Nap-Vénusz együttállás

Szombat este 23:17-kor a Vénusz felső együttállásba kerül a Nappal a Mérleg 29°26’-én és Esticsillag lesz belőle. Telivénusz fázisában a legmesszebb van a Földtől. Az utolsó Nap-Vénusz együttállás január 9-én volt a Bak jegyében, miközben a Vénusz retrográd mozgásban volt, és megkezdte a jelenlegi Vénusz-ciklust. Ekkor lett a Vénusz Hajnalcsillag, a vénuszsarló a legközelebb került a Földhöz. Szimbolikusan elindította az értékekkel és szükségletekkel kapcsolatos folyamatokat, kit és mit értékelünk, mire vágyunk a kapcsolatainkban. Ez a folyamat most éri el csúcspontját, a virágzást vagy a fordulópontot (hasonlóan a telihold energiájához), amely után több érettség és tudatos energia kötődik kapcsolatainkhoz, világosságot és újszerű megértést hoz a kapcsolati tapasztalatainkról.

A Vénusz-Nap együttállás a Mérleg utolsó fokán történik (anaretikus fok), egyfajta krízishelyzetet szimbolizál, a karma beteljesülését, lezárását és feloldását mutatja. Kimozdít egy helyzetből, felhívja a figyelmet annak fontosságára, hogy megteremtsük az egyensúlyt életünkben és kapcsolatainkban, fordulópontot jelent a kapcsolati dinamikát illető tudatosságunkban, valamint annak megértésében, hogy mit jelent a valódi harmónia. A Plútóval alkotott kvadrát miatt gyökeres átalakulás várható társas kapcsolatainkban, ezúttal nem lesz kompromisszum és nem jöhetnek szóba a félmegoldások. Lehet, hogy sikerül meggyógyítani és magasabb szintre vinni a kapcsolatodat, de lehet, ha már nincs benne valódi szeretet, el kell engedni. Minden esetre a Plútó regeneráló erejének köszönhetően a folyamat végén újult erővel indulhatsz útnak.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!