Kezdőlap » Blog » Asztrológia » 2023. 38. hét
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

2023. szeptember 18-24.

Hétfő 09.18.

Hold-Plútó kvadrát

Belső érzelmi változáson mehetsz keresztül. Lehet, hogy nehéznek fogod megélni, mert feljöhetnek az eltemetett érzéseid és nehezebben tudod kontrollálni őket. De a tudatosság most is segít, figyeld meg, hogy mi a nehéz, így megérted, mit kell megfejlődnöd, hogy érzelmeid és kapcsolataid pozitív átalakuláson menjenek keresztül. Ez egy belső változás, mely gyógyító hatású és kézzelfogható eredménye lesz. Ilyenkor egyébként esélyesebbek a családi konfliktusok, a féltékenység, manipuláció, és fény derülhet az eltitkolt dolgokra is.

Kedd 09.19.

Nap-Neptun szembenállás

Ilyenkor önfeláldozóbbak, empatikusabbak lehetünk. Vigyázz, ne ess át a ló túloldalára, ne hagyd magad kihasználni, becsapni. Tudj nemet mondani! Nem biztos, hogy ez a legmegfelelőbb időszak az elköteleződésre. Legyél óvatos és legyél tisztában a saját és a mások szándékait illetően. A függőségekre való hajlam is megnövekszik ilyenkor, úgyhogy kerüld a tudatmódosító szerek használatát, mert még mélyebbre tudnak vinni, ahonnan még nehezebb felállni. Használd az intuíciódat, a képzeletedet, és megteremtsd legnagyobb álmaidat, vágyaidat. A Nap rávilágít a lelked mélyére, a Neptun pedig feloldja az egod görcsös akarását. Farkasszemet tudsz nézni a legbelsőbb félelmeiddel is. Lehet, hogy ez az, ami gátol téged a kiteljesedésedben. Tedd fel magadnak a kérdést, mi az, amitől félsz? Áss mélyre, tárd fel a félelmeid gyökerét! Akár meditációban, akár legyél egy kicsit egyedül magaddal. Végezz kreatív tevékenységet, például rajzolj egy mandalát és tűnődj el rajta, mit szimbolizál neked? Számos felismerésre juthatsz általa.

Szerda 09.20.

Mars-Jupiter kvinkunx

Ez a tranzit egy kis frusztrációt hozhat a mindennapokba egyrészt azért, mivel úgy érezheted, hogy nagy problémákat kell megoldani, mielőtt tovább léphetnél, másrészt azért, mert sürgető késztetést érezhetsz a felfedezés, a kalandvágy és a testi kapcsolatok iránt. Cselekedni szeretnél most és azonnal, és ha akadályba ütközöl, az dühöt válthat ki belőled, a Jupiter pedig mindent felnagyít, amivel érintkezésbe lép, úgyhogy olaj a tűzre effektust válthat ki, így kihívást jelenthet a konfliktusok megoldásában.

Csütörtök 09.21.

Nap-Plútó trigon

Lehetséges, hogy meg kell küzdened mások rejtett taktikáival, manipulatív és irányító viselkedésével. Most könnyebben a rejtélyek mélyére áshatsz, felderíthetsz titkokat, jó időszak kutatáshoz és nyomozáshoz. Könnyen a végére tudsz járni a kapcsolati nehézségeknek, azaz a saját pszichédben levő kivetítéseket könnyebben ismered fel. Tapasztalhatsz drámai és felkavaró dolgokat is. Itt az ideje, hogy foglalkozz az életed sötét területeivel is és ne csak kívül takarítsd el a szemetet. Az újjászületési folyamat nagyobb önbecsüléshez vezet.

Péntek 09.22.

Hold-Neptun kvadrát

Érzelmileg elbizonytalanodhatsz, nem biztos, hogy megfelelően érzékeled a valóságot, könnyen becsaphatod magadat vagy mások tévesztenek meg. Ne most hozz fontos döntéseket, vedd jobban fontolóra a dolgokat. Használd képzeleted erejét és inkább végezz valami kreatív alkotó tevékenységet, ami örömet okoz. 

Szombat 09.23.

Nap a Mérlegben, őszi napéjegyenlőség

Amikor a Nap belép a Mérleg jegyébe, egyre inkább foglalkoztat bennünket az egyensúly és a harmónia témája a másokkal való kapcsolaton keresztül. Elérkeztünk az őszi napéjegyenlőséghez, amikor a nappal és az éjszaka egyforma hosszúságú és egyensúlyban van, lehetővé teszi számunkra, hogy elgondolkodjunk a mértékletesség bölcsességén életünk minden területén. Amíg a Nap a Mérleg jegyében jár, elkezdhetjük mérlegelni életünk korábbi döntéseit. Ha a múltban nem hoztuk meg a megfelelő döntéseket, tanulhatunk korábbi hibáinkból, és ezt a tudást felhasználhatjuk jobb döntések meghozatalára a jövőben. Ebben az időszakban még inkább törekszünk a békés együttműködésre, a tisztességre, a diplomatikusságra, tapintatosságra, toleranciára, kapcsolataink javítására és arra, hogy a másik szemszögéből is ránézzünk egy adott helyzetre. Hajlandóbbak vagyunk kompromisszumot kötni. Fontosabbá válnak a személyes interakciók, a partnerségek kialakítása, a pozitív kapcsolatok fenntartása és az eszmecserék. A döntéshozatal ebben az időszakban kihívás lehet, mivel a Mérleg minden helyzet mindkét oldalát mérlegeli és kikérheti mások véleményét is, ami meghosszabbítja a folyamatot.

Vasárnap 09.24.

Hold-Uránusz trigon

Egy kis izgalmat, változást, meglepetést hoz az életedbe. Lehet, hogy találkozol valakivel véletlenül. Vonzódhatsz a különleges emberek iránt. Lehetnek új ötleteid, hatással lehetsz egy csoportra is. Ha nincs társad, nyitottá válsz az új kapcsolat felé. Ha nem működik a párkapcsolatod, ez egy jó alkalom a szakításra. Törd meg a napi rutint, csinálj valami szokatlant, próbálj ki valami újat. Maradj rugalmas és nyitott minden új lehetőséggel kapcsolatban.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!