Kezdőlap » Blog » Asztrológia » 2023. 15. hét

Az év egyik legszerencsésebb időszaka a következő hét, ugyanis a nagy szerencse bolygója a Jupiter és a Nap különleges pozícióba kerül a Kos jegyében, olyan energiaszintézis jön létre, amely kiemelkedő sikert és bőséget eredményezhet. Amit itt elindítasz, az nagy valószínűséggel hosszú távon szerencsét hoz. A Vénusz átlép az érzéki Bika jegyéből a sokszínű Ikrek jegyébe, így szerelmi életünk és pénzügyeink a Merkúr, az értelem elvének irányítása alá kerülnek, viszont nyitottabbak lehetünk az új lehetőségek felé. Mi minden történik még az égen és milyen hatással lehet ránk?

Hétfő 04.10.

A Húsvét hétfő optimista és vidám hangulatban telik, mivel a Hold a Nyilas jegyében halad. Az igazság keresésének igénye motivál, és akár egy új nézőpont követésére is hajlandó leszel. A részletekre most nem vagy kíváncsi, hanem a nagy egészre koncentrálsz. Az új élmények és kalandok mély érzelmi igényt elégítenek ki. Vigyázz, mert könnyen túlzásokba eshetsz. Jó alkalom a kalandos tevékenységekhez, utazáshoz, sportoláshoz, fizikai aktivitáshoz, tanuláshoz.

Kedd 04.11.

Vénusz az Ikrek jegyében

Reggel a Vénusz saját otthonából a Bika jegyéből átlép a sokszínű Ikrek jegyébe. Ebben az időszakban vágyaink, szerelmi életünk és pénzügyeink a Merkúr, az értelem elvének irányítása alá kerülnek. Szívünkhöz az elmén keresztül vezethet az út. Szeretetünket szavakba öntve, könnyedén és játékosan fejezzük ki. Úgy érezzük, hogy gondolatainkat és élményeinket meg kell osztanunk, hogy közelebb kerüljünk a másikhoz. Nagyra értékeljük a változatosságot és a szellemi élményeket. Jobban szeretünk társaságba menni, ugyanakkor érzelmi szinten kissé távolságot tartunk.

Vénusz-Plútó trigon

Nem sokkal azután, hogy a Vénusz jegyet váltott, randevúzik is egyet az alvilág urával, hogy könnyebb legyen az átalakulás, a regenerálódás mind a kapcsolatokban, mind a pénzügyeket illetően. Intenzívebb és szenvedélyesebb időszakot hozhat a kapcsolataidban és azokban a dolgokban, amelyek örömet és elégedettséget okoznak. Érzéseid elmélyülnek, megnövekszik a vágyad a szerelem és az intim kapcsolódás iránt. Nagyobb az esély új románc kialakulására, ami kezdetben meglehetősen intenzív lehet. Megszállottan, elbűvölően és titokzatosan tudsz viselkedni, de a lelkesedés idővel valószínűleg alább fog hagyni. Pénzügyi területen is átalakulás várható, most könnyebb nyereséget elérni.

Hold a Bak jegyében

Este 19:33-kor a Hold átlép a céltudatos Bak jegyébe, így tudatalatti ösztönös reakciónkra a Bak jegyenergiája lesz hatással, azaz könnyebben felismerjük a rendszer, struktúra és az előre tervezés szükségességét. Az eredmény és siker vágya motivál bennünket. Ösztönösen tudatában vagyunk az idő korlátainak is, feleslegesen nem akarunk időt, energiát vagy erőforrásokat pazarolni. Termékeny időszak lehet, ha tisztában vagyunk a valósággal is. Jó időszak a hosszú távú, lassú, de stabil eredményeket hozó tevékenységekhez, gyakorlati dolgokhoz, tervek készítésére.

Szerda 04.12.

Nap-Jupiter együttállás

A tudatos énünket képviselő Nap találkozik a siker és terjeszkedés elvét képviselő Jupiterrel a Kos jegyében. Amikor egy bolygó 17 fokpercen belül áll együtt a Nappal, kaziminek nevezzük. Ilyenkor erős, védett és méltóságteljes helyen van a bolygó. Ez a szerencse egyik legmagasabb formája. A Jupitert már önmagában is szerencsésnek tartják, ebben a pozícióban még jobban felerősödik áldásos hatása, a Kos jegyében még több ambíciót és lendületet kölcsönöz. A bőség, a lehetőség, az optimizmus és a boldogság érzését kelti, és egy új növekedési és terjeszkedési ciklus kezdetét is jelentheti. Nem csak anyagi szinten hozhat pozitív változás, mint például egy új üzleti vállalkozás, egy új projekt, egy munkahelyi előléptetés formájában, hanem spirituális és pszichológiai növekedést, önmagunk és mások mélyebb megértését is hozhatja. Megnyílhatsz a meditáció vagy más újonnan felfedezett érdeklődésed, vagy egy új készség elsajátítása iránt. Most úgy érzed, hogy még magasabbra tudsz szárnyalni. Jó alakom új célokat kitűzni, mert a most elkezdett dolgok hosszútávon is pozitívan alakulnak, ha átgondolt és mértékletes vagy, így ki tudod hozni a legtöbbet a kínálkozó lehetőségekből.

