Előrejelzés

2022. 35. hét – Bátorság, hit, siker – új kezdet

Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Előrejelzések (napi) » 2022. 35. hét – Bátorság, hit, siker – új kezdet

Ez egy kicsit rendhagyó előrejelzés lesz, ha már az Uránusz a fókuszban van. Az elkövetkezendő néhány héten belül nem lesz sok jelentős bepontosuló fényszög, ezért csak ezeket hangsúlyozom ki.

Elephant on a sphere. Happiness concept. This is a 3d render illustration

A Vénusz-Szaturnusz-Uránusz kihívást jelentő T-kvadrátjának hatása még a hét közepéig, a tudatos és a cselekvő én teremtő fényszöge, a Nap-Mars kvadrát egész héten érezhető, amibe becsatlakoznak az érzelmek is a Hold formájában egy rövid időre. Csütörtökön teljesedik ki a Mars és a hit, bőség elvét képviselő Jupiter együttműködő (szextil) kapcsolata, szombaton pedig az értelem elve a Merkúr és a Jupiter állnak egymással szemben. A Szaturnusz és az Uránusz kvadrátja pedig kb. december közepéig velünk lesz, a legerősebb hatás október elején várható. Elképzelhető, hogy a külvilágban megint lesznek korlátozások valamilyen formában.

Lássuk, mit jelent az égi szimbolika itt a hétköznapi életben.

Ahogy a szombati újhold képlet elemzésénél írtam, felbukkan egy olyan téma, amivel már régóta foglalkozni kellett volna és változtatni rajta, de lehet, hogy ellenáltunk neki. Ez főleg kapcsolatainkat, családunkat, otthonunkat, a múltunkat, anyagi helyzetünket érinti. Ha párkapcsolati problémáid vannak, akkor nézd meg azt, hogy hol vagy te a felelős a kapcsolat nehézségeiért és igyekezz változtatni ezen. Ha úgy látod, hogy a kapcsolatnak van maradandó értéke, akkor erősítsd. Ha úgy érzed, már nincs benne szeretet, a fejlődés lehetősége, kiüresedett, akkor viszont engedd el. Elképzelhető, hogy eddig ideális színben láttad a társadat, nem a valóságot láttad, hanem azt, amivé szeretted volna, hogy váljon és ez tudatosul. A pénzügyeidet tekintsd át, nézd meg hol állsz, ha esetleg adósságaid vannak, célszerű lenne azokat is rendezni, a nagy költekezés most nem javasolt. Hanem minden tekintetben a felelősségvállalás és a visszafogottság.

A múlt hét szombati újhold üzenetét tovább erősítve, itt a lehetőség, hogy elindulj egy új úton! A szeptember 1-jén bepontosuló Mars-Jupiter együttműködő (szextil) fényszöge is támogatja az új dolgokat. Amit most elkezdesz, annak meg tudod teremteni a biztos alapjait, meg tudod teremteni a stabilitást és nagy valószínűséggel meghozza a várt sikert és termékenységet. De ennek az a feltétele, hogy lépj tovább azon, amiben már nem tudsz fényt aratni, rugaszkodj el a múlttól, tedd le annak terheit, kötöttségeit, szabadulj fel a félelmeid alól és teremts tiszta helyzetet! Visszatérhet egy állandóan ismétlődő élethelyzet, amiből most lesz erőd kilépni. Sikerre viheted a nehezebb feladatokat is, akár egy új vállalkozást is indíthasz, visszatérhet egy régebbi vagy alvó képességed is. Hivatalos ügyeid, vagy ha van peres ügyed, az most szerencsésen alakulhat. Ideális idő a sportra, edzésre vagy versenyekre, és a randevúzáshoz is kiváló alkalom. Akár jöhet egy visszatérő társ is régebbről vagy előző életekből.

Szombaton teljesedik ki a Merkúr és a Jupiter szembenállása. Rengeteg ötlettel és tervvel rendelkezhetsz, de ahhoz, hogy sikert érj el, le kell szűkíteni őket, és kevesebb projektet bevállalni. Érdemes jobban figyelni a részletekre, a buktatókra, a lehetőségekre. A Jupiter áldásos és szerencsés természete nagy lehetőségeket kínál a sikerre, azonban a túlzott önbizalom és kapzsiság zavart helyzeteket is okozhat, netalán veszteséget is. Tárd fel az elképzelésid gyenge pontjait is, kérdőjelezd meg őket. Melyek azok, amik életképtelenek, azoktól rugaszkodj el. A gondolkodásmódodat is kérdőjelezd meg, mi az, amiről már másképp kell gondolkodni, beszélni. Melyek az elavul gondolati, hitrendszeri minták, amelyek vissza-vissza térnek, de már nem szolgálnak téged, ezeken is lépj túl.

Szombaton megint egy háromszög áll föl az égen, melynek alapja a Hold és szemben vele a Mars, a csúcsán pedig a Nap áll. Nagyon különleges helyen vannak az égen. Az érzelmeinket szimbolizáló Hold áthaladva a Skorpió csillagkép ollóján együtt áll annak legfényesebb csillagával az Antaressel. A feltétel nélküli szeretet és a legmélyebb szerelem üzenete az égen, a halálos szerelem abban az értelemben, amikor az ego meghal. Egy dimenziókapu, mely bent van a szívedben. A szeretet vagy a szerelem erejével egy magasabb dimenzióba kerülhetsz.

A délelőtti órák alkalmasak arra, hogy akár egy meditáció vagy bármely más kedved szerinti szertartás keretében levágd magadról a felesleges kötéseket, kötődéseket, negatív érzelmeket, gondolatokat, félelmeket. Azért, hogy egy új ember szülessen meg benned.

A Mars a Bika csillagkép fejénél halad, ami a rálátást szimbolizálja. Hamarosan együttállásba kerül a legfényesebb csillagával az Aldebarannal, ami a Bika szeme. Ez az a képesség, amivel megláthatod a magasabb szintű, az isteni minőséget, amiért érdemes lesz küzdeni és kézzelfoghatóvá tenni.

A Nap az Oroszlán csillagképben halad, ami a múltban szerzett tapasztalatok összegzését és tudatosítását, a rálátás képességét, valamint a lehúzó erők uralását jelenti. Az Oroszlán a szerelem, az ötödik elem állapotának csillagképe, mely által éri el lelkünk az örökkévalóságot. Ennek feltétele, hogy tudj uralkodni az ösztöneiden, félelmeiden, lehúzó erőiden, a sötétebbik oldaladon.

A csillagképi energiák nagyon finom energiákat közvetítenek, ha belemész a negatív szituációkba és pörgeted magad, netán még a többieket is lehúzod, akkor ebből semmit nem fogsz érezni. Sőt! A fizikai szinten a Mars nehéz fényszögei a Nappal és a Holddal ingerlékennyé és türelmetlenné tehet, bosszantó, vitás és agresszív helyzetekbe juttathat, könnyen felhalmozódhat a düh és az agresszió, ami veszélyt jelenthet rád és másokra is. Viszont, ha gyakorolsz egy kis önkontrollt, az energiákat konstruktív mederbe tereled, csinálsz valamit szenvedéllyel és szívvel lélekkel, akkor óriási teremtőerőt tudsz lehozni, mellyel a sorosod királyává válhatsz.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 16. hét

A mostani időszak legjelentősebb tranzitja a Jupiter és az Uránusz együttállása április 21-én vasárnap pontosul

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!