Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Előrejelzések » 2022. 11. hét

Érzelmi próbatétel napja – 03.14.

Hétfőn a felszabadító Vízöntő zodiákus jegyében kéz a kézben haladó Vénusz (szerelem, pénz) és Mars (energia, cselekvés, vágy) párosa szembe kerül az Oroszlán Holddal. A Vízöntő fix jegy, és nagyon hűséges tud lenni. Nem a kötődéstől fél, hanem az érzelmektől, attól, hogy nem tud elmenekülni a sok emocionális követeléstől, legyen az a sajátja vagy a társáé. Térre és levegőre van szüksége a kapcsolatban, a társat barátnak tartja. Mivel a Vízöntő ura a Szaturnusz és az Uránusz, a kapcsolatban biztonságra van szüksége és arra, hogy akár anyagi, akár ideák szintjén egy erős struktúrát építsen fel. A Vízöntővel szembenálló és azzal ellentétes energiákat képviselő Oroszlán Hold rázúdítja a Vénusz-Marsra meleg, nagylelkű, teljes szívéből szerető energiáit. Mivel az Uránusz is játszik a darabban és mindkét oldalt feszíti, ő ebben a T kvadrátban a fókuszbolygó, ezért az általa képviselt szimbolikát kellene megfelelőképpen integrálni, különben felborítja az egyensúlyt és a harmóniát. Ahhoz, hogy oldódjon az érzelmi távolságtartás, ne idegenedjenek el egymástól a felek, ne kerüljön sor szakításra, mégis le kell menni az érzelmek mélyebb világába bármennyire is félelmetesnek tűnik. Engedd bele magad, mert enélkül a jót, az örömöt, az igazi boldogságot is eltaszítod magadtól. Ez lesz az igazi felszabadulás, mert meglátod, hogy minden ezzel kapcsolatos félelmedtől felszabadulsz. A Hold gyors mozgása miatt ez az energetika hamar kioldódik, viszont az Uránusz még két hétig végzi tisztító, felszabadító munkáját kapcsolati, pénzügyi témában.

Hold-Szaturnusz szembenállás 03.15.

A Szaturnusz hatására kicsit szomorúnak, magányosnak érezhetjük magunkat. Nehezebben tudjuk megosztani érzelmeinket, ami távolságtartáshoz vezethet kapcsolatainkban. Fontos ezt tudatosítani, nehogy a rossz hangulat gondot okozzon a kapcsolatban. Az embereket hidegnek és távolságtartónak érezhetjük. Leginkább az érzelmi kapcsolatban lehetnek problémák, bűntudatot, terhet, felelősséget érezhetsz egy nálad sokkal idősebb vagy fiatalabb személy miatt. Ez is szerencsére csak egy néhány órán át tartó érzés.

Hold a Szűzben 03.16.

Szerda hajnalban a Hold átlép a Szűz zodiákus jegyébe. Ösztönösen a gyakorlati tevékenységeket helyezzük előtérbe. Ahhoz, hogy érzelmileg elégedettek legyünk, igyekszünk a dolgokat rend betenni, megoldani a problémákat, segíteni másoknak, újra szervezzük és átgondoljuk a terveinket. Fókuszba kerülhetnek az egészségügyi kérdések is. Észrevesszük a kisebb részeket, amelyek az egészet alkotják, és azon dolgozunk, hogy kisimítsuk őket, hogy magabiztosabban haladhassunk tovább.

Merkúr-Uránusz szextil 03.17.

Izgalmas és ösztönző beszélgetésekben lehet részünk, napi rutinjaink új és váratlan irányokba vezethetnek. Új dolgokat tanulhatunk meg és érdekes, új embereket ismerhetünk meg. Lehetnek elgondolkodtató ötleteink, jöhetnek inspirációk álmokból vagy felvillanó belátásokból is. Felerősödnek pszichikai érzékeléseink, nyitottságunk eredeti és zseniális felfedezésekhez is vezethet. Most más nézőpontból is rá tudunk látnia a dolgokra, így könnyebben meg tudjuk oldani a problémákat. Jó alkalom tanulmányok folytatásához, vizsgák letételéhez. 

Intuitív Telihold 03.18.

Pénteken 8 óra 17 perckor válik egzakttá a Nap-Hold szembenállás. Teliholdkor a Nap bevilágítja az egész Holdat. Ez a holdfázis a szándékok felállításával és olyan dolgok elengedésével jár, amelyek nem szolgálnak minket. Valamint a Nap még mindig együttáll a Neptunnal a Halak jegyében. Így ez egy különleges Telihold lesz, mivel nem csak az érzéseinkre, hanem lelkünk mélységeire is jobban rálátunk. Megnyílhat a tudatalatti világa, megnyílhatunk egy spirituálisabb életszemlélet felé. Érdemes meditálni reggel, mi az amire igazán vágyunk, ugyanis este bepontosul a Nap-Plútó sextil, melynek energiája növeli a siker iránti igényt. Az átlagosnál elszántabbnak és céltudatosabbak lehetünk céljain elérésének érdekében. A Plútó erejének másik hatása az, hogy növeli vonzerőnket, hatalmas befolyással lehetünk más emberekre, azonban ne éljünk vissza ezzel a hatalommal.  Használd arra megnövekedett erődet, hogy segítesz másokon és így rájössz, hogy valóban előnyökhöz jutsz. Ezekben a napokban el lehet mélyülni a rejtélyek megoldásában, az okkult témák megismerésében, vagy akár a személyiség pszichológiai aspektusból történő tanulmányozásában.

Vénusz-Uránusz kvadrát 03.19.

Kihívások jelentkezhetnek a szerelmi kapcsolatok stabilitását illetően, ugyanis az Uránusz szereti a szokatlan dolgokat. A szabadság iránti fokozott igény és az izgalom próbára teheti a kapcsolatokat, azonban egy egészségesen működő párkapcsolatra nem jelent veszélyt, csak ha a partner például túl konzervatív. Ne állj ellen a változás és az izgalom késztetésének, az újdonságoknak. Egyedülállók esetében esélyes egy új románc, de valószínűbb, hogy rövid kapcsolat lesz belőle. Figyeljünk a vásárlásnál is, ne költekezzük túl magunkat és ne vegyünk sok felesleges tárgyat.

Tavaszi napéjegyenlőség 03.20.

Vasárnap 16 óra 33 perckor a Nap átlép a Kos zodiákus jegyébe, ezzel elkezdődik egy újabb szakrális kör. Ez egy új kezdet. Ha valami jelentős dolgot akarsz elindítani az életedben, akkor ez az új korszaknak a nyitánya, mert valami újat elkezdeni, hogy az hosszú távon is áldásos, működőképes legyen, az a tavaszpont. A kezdet törvénye alapján, amit itt elindítasz, vagy amilyen lelki és szellemi állapotban vagy a tavaszpont idején, az az egész évedet, az egész körödet meg fogja határozni. Tudatosan figyeljünk arra, hogy ebben az 1-2 napban, milyen gondolataink mit kommunikálunk, milyen érzéseink vannak. Próbáld meg magad felhangolni, mert ez az alaprezgés fogja behangolni a következő körödet.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!