Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Merkúr-Plútó szextil

Amikor az égi kommunikátor a Merkúr, aki most amúgy is a mélységeket járja a Skorpióban és együttműködésbe lép a szenvedély és a tudattalan bolygójával a Plútóval, akkor ez a harmonikus kapcsolat még nagyobb mélységet, intenzitást és erőt ad gondolkodásunknak és beszélgetéseinknek. Komolyabb vagy rejtélyesebb témák is leköthetik figyelmünket, így ez jó alkalom a tanulásra és a kutatásra. Elménk kutató természete különböző titkokat és rejtélyeket tárhat fel.

Az erőteljes intellektus erős intuícióval kombinálva nagyon meggyőzővé tesz, amikor másokkal beszélsz. Kedvező alkalom arra, hogy olyan elképzelésekről győzz meg másokat, amelyektől egyébként tartanának. Ebben segít a kommunikáció során tapasztalható furcsa mágneses vonzalom. Azonban fontos, hogy ne élj vissza elméd hatalmával a gyengébb egyének kihasználásával.

Jó alkalom arra, hogy a tisztázatlan témákat megbeszéld. Lehet, hogy olyan titokra derül fény, amire nem is számítasz, vagy akár te is tudsz a titkaidról beszélni, amit eddig nem mertél elmondani. Óriási emelő és gyógyítóereje lesz a kommunikációnak.

Nap-Neptun trigon

A Neptun serkenti kreativitásodat, képzelőerődet, érzékenyebbé, empatikusabbá válsz és a lelki dolgok is jobban foglalkoztatnak. Most megvalósíthatod azokat a vágyaidat és céljaidat, amelyekről álmodozol. A spirituális szemléletmód segítheti a sikerhez vezető utat is a pszichés benyomásokon keresztül, melyek most pontosabban működnek. Jó alkalom a művészi és kreatív alkotó tevékenységek végzéséhez, használd a fantáziádat, vagy akár egy szépirodalmi mű elolvasásához, zenéhez, tánchoz, vagy bármihez, ami harmóniát foglal magában.

Vénusz-Jupiter trigon

Jókedv, optimizmus és a szeretet érzése hat át. Most jobban ki tudod fejezni személyiségednek szeretetteljesebb és barátságosabb oldalát. Jó alkalom randevúzásra, társasági élethez, utazáshoz és a problémás kapcsolatok javítására, otthonod, irodád szépítésére. Pénzügyi befektetéseid most sikeresek lehetnek, vagyonod gyarapodhat.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!