Kezdőlap » Blog » Asztrológia » 2023. 49. hét
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

2023. december 4-10.

Hétfő 12.04.

Mars-Jupiter kvinkunx

Ez a tranzit egy kis frusztrációt hozhat a mindennapokba egyrészt azért, mivel úgy érezheted, hogy nagy problémákat kell megoldani, mielőtt tovább léphetnél, másrészt azért, mert sürgető késztetést érezhetsz a felfedezés, a kalandvágy és a testi kapcsolatok iránt. Cselekedni szeretnél most és azonnal, és ha akadályba ütközöl, az dühöt válthat ki belőled, a Jupiter pedig mindent felnagyít, amivel érintkezésbe lép, úgyhogy olaj a tűzre effektust válthat ki, így kihívást jelenthet a konfliktusok megoldásában.

Vénusz a Skorpióban

A szépség és szeretet elvét képviselő Vénusz belépett a mélységek birodalmába a Skorpió jegyébe, ahol január 23-ig tartózkodik. Ebben az időszakban a kapcsolataink rendkívül fontosak számunkra, de azt is érezhetjük, hogy felemésztenek bennünket. Törekvésünk az intenzív közelség felé irányul, a mélység és az intimitás egyre fontosabbá válik. A szerelem a megszállottság határát súrolhatja. Viszont erős a félelem alakulhat ki bennünk attól, hogy túl sebezhetőek leszünk, vagy attól, hogy saját hatalmunkat másoknak adjuk át.

Kedd 12.05.

Vénusz-Szaturnusz trigon

Ideális párkapcsolati elköteleződéshez és hosszú távú befektetésekhez is jó lenne, de mivel a Vénusz a Skorpióban jár a Szaturnusz a Halakban, mégsem ideális a pénzügyek szempontjából. Ha most ismerkedsz meg valakivel, esélyes a nagyobb korkülönbség és valószínűleg egy hosszan tartó, lelki párkapcsolat lehet. Ha már van kapcsolatod, a kötődés szorosabbá és stabilabbá válik. Jó időszak kreatív alkotó tevékenységet végezni bár most a forma és a szerkezet fontosabb, mint a szabad stílus.

Szerda 12.06.

Neptun direkt

A transzcendens, az ideális valóság, a spiritualitás bolygója a Neptunusz befejezi június 30. tartó hátráló mozgását és elindul előre. A Neptun retrográd időszakában megtapasztalhattunk egy másik valóságot, bepillanthattunk egy megfoghatatlan világba, a tudatalatti világába, felismerhettük személyiségünk rejtett aspektusait, melyek tudat alatt irányítják életünket. Ha foglalkozol önismerettel és tudatos vagy, elindulhatsz egy magasabb tudatszinten az előző időszak tapasztalatai alapján.  

Csütörtök 12.07.

Hold-Mars szextil

A Mérleg jegyében haladó Hold a déli órákban harmonikus kapcsolatba kerül az energetikai erő elvét kifejező Marssal. Szenvedélyes, lelkes és bátor vagy. Magabiztosan kezdeményezel, anélkül, hogy megbántanál másokat. Jobban összhangba kerülsz az ösztöneiddel, és könnyebben ki tudod fejezni érzéseidet. A szexuális vágyaid is erősebbek lehetnek, és könnyebben tudod az intim kapcsolatodat is rendbe hozni, vagy egy új partnert vonzani. Ebben a néhány órában minden élettel teli lesz, feltöltődik energiával és szenvedéllyel, mindent sokkal lelkesebben csinálsz. Sikeresen harcolhatsz egy nemes ügyért vagy a családodért. Jó alkalom sportoláshoz, fizikai tevékenység végzésére, de baráti találkozókhoz is.

Péntek 12.08.

Merkúr-Jupiter trigon

Optimizmust és jó híreket hoz. A kutatást, a tanulást és a társasági életet részesítjük előnyben. Jó alkalom terveket készíteni, mert jól működnek az ösztöneink, jövő orientáltak vagyunk és gondolkodásunk pozitív. Most ideális utazást megtervezni, vagy elutazni valahova főleg messzi tájakra. Nyitottságunk lehetővé teszi ismereteink és látókörünk bővítését. Az üzleti kapcsolatok is jól működnek, ideális időszak a tárgyalások lebonyolítására és a szerződések aláírására. Mindenfajta jogi ügynek megfelelő. Szerencsés időszak, ami növeli az elégedettségünket és boldogabbá is tesz.

Szombat 12.09.

Hold-Vénusz együttállás

Azt az életterületet, melyben a Jupiter halad, most a Hold is megvilágítja neked. A Hold a Skorpióban, a Jupiter a Bika jegyében halad (retrográd). Mi az, amiben érdemes hinni és belekezdeni. Ez az állás nagylelkűséget, nyitottságot hoz. Nyugodt és barátságos a hangulat. Figyelj arra, hogy ne használjanak ki és te se ess túlzásokba és ne csak magadra gondolj! Könnyebben tudsz nyitni a szeretteid felé és megosztani az érzéseidet.

Vasárnap 12.10.

Vénusz-Jupiter szembenállás

A kapcsolatokat, anyagiakat, értékeket, szépséget tekintve bővülés várható, de ez feszültséget is kelthet ezekben a témákban. Ideje szembenézni az igazsággal és újraértékelni a kapcsolatokat, hol billent ki az egyensúlyból, hol nincs harmónia és szeretet, mi az, amit értékesnek és szépnek tartasz magadban és másokban, összhangban állnak-e ezek valódi vágyaiddal és hitrendszereddel. A pénzügyeket illetően érdemes körültekintőnek és óvatosnak lenni, mert most hajlamos lehetsz a túlköltekezésre, vagy képességeid túlbecsülésére és olyan döntéseket hozni, amelyeket később megbánhatsz.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!