Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Előrejelzések (napi) » 2023. 2. hét – Az élet színjátéka

„Minden, amit látsz, bár kívül látszik, belüli, Képzeletedben, melynek e halandó világ az árnya csak”
– William Blake

Megérinthet a változás szele, tele lesz a hét izgalmakkal, annak ellenére, hogy egy kicsit melankolikus hangulatban indul. Ahhoz, hogy életedet pozitív irányba változtasd és elérd a kívánt célt, használd a tudatosságodat, nézd meg milyen elképzeléseket és szándékokat fogadsz el igaznak, miben hiszel, ugyanis ezek határozzák meg a gondolkodásodat és ezek a szellemi tevékenységek idézik elő életed jelenségeit és adott esetben blokkolhatják a vágyaid beteljesülését. Érdemes most is arra koncentrálni, amit szeretnél megvalósítani, ne csak ábrándozz, hanem játszd le, mint egy mozifilmet a képzeletedben és érezd át, mintha már megtörtént volna, koncentráld a figyelmedet és higgy a megvalósulásban. Életed egy olyan színdarab, melyet tudatosan vagy öntudatlanul írsz. Te vagy a producer, a szerző, a rendező és a színész. Minden, amit teremtesz, az tükrözi azokat, amelyeket kigondoltál, kidolgoztál, elpróbáltál és előadtál saját magadban. Ha nem vagy megelégedve életeddel, csak te tudod megváltoztatni a forgatókönyvet. Lesznek hozzá most is nagyszerű segítő energiák, ilyen a csütörtökön beponotsodó és az egész héten érvényesülő Nap-Neptunusz szextil inspiráló hatása, az Uránusz harmonikus fényszögei és az energetikai erő elvét képviselő Mars is elindul előre.

Hétfő 01.09.

Merkúr-Uránusz trigon

Megnyílhatnak nem várt, új lehetőségek, új utak is előtted. Legyél nyitott rájuk! Ebben az 1-2 napban sokkal intuitívabb leszel, megérzéseidben most jobban bízhatsz. Figyelj az álmaidra, azok is hozhatnak plusz információt a tudatalattidból. Jöhetnek bevillanó sugallatok, lehetnek zseniális ötleteid, megoldást találhatsz problémáidra. Könnyen szerezhetsz új barátokat, ismeretségeket. Felerősödnek a pszichikai képességek, jó alkalom az asztrológia vagy más okkult témák tanulmányozására.

Hold-Uránusz kvadrát

Gyors hangulatváltozásokat és impulzív reakciókat válthat ki. Türelmetlenebbé válhatsz, ez nem a rutin és a fontos feladatok elvégzésének az ideje, mert figyelmedet elvonja valami érdekesebb dolog. Izgalomra vágysz, de ez nem a megfelelő időszak a hirtelen változtatásokra, különösen a közeli kapcsolatokban. Az új találkozások kielégíthetik ugyan az izgalom iránti igényedet, de nagyon felborítanák az életedet. Érzelmi kitöréseket is megtapasztalhatsz környezetedben, ami több türelmet és empátiát igényel. Szeretnél menekülni az érzelmileg megerőltető helyzetekből. Szerencsére a tranzit hamar kioldódik és visszatér a rendezett állapot.

Vénusz-Mars trigon

Kiváló alkalom a társasági élethez, a romantikához. A szexuális erők lágyabban érvényesülnek. Most sokkal könnyebb a szíved vágya után menni, legyen az egy személy, tárgy vagy tevékenység. A meglévő szerelmi kapcsolatok kivirágoznak. Ha nehézségekkel, feszültségekkel tarkított a kapcsolatod, ez megfelelő időszak a rendbetételére. Ha egyedülálló vagy, akkor az égi energiák segíthetnek új kapcsolatot kezdeni. Ideális alkalom kreatív tevékenységbe is fogni, ahol a szépség és a cselekvés kiegészíti egymást. Alkoss valami szépet, ami örömmel és elégedettséggel tölt el!

Kedd 01.10.

