Előrejelzés

2022.10.08 – Plútó direktbe fordul

Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Előrejelzések (napi) » 2022.10.08 – Plútó direktbe fordul

A Plútó április 29. óta tartó hátráló mozgása után szombat éjjel újra elindul előre. Miről szólt ez az 5 hónapos időszak és mi várható ezután?

A Plútó intenzívebb a retrográd szakaszában, ilyenkor kevésbé a külső, mint inkább a belső átalakulásról, átértékelésről van szó. A Plútó nem ismeri a kompromisszumot, azok a dolgok, amelyekhez legjobban ragaszkodtunk, hírtelen elveszhettek. Az ellenőrzés és a kontroll bizonyos esetekben kikerülhetett a hatáskörünkből. A Plútó retrográd időszaka a pusztulás és az újjáépítés, a megújulás ideje is.

A Plútó képes jelentős változásokat előidézni az életünkben, különösen akkor, ha bizonyos emberek vagy helyzetek már nem szolgálnak minket. Olyan, mintha a lélek sötét éjszakáján mennél át, vagy mintha mindent felégetnél az életedben, de ez mind a lélek fejlődéséhez vezet.

Amikor a Plútó retrográd irányba megy, ez felerősödik, és hajlamosak vagyunk mélyre és sötétre menni, és kapcsolódni árnyékunkkal. Ebben az időszakban magányosabbnak és elszigeteltebbnek érezhetjük magunkat, de ez igazából megteremti a feltételeit annak, hogy ráhangolódjunk intuíciónkra – belső tudásunkra.

A retrográd Plútó feltárja életünk hamisságait, és olyan kemény igazságokkal kell szembenéznünk, amelyeket talán a retrográd időszak előtt nem akartunk elfogadni.

A Plútó radikálisan eltávolítja azokat a dolgokat az életünkből, ami már nem szolgál bennünket, hogy főnixként emelkedhessünk fel újra a hamvakból, és sokkal erősebbek legyünk, mint korábban. Ezután a radikális belső munkája után kint folytatja a tisztító és megújító munkáját a következő hét hónapban. Nem lesz könnyű dolga, mert a Bak jegyében haladva az ura a Szaturnusz, aki akadályokat gördít elé. Majd 2024. novemberétől fogjuk érezni és látni intenzívebb és kézzelfoghatóbb jeleit, hatásait, amikor végleg átlép a Bak jegyéből a Vízöntő jegyébe és 20 évig bontja le a megkövesedett hatalmi, társadalmi, gazdasági struktúrákat.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!