Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Előrejelzések (napi) » 2023. 6. hét – Lelki felzárkózás

Intenzív energiák járják át a teret. A tegnap este kiteljesedő Oroszlán Telihold T-kvadrátban az Uránusszal könnyen ki tud billenteni az egyensúlyból, és a hatása a következő teliholdig meghatározó. Erről bővebben itt olvashatsz: Oroszlán Telihold Főleg akkor lehet nagyon frusztráló, ha bedeszkázod magad a változások elől, és ragaszkodsz a megszokottakhoz, de akkor sem kellemes, amikor pontosan tudod és érzed, hogy változtatni kellene, de nem mersz, nem tudsz lépni, mert számtalan akadályt látsz magad előtt. Nyilván komoly változtatást véghezvinni csak kellő önismerettel kifizetődő, anélkül a kudarc és csalódás nagy valószínűséggel borítékolható. Viszont ez a hét kicsit nyugisabb lesz, így lehetőségünk van utolérni magunkat lelkileg is, átgondolni elképzeléseinket, és ami a legfontosabb megbeszélni a problémákat.

Hétfő 02.06.

Merkúr-Neptun szextil

Gondolkodásod intuitívvá válik, megérzéseid kiélezetten működnek, szavaid mások számára gyógyító hatásuak és megnyugtatóak lehetnek. Kevésbé vagy képes a tiszta, logikus gondolkodásra, nem foglalkozol a bonyolult részletekkel. Megértheted, hogy mi az, amiért érdemes áldozatot hozni. Jó alkalom pihenésre, kreatív művészi tevékenységekhez, színházba, moziba menni, zenét hallgatni, meditálni. Figyelj az álmaidra, mert útmutatást vagy plusz információt is kaphatsz általa!  

Kedd 02.07.

Hold-Mars kvadrát

Szenvedélyes vágyaid kielégítésére törekszel, a tudatalattid impulzív cselekésre késztet. Figyelj oda, mert túl nagy kockázatot is vállalhatsz, vagy megbánthatsz valakit. Ha van benned tudat alatt neheztelés vagy harag, akkor ezek az érzések most feljöhetnek. Nem szerencsés ezeket visszafojtani, legyen bátorságod szembenézni velük. Fontos, hogy foglalkozz érzelmi problémáiddal, mert ha nem teszed, akkor az dührohamok, balesetek, különböző sérülések és erőszak formájában fog megnyilvánulni.

Szerda 02.08.

Vénusz-Uránusz szextil

Ilyenkor nyitottabban állunk az újdonságokhoz, az új lehetőségekhez, valamint a szerelmi és romantikus kapcsolatokhoz. Jobban vágyunk a szórakozás és az izgalmak iránt, ami valószínűleg bekövetkezik valamilyen fajta váratlan esemény formájában. Spontánabban cselekszünk és szabadabban fejezzük ki szeretetünket. A most alakuló kapcsolatok nem biztos, hogy hosszú távúak lesznek, hacsak nem hagytok egymásnak elég teret és szabadságot, valamint nem akarjátok túlságosan birtokolni egymást. Ebben az időszakban valamilyen kreatív vagy művészi tevékenység is kielégítheti önkifejezési igényedet. De az lehet, hogy kedvet kapsz otthonod csinosításához, vagy főzni valami finomat.

Csütörtök 02.09.

Hold-Merkúr trigon

Érzéseid, intuitív oldalad harmóniába kerül a racionális gondolkodásoddal, így gyorsan és tisztán átláthatod a dolgokat, az embereket és felmérheted a helyzeteket, hogy józan ítélőképességgel hozz döntéseket. A közvetlen környezeteddel való meghittebb kapcsolat most fontosabbá válik, mint általában. Jó alkalom gondolataid megosztására, beszélgetésekre, írásra, vagy akár nyilvános beszédre. Az álmaid és feljövő emlékképeid informatívabbak lehetnek. Az is elképzelhető, hogy megtudsz valamit gyermekkorodról vagy a családodról.

Hold-Plútó trigon

Lelkileg és pszichikailag is érzékenyebb leszel és fogékonyabb a környezetedben zajló eseményekre és annak atmoszférájára. Lehet, hogy valami mélyen meg fog érinteni és nagy hatással lesz rád, vagy szélsőségesen tapasztalsz meg valamit. Most könnyebben hozzáférhetővé válnak a tudatalatti rétegek, szembesülhetsz lényed sötétebbik oldalával, de kiderülhetnek családi vagy a kapcsolatot érintő titkok is.