Hold-Szaturnusz szembenállás

Kicsit szomorúnak, magányosnak érezheted magadat. Nehezebben tudod megosztani érzelmeidet, ami távolságtartáshoz vezethet kapcsolataidban. Fontos ezt tudatosítani, nehogy a rossz hangulat gondot okozzon a kapcsolatban. Az embereket hidegnek és távolságtartónak érezheted. Leginkább az érzelmi kapcsolatban lehetnek problémák, bűntudatot, terhet, felelősséget érezhetsz egy nálad sokkal idősebb vagy fiatalabb személy miatt. Ez is szerencsére csak egy néhány órán át tartó érzés.

Szerda 01.11.

Hold-Merkúr-Uránusz trigon

Egy föld elemű nagy trigon jelenik meg az égen, igaz, hogy csak délután és este fele érezhetjük hatását. Az ösztönös reakciónkat, a tudattalanunkat kifejező Hold a Szűz jegyében, a gondolkodásunkért felelős retrográd Merkúr a Bak jegyében és a forradalmi és zseniális Uránusz a Bika jegyében alkotja a háromszöget. A föld elemek a stabilitást, az anyagias, gyakorlatias szemléletet, a bölcsességet, az érzékiséghez és a művészi készségekhez szükséges ösztönt képviselik. Itt a három bolygó egymást erősíti, és jótékony harmóniát teremtenek, ám önmagukban nem annyira nagy katalizátorai a változásnak és a fejlődésnek. A Mars viszont aktiválja ezt a háromszöget (kvadrát fényszöget alkot a Holddal) és szenvedélyes vágyaid kielégítésére sarkall, felhozza a tudattalanba száműzött érzelmi problémákat, hogy nézz szembe velük. Ha nem teszed, akkor könnyen dühös leszel és kellemetlenségek történhetnek, melyek látszólag a külvilágból érkeznek (sérülések, balesetek, erőszak).

Úgyhogy tapasztalhatsz egy kis izgalmat, változást és meglepetést, a stabilnak gondolt dolgok, kapcsolatok most meginoghatnak, vagy csak jelzik, hogy valami változtatásra, újításra van szükség. Lehet, hogy találkozol valakivel véletlenül. Vonzódhatsz a különleges emberek iránt. Lehetnek új ötleteid, hatással lehetsz egy csoportra is. Ha nincs társad, nyitottá válsz az új kapcsolat felé. Ha nem működik a párkapcsolatod, ez egy jó alkalom a felfrissítésére, de a szakításra is. Törd meg a napi rutint, csinálj valami szokatlant, próbálj ki valami újat. Maradj rugalmas és nyitott minden új lehetőséggel kapcsolatban.

Érzéseid, intuitív oldalad harmóniába kerül a racionális gondolkodásoddal, így gyorsan és tisztán átláthatod a dolgokat, az embereket és felmérheted a helyzeteket, hogy józan ítélőképességgel hozhass döntéseket. A közvetlen környezeteddel való meghittebb kapcsolat most fontosabbá válik, mint általában. Jó alkalom gondolataid megosztására, beszélgetésekre, írásra, vagy akár nyilvános beszédre. Az álmaid és feljövő emlékképeid informatívabbak lehetnek. Az is elképzelhető, hogy megtudsz valamit gyermekkorodról vagy a családodról.

Csütörtök 01.12.

Mars direktbe fordul

Este 21:56-kor direktbe fordul az energetikai erő elvét képviselő Mars az Ikrek jegyében. Hátráló mozgását tavaly október 30-án kezdte, energiája befelé fordult és tudatosabb önvizsgálatra késztetett. Felülvizsgálhattuk, hogy tetteinket mi motiválja, a korábban kitűzött céljaink érvényesek-e még azzal a témával kapcsolatban, amely házban átvonult és azzal a bolygó princípiummal kapcsolatban, amellyel érintkezett. Feljöhettek olyan elfojtott érzéseket, melyek lekötik az energiánkat és átmenetileg késleltetik az előrehaladást. Olyan problémák törhettek a felszínre, amelyeket elfelejtettünk, vagy szándékosan elfojtottunk bomlasztó tulajdonságaik miatt. Feltéphette a régi sebeket, sérelmeket, emlékeket, frusztrációt okozhatott, megoldatlan érzelmi konfliktusokat szabadíthatott fel, melyek célja, hogy a jövő számára új utat nyisson.

