Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Előrejelzések » 2022.05.24. Kedd

Merkúr-Mars szextil

A retrográd Merkúr is együttműködő kapcsolatba lép a Marssal. A Mars itt erőt ad megérteni, megbeszélni azokat a dolgokat, amely élettémákat érint most a Merkúr. A retrográd időszakban van itt az ideje, hogy az elmúlt 3 hónap történéseit áttekintsük, feltárjuk a problémákat, kijavítsuk a hibákat, a Mars ebben segít most, bátorságot és erőt hozzá.

Vénusz-Szaturnusz szextil

A spontán és közvetlen Kos Vénusz, a szépség, szeretet és az anyagiak jelölője működik együtt a Vízöntő Szaturnusszal. Most kézzelfogható eredményeket tudsz létrehozni valamilyen alkotásodban, vagy kapcsolataidat tudod tartóssabbá, komolyabbá tenni, elköteleződni, felelősségteljesebben működni. Nézd meg melyik életterületeden halad a Vízöntő Szaturnusz, mert megmutatja neked a félelmeidet és fel akar szabadítani alóla, de lehet, hogy kemény próbatételeken kell átesni érte.

Asztrometer

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!