A Hold a Mérleg jegyében halad, így a fentiek a kapcsolatainkra nagy hatással lesznek. Ilyenkor igyekszünk diplomatikusak lenni és kerüljük a konfliktusokat, viszont könnyebben félre tudjuk tenni érzelmeinket, hogy elérjük a béke és harmónia állapotát. Ilyenkor nehezebben hozunk döntéseket, mert egyrészt alapos mérlegelésre van szükség, másrész félünk, hogy elveszítjük mások jóváhagyását.

Péntek 02.10.

Merkúr-Plútó együttállás

A titokkutató, hírvivő Merkúr és az alvilág ura a Plútó találkoznak a Bak zodiákus végén. A tudatalattiban elraktározódott információ egy része felszínre kerülhet, lehetnek radikális felismeréseid, és mélyreható felfeldezéseket tehetsz lelked mélyén. A Plútó mélységet és intenzitást ad gondolkodásodnak és kommunikációdnak. Most nyíltan ki is tudod mondani, amit eddig esetleg nem tudtál, vagy nem mertél kimondani. Itt az ideje a komoly, nagy, radikális beszélgetéseknek és annak, hogy a mélyére áss a nyugtalanító problémáknak. Ezek a beszélgetések sorsfordítók is lehetnek. Titkok tárulhatnak fel és könnyebben megismerheted a rejtélyeket, de érdeklődhetsz az okkult témák iránt is. Ez most nagyszerű időszak az önismeretre és a gyógyulásra, mivel a Plútó energiájának regeneráló hatása is van, így óriási emelő és gyógyító ereje lesz a kommunikációnak.

Szombat 02.11.

Merkúr a Vízöntőben

Égi kommunikátorunk belép a Vízöntő jegyébe, ahol március 2-ig folytatja útját. A Vízöntő a levegős jegyek egyikéhez tartozik, intellektuális, tárgyilagos és racionális.  Legfőbb értéke a szabadság, a függetlenség és az autonómia. Eredeti és egyedi nézőpontja az emberiség nagyobb léptékű előrehaladását szolgálja. Amikor a Merkúr a Vízöntő jegyében jár, tudásra szomjazunk, nyitottabbak vagyunk az új és eredeti ötletekre. Elkezdünk másképp gondolkodni, és szokatlan ötletekkel állhatunk elő. Ilyenkor találékonyságunk a csúcson jár, gondolkodásunk haladóbbá és tárgyilagosabbá válik.  Az ésszerűségre törekszünk, és könnyen szét tudjuk választani az intellektust az érzelmektől. Ilyenkor nem hagyjuk, hogy érzéseink befolyásolják döntéseinket. Bár fogékonyak vagyunk az újdonságokra, de mégsem tudunk elvonatkoztatni meglévő elképzeléseinktől. A Vízöntő a semlegességre törekszik, nem hagyja, hogy az érzések az igazság útjába álljanak. Tehát amikor a Merkúr a Vízöntő jegyén megy keresztül, lehetőségünk van racionálisabb aspektusból szemlélni azokat a dolgokat, amelyekbe érzelmileg befektettünk. Ez segíthet abban, hogy az embereket és helyzeteket olyannak lássuk, mint amilyenek valójában. Mivel most egy kicsit elveszíthetjük a kapcsolatot érzékeny oldalunkkal, a kommunikáció során vigyázni kell arra, nehogy megbántsunk másokat. 

Vasárnap 02.12.

Hold-Uránusz szembenállás

Jöhetnek váratlan és szokatlan helyzetek. Érezheted úgy, hogy több szabadságra, változásra van szükséged, ki szeretnél törni valamilyen helyzetből. A kisebb nézeteltérések nagyobb drámákká alakulhatnak. Most semmiképp ne hozz végleges döntést, pláne az érzelmi kapcsolatok tekintetében ne. Az ösztöneid és az intuíciód nem működnek megfelelően. Viszont kiváló alkalom arra, hogy önvizsgálatot tarts és megszabadulj félelmeidtől és korlátozó szokásaidtól és csinálj valamit egy kicsit másképp.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 13. hét

2024. március 25-31. Hétfő 03.25. Mérleg Telihold félárnyékos Holdfogyatkozással A március 25-i félárnyékos Holdfogyatkozás reggel

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!