Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Előrejelzések » 2022. 16. hét

Uránuszi Húsvét hétfő, vigyázz a kapcsolataidra, mint a hímes tojásra

04.18. Húsvét hétfő

Merkúr-Uránusz együttállás

A Húsvét hétfő egy Bika Merkúr-Uránusz együttállással indul, melyhez a Halak Vénusz és a Skorpió Hold is kapcsolódik. Ötletekkel, kreatív energiákkal teli nap, lehetnek szokatlan gondolataid is, hirtelen kimondhatsz olyat, amit nem szoktál, jöhetnek hirtelen felismerések. Nyitottabb és intuitívabb vagy az átlagnál, a rutin feladatok nem nagyon érdekelnek, a koncentráció kevésbé megy. Ne most készíts hosszú távú terveket! Szétszórtabbá válhatsz, közlekedj nagyon körültekintően! Az elektronikai eszközök és készülékek meghibásodhatnak. Párkapcsolati és pénzügyi téren is érhetnek meglepetések. A Merkúrral szembenálló Hold megnehezíti érzéseid megértését és megosztását.  Az Uránusszal szembenállva pedig érzelmi felfordulást és kapcsolati zűrzavart okozhat. Szabadság iránti igényed a szokásosnál nagyobb. Tudat alatt izgalmat keresel, a véletlen találkozások váratlan fordulatokhoz vezethetnek. A váratlan változás hatással lehet otthonodra, családodra és intim kapcsolataidra. Az impulzív reakciók vitákat eredményezhetnek, a kisebb drámából könnyen kerekedhet teljes káosz. A kapcsolatot illetően ne most hozz döntést!

Hold-Szaturnusz kvadrát és Nap-Plútó kvadrát

Délután jön a romeltakarítás érzelmi téren. Amit az Uránusz szétszedett, a Szaturnusz most összerakja. A Szaturnusz érzelmeinket komolyabbá teszi, és távolságtartáshoz vezethet intim kapcsolatainkban, lelassít és arra késztet, hogy nézzünk szembe a valósággal, és az „itt és most”-ban éljünk, megtanít felelősséget vállalni önmagunkért. Megóv bennünket attól, hogy szükségtelen kockázatokat vállaljunk, és segít felépíteni és strukturálni életünket olyan módon, ami később hasznunkra válik, megtanít bennünket a mértékletesség és az óvatosság értékére.

Délután egzakttá válik a Nap-Plútó kvadrát is. A Plútó óriási lendületet és energiát ad életed teljes átalakulásához és az újjászületéshez. Vigyázz, hogy ezzel az energiával nehogy hatalmi harcokba keveredj. Szeretnéd jobban a kezedbe venni az irányítást, megvédeni a pozíciódat, konfliktusba kerülhetsz, viselkedésed szélsőséges is lehet. Ha nem cselekszel tudatosan, akkor a körülmények átveszik az uralmat feletted, valószínűleg kellemetlen eredménnyel. Lehet, hogy szembesülnöd kell saját magad fájdalmas aspektusaival, de ez a folyamat része, és végül rájössz, hogy ezek a tartalmak nem is olyan rosszak. Csak azért tűntek annak, mert soha nem adtál nekik helyet a tudatos személyiségedben.

04.19. Kedd

Hold a Nyilasban

Optimista és vidám energia. Az igazság keresésének igénye motivál, és akár egy új nézőpont követésére is hajlandó leszel. A részletekre most nem vagy kíváncsi, hanem a nagy egészre koncentrálsz. Az új élmények és kalandok mély érzelmi igényt elégítenek ki. Vigyázz, mert könnyen túlzásokba eshetsz. Jó alkalom a kalandos tevékenységekhez, utazáshoz, sportoláshoz, fizikai aktivitáshoz, tanuláshoz.

04.20. Szerda

Nap a Bikában

Hajnalban a Nap átlép a Bika zodiákus jegyébe, ahol május 21-ig folytatja útját. A Bikában a Nap megfontolt, érzéki, stabil, hűséges és befogadó. Erős az igény a biztonságra. Árnyoldala a birtoklási vágy és a makacsság. Ura a Vénusz jelenleg a Halak jegyében tranzitál, ahol emelt méltósággal bír. Lelki értelemben itt a legerősebb. A Nap egy föld jelben van a Bikában, a Vénusz egy vizes jelben a Halakban emelt, a víz és a föld egy nagyon termékeny együttműködés, sok mindenhez kiváló a művészi tevékenységtől kezdve, mindenféle olyan tevékenységhez, ami emberekkel foglalkozik (pl. vendéglátás, fodrászat, pszichológia stb.)

04.21. Csütörtök 

Hold a Bakban

Felismerjük a rendszer, struktúra és az előre tervezés szükségességét. Az eredmény és siker vágya motivál bennünket. Ösztönösen tudatában vagyunk az idő korlátainak is, feleslegesen nem akarunk időt, energiát vagy erőforrásokat pazarolni. Termékeny időszak lehet, ha tisztában vagyunk a valósággal is. Jó időszak a hosszú távú, lassú, de stabil eredményeket hozó tevékenységekhez, gyakorlati dolgokhoz, tervek készítésére.

04.22. Péntek

Ideális időszak a partnerrel, baráttal, családdal tölteni az időt. Jó időszak vendégeket hívni, elmenni valahová, szórakozásra vagy pihenésre. Kisebb konfliktusokat jól el tudunk simítani a nap folyamán. Mindenféle kapcsolat, de különösen a szerelmi kapcsolatok virágozhatnak ebben a tranzitban. Új barátokra lehet szert tenni, vagy új románc is kezdődhet.

04.23. Szombat

Hold a Vízöntőben

Érzelmileg valami új és szokatlan iránt vonzódunk. A reakciók inkább intellektuálisak, mint érzelmesek, és az interakciók inkább személytelenek, mint személyesek. Ez egy olyan időszak, amely elősegíti a társasági összejöveteleket, a közösség számára fontos célok és projektek kezelését, az ötletelést, a szokatlan ötleteket és a haladó változásokat. Nyitottak vagyunk az új dolgokra és a jövőre koncentrálunk. A kötelező dolgokat most nehéz betartani, mivel a személyes szabadság a legfontosabb számunkra.

04.24. Vasárnap

Merkúr-Szaturnusz kvadrát

Kicsit borongósabb a hangulat, negatívabb gondolatok, rossz hírek jöhetnek. Magányosabbnak érezhetjük magunkat. A kommunikáció nehezebb lehet, több félreértés adódhat. Könnyen megbánthatjuk egymást, figyelj oda a kommunikációdra, de az is előfordulhat, hogy közeli kapcsolatokban elszakadásra vagy távolságtartásra kerül sor. Fontos döntések esetében szánj elegendő időt az átgondolásra. Jó időszak a kemény szellemi munkához, amit javasolt egyedül végezni és odafigyelni a részletekre.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!