, nyíltabb és közvetlenebb vagy tudod, mit akarsz. Őszintén fejezed ki érzéseidet, és bátrabban oszthatod meg szenvedélyes vágyaidat. Lelkesebb vagy, és jobban ki tudsz állni magadért és családodért. 

Csütörtök 03.28.

Vénusz-Uránusz szextil

Ilyenkor nyitottabban állhatsz az újdonságokhoz, az új lehetőségekhez, valamint a szerelmi és romantikus kapcsolatokhoz. Jobban vágyhatsz a szórakozás és az izgalmak iránt, ami valószínűleg bekövetkezik valamilyen fajta váratlan esemény formájában. Spontánabban cselekszel és szabadabban fejezed ki szeretetedet. A most alakuló kapcsolatok nem biztos, hogy hosszú távúak lesznek, hacsak nem hagytok egymásnak elég teret és szabadságot, valamint nem akarjátok túlságosan birtokolni egymást. Ebben az időszakban valamilyen kreatív vagy művészi tevékenység is kielégítheti önkifejezési igényedet. De az lehet, hogy kedvet kapsz otthonod csinosításához, vagy főzni valami finomat.

Péntek 03.29.

Hold-Vénusz trigon

Érzéseidet a szeretet, a béke, a harmónia tölti el. Kedves, barátságos hangulatban vagy. Jó alkalom a társasági élethez, barátokkal való találkozásra vagy akár randevúzásra. A szexualitásba meghittséget, gyengédséget és érzékiséget hoz.  Késztetést érezhetsz, hogy többet gondoskodj a családodról, szeretetedet jobban ki tudod fejezni feléjük. Kedvező a kreatív, művészi, zenei tevékenységekhez, valamint jó időszak a pénzköltéshez. Vegyél valamilyen szépségápolási terméket, vagy menj el fodrászhoz vagy egy masszázsra. 

Hold a Nyilas jegyében

Este 9 órakor a Hold belép a Nyilas jegyébe. Optimista és vidám energia. Az igazság keresésének igénye motivál, és akár egy új nézőpont követésére is hajlandó leszel. A részletekre most nem vagy kíváncsi, hanem a nagy egészre koncentrálsz. Az új élmények és kalandok mély érzelmi igényt elégítenek ki. Vigyázz, mert könnyen túlzásokba eshetsz. Jó alkalom a kalandos tevékenységekhez, utazáshoz, sportoláshoz, fizikai aktivitáshoz, tanuláshoz.

Szombat 03.30.

Hold-Mars kvadrát

Szenvedélyes vágyaid kielégítésére törekszel, a tudatalattid impulzív cselekésre késztet. Figyelj oda, mert túl nagy kockázatot is vállalhatsz, vagy megbánthatsz valakit. Ha van benned tudat alatt neheztelés vagy harag, akkor ezek az érzések most feljöhetnek. Nem szerencsés ezeket visszafojtani, legyen bátorságod szembenézni velük. Fontos, hogy foglalkozz érzelmi problémáiddal, mert ha nem teszed, akkor az dührohamok, balesetek, különböző sérülések és erőszak formájában fog megnyilvánulni. 

Hold-Szaturnusz kvadrát

Ma egy kicsit nehezebb lehet a kapcsolódás másokhoz. Feljöhetnek nyomasztó érzések a múltból, érezheted szomorúbbnak, magányosabbnak, elszigeteltebbnek magadat. A kapcsolatokban ilyenkor könnyen kialakulhat érzelmi hidegség, távolságtartás. Figyelj oda, hogy ne vetítsd ki másokra a negatív érzéseidet, hanem vállalj felelősséget értük! 

Vasárnap 03.31.

Hold-Vénusz kvadrát

Ideális alkalom a társasági élethez, romantikához, az ingatag lábakon álló párkapcsolatok könnyen szenvedhetnek a hűtlenségtől, de még egy biztos kapcsolatban is adódhatnak félreértések. Ezt kivédheted, ha kompromisszumot kötsz a harmónia megtartásának érdekében. A pénzügyeket illetően is legyél körültekintő, könnyen beleeshetsz abba a csapdába, hogy a pillanatnyi hangulatodnak a hatására túlköltekezel, bár most húsvét vasárnap ez nem annyira aktuális.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!