Csütörtök 04.13.

Nap-Hold kvadrát

Rövid ideig tart, néhány órát, egy kis feszültséget hozhat ez a tranzit, de sok benne a teremtőerő. Ha a munkád, az otthonod, a családod vagy bármely más forrásból származó nyomás nehezedik rád, akkor ezt most nehéz elviselni, különösen akkor, ha a közelmúltban nem voltál hajlandó szembenézni vele. Tudatos cselekedeteid ma impulzívak és átgondolatlanok lehetnek, mivel érzelmeid konfliktusba kerülnek a tudatos akaratoddal. Ingerlékenységet, idegességet vagy túlzott érzelmességet hozhat. De ez a tranzit nem feltétlenül olyan nehéz, attól függően, hogy milyen jól kezeled az érzelmeidet. Ha érzelmileg jó formában vagy, ez energizáló tranzit lehet, amely mind az érzelmi hajtóerőt, mind a fizikai energiát megadja a mozgáshoz. Tartsd meg az egyensúlyt az akaratod és az érzelmeid között, hogy tudatosan működhess!

Hold a Vízöntő jegyében

Este 22:42-kor a Hold átlép a forradalmi Vízöntő stációjába, így tudatalatti ösztönös reakcióinkra a Vízöntő jegyenergiája lesz hatással szombat éjfélig. Érzelmileg valami új és szokatlan iránt vonzódhatunk. A reakciók inkább intellektuálisak, mint érzelmesek, és az interakciók inkább személytelenek, mint személyesek. Ez egy olyan időszak, amely elősegíti a társasági összejöveteleket, a közösség számára fontos célok és projektek kezelését, az ötletelést, a szokatlan ötleteket és a haladó változásokat. Nyitottak vagyunk az új dolgokra és a jövőre koncentrálunk. A kötelező dolgokat most nehéz betartani, mivel a személyes szabadság a legfontosabb számunkra.

Péntek 04.14.

Vénusz-Szaturnusz kvadrát

Ez a tranzit komolyabbá teszi érzelmeidet, távolságtartáshoz vezethet intim kapcsolataidban, lelassít és arra késztet, hogy nézz szembe a valósággal, és az „itt és most”-ban élj. Arra összpontosíts, hogy javítsd és erősítsd azokat a dolgokat, amelyek hasznos célokat szolgálnak. A Szaturnusz megtanít felelősséget vállalni önmagadért. Megóv attól, hogy szükségtelen kockázatokat vállalj, és segít felépíteni és strukturálni életedet olyan módon, ami később hasznodra válik. A Szaturnusz megtanít a mértékletesség és az óvatosság értékére mind társas kapcsolataidban mind a pénzügyeket tekintve. Jó alkalom a szilárd alapok felépítésére.

Szombat 04.15

Hold-Uránusz kvadrát

Ez is csak rövid ideig hat, gyors hangulatváltozásokat és impulzív reakciókat válthat ki. Türelmetlenebbé válhatsz, ez nem a rutin és a fontos feladatok elvégzésének az ideje, mert figyelmedet elvonja valami érdekesebb dolog. Izgalomra vágysz, de ez nem a megfelelő időszak a hirtelen változtatásokra, különösen a közeli kapcsolatokban. Az új találkozások kielégíthetik ugyan az izgalom iránti igényedet, de nagyon felborítanák az életedet. Érzelmi kitöréseket is megtapasztalhatsz környezetedben, ami több türelmet és empátiát igényel. Szeretnél menekülni az érzelmileg megerőltető helyzetekből. Szerencsére a tranzit hamar kioldódik és visszatér a rendezett állapot.

Vasárnap 04.16.

Hold-Szaturnusz együttállás

Érzelmeid komolyabbak lesznek, intim kapcsolataidban távolságtartóbb leszel. Megszabadulhatsz azoktól a dolgoktól az életedben, amelyek nem működnek, és arra tudsz összpontosítani, hogy azokat a dolgokat javítsd és erősítsd, amelyek hasznos célokat szolgálnak. Felelősségteljesebb leszel önmagad felé, érzelmileg mértékletesebb és óvatosabb vagy, nem vállalsz szükségtelen kockázatot.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!