A Mars január 30-án lép harmónikus (trigon) kapcsolatba a Nappal, addig egy feszültebb időszak következik. Az intuitív funkció erősödik, és az ember ösztönösen tudja, hogy egy helyzet, körülmény vagy állapot fenntarthatatlan, és nyilvánvaló, radikális változásnak kell bekövetkeznie. Az ember pszichéjében egy önszabályozó eszköz lép működésbe, ami figyelmezteti az egyént a láthatatlan, de mégis fenyegető körülményekre, és segít megoldani a nehézségeket.

Péntek 01.13.

Nap-Neptun szextil

Érzékenyebbé válsz más emberek és a környezeted rezgéseire. Könnyebben összekapcsolódhatsz a kollektív tudattalannal és könnyen válhatsz egy nagyobb közösség részévé. Fontossá válik a másokkal való törődés, empatikusabb leszel, jó alkalom arra, hogy jótékonysági munkába kezdj, segítsd a hátrányos helyzetűeket. Nem arról van szó, hogy ne törődj magaddal, hanem arról, hogy azonosulj azoknak a céljaival, akiknek segítesz. Előtérbe kerülnek a lelki dolgok, nagyszerű alkalom bármilyen spirituális vagy okkult témában való elmélyedésre, tanulásra, olvasásra. Ha megteheted, vonulj vissza egy kicsit egy olyan helyre, ahol nyugodtan meditálhatsz.

Szombat 01.14.

Hold-Vénusz trigon

Érzelmes, gondoskodó és törődő vagy. Jó alkalom a szeretteiddel, barátaiddal való kikapcsolódásra, a társasági életre. Érzékenyebb vagy a pozitív és a negatív energiákra egyaránt. De nagyobb a valószínűsége, hogy a szépséget, szeretetet, békét és harmóniát vonzod magadhoz. Jó alkalom a főzéshez, az otthon szépítéséhez, kertészkedéshez, szabadidős tevékenységekhez vagy szórakozásra.

Vasárnap 01.15.

Vénusz-Uránusz kvadrát

A szépség, harmónia, kapcsolatok és az anyagiak bolygója a Vénusz múlt héten belépett a Vízöntő jegyébe, így ez már önmagában is azt fejezi ki, hogy a rendhagyóság, a függetlenség és a szabadság felé mozdulunk. Hajlamosabbak lehetünk vonzódni az újhoz és ismeretlenhez, könnyebben kísérletezünk a kapcsolatok és az anyagiak terén. A romantika helyett inkább a barátságra kerülhet a nagyobb hangsúly. Ebben a néhány napban pedig, amikor a Vénusz a Vízöntő jegy urával az Uránusszal kerül feszültségteli (kvadrát) kapcsolatba, ez a tulajdonság még jobban kiéleződik és megbolygathatja életünk látszólag stabilnak tűnő aspektusait.

A párkapcsolat és a pénzügyek tekintetében váratlan események nyilvánulhatnak meg. A szabadság és az izgalmak iránti igény próbára teheti a szerelmi kapcsolatod stabilitását. Ha kapcsolatod kiegyensúlyozott, elég teret biztosítotok egymásnak és mindketten nyitottak vagytok az újdonságokra, a változatosságra, akkor nem lesz gond. Ha azonban nem ugyanaz az érdeklődési körötök, vagy egyikőtök túl konzervatív vagy birtokló természetű, akkor viták alakulnak ki és a szakítás is valószínűbb. Ha egyedülálló vagy, vonzódhatsz az izgalmas vagy különc emberekhez. Lehetséges, hogy kialakul egy új románc, de nem valószínű a tartós elköteleződés. Pénzügyek tekintetében pedig az indokolatlan kockázatvállalás, az önkontroll hiánya okozhat problémákat.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 16. hét

A mostani időszak legjelentősebb tranzitja a Jupiter és az Uránusz együttállása április 21-én vasárnap pontosul

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!