Kezdőlap » Blog » Asztrológia » 2024. 18. hét
Legfrissebbek:
  • 2024 május 13-19. Hétfő 05.13. Nap-Uránusz együttállás…
  • Intenzív szenvedély és megszállottság 2024.05.09. A tr…
  • 2024. május 8. Az Újhold szerda kora reggel 5:21-kor telj…
  • 2024. május 6-12. Hétfő 05.06. Hold-Merkúr együttállás…
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

2024. április 29 – május 5.

Hétfő 04.29.

Mars-Neptun együttállás

A Mars mielőtt átlépne a Kos jegyébe találkozik a Neptunusszal a Halak végén. Mivel már másnap jegyet vált, az együttállás akkor már nem értelmezhető, így ez a hatás csak addig tart. Tehát a hétfői és keddi nap (a múlt hét második felétől), nem a legalkalmasabb időpont, hogy bármibe is belekezdj, mert nem lesz hozzá elég erőd. Nem látod át tisztán a helyzeteket, merre mész, mire vágysz igazán a lelked mélyén, mitől érzed magad sikeresnek. Könnyen a zavarodottság érzését tapasztalhatod meg, elveszettnek érezheted magad, nem tudsz agyilag összpontosítani és káoszt érzhetsz magad körül. Fektesd ezt az energiát kreatív, művészi tevékenységbe. Figyeld meg álmaidat is, jegyezd fel, hozhatnak fontos üzeneteket a tudatalattiból. Figyelj arra, hogy ne idealizáld túl a partneredet, ne kerülj a megtévesztés csapdájába és áldozatszerepbe, ne engedd, hogy mások kihasználják nagylelkűségedet. Kerüld az alkoholt, drogokat, gyógyszereket.

Vénusz a Bikában

A szeretet és szépség elvét képviselő Vénusz hétfőn átlép a harcias Kos jegyéből az érzéki Bika jegyébe, ahol május 23-ig tartózkodik. A Vénusz a Bika földies jegyében azt az érzést kelti bennünk, hogy az élet szép. Biztonságot keresünk, értékeljük azt, ami van. A Bika az élet naposabbik oldalát képviseli, imádja élvezni az életet, minden, ami az életben örömöt okoz neki, az kiemelten fontos. Értékesnek tartja az itt és most, valamint az öt érzékszerv világát. A szerelem és a romantika kézzelfogható és fizikai megnyilvánulásai a legfontosabbak most. Nem az a nagyon mélységes szerelem, inkább a testiség, a szexualitás a központi témája. A Bika jobban szereti a biztonságot és a stabilitást, mint a heves szenvedélyeket, ezért ilyenkor könnyebben tudunk elköteleződni. A tartós kapcsolatok előnyben részesülnek az alkalmi randevúkkal szemben. Ha jól működő párkapcsolatban élsz, akkor ez megfelelő időszak a kapcsolat magasabb szintre emelésére.

Kedd 04.30.

Mars a Kosban

Az energetikai erő elvét képviselő Mars megkezdi újabb körét az állatövön, belép saját hazájába a Kos jegyébe, ahol június 9-ig tartózkodik. Amikor a Mars a Kos jegyében jár, ereje megnő. Ennek hatására energikusabbak, bátrabbak, spontánabbak, aktívabbak és magabiztosabbak leszünk. Ez az időszak a próbálkozásról, a hódításról, a kezdeményezésről és nem a kitartó megvalósításról szól. Ha már régóta terveztünk valamit elkezdeni, akkor ez remek időszak erre. Úgy érezzük, hogy semmi sem állhat az utunkba, a Kos Mars úttörő szellemiségével indulunk kitűzött céljaink megvalósítása felé. Nem törődünk sem az akadályokkal, sem a következményekkel, impulzívan viselkedünk. Többször lehetünk dühösek, türelmetlenebbek és öntörvényűek, ami megterhelheti kapcsolatainkat. Érdemes erre odafigyelni, hogy ne bántsunk meg másokat.

Szerda 05.01.

Vénusz-Plútó kvadrát

A Bika Vénusz kap egy jókora szenvedélyességet a Plútótól, nem is jöhetne ez máskor jobban, mint egy munkaszüneti napon 😊 De vigyázz, mert a heves szenvedélyek mellett megjelenhet a manipuláció, féltékenység, a birtoklási vágy, hatalmi vagy irányítási problémák és a párkapcsolat elvesztésétől való félelem is, főleg annak, aki az ilyen típusú érzésekre van behangolva. Ezeknek a viselkedéseknek a gyökerét egy mélyen eltemetett félelem, vagy tudatalatti program határozza meg, ami gyakran a gyerekkorban vésődhetett be. Lehet ez egy bizonytalanság azzal kapcsolatban, hogy nem érzed magad szerethetőnek, ezért féltékenykedni kezdesz. Ismerd fel, hogy a partnered csupán kivetítéseid áldozata.
Fájdalmas és drámai eseményeket is hozhat ez a tranzit. Azok a kapcsolatok, melyek nem állnak stabil alapokon, megromolhatnak. A jól megalapozott kapcsolatok kibírják ezt az intenzív energiát, ugyanakkor a kapcsolat dinamikáján belül lehet átalakulást tapasztalni.
Az új szerelem ilyenkor nagyon vonzó és szenvedélyes lehet, de benne lehet az erőszak is. Most nem javasolt új kapcsolatot kezdeni, mert az jellemzően tele lesz ezekkel az energiákkal.

Csütörtök 05.02.

Plútó retrográd

Az erő, a hatalom és a transzformáció bolygója a Plútó a Vízöntő 2 fokáról megkezdi szokásos hátrálását, ezúttal utoljára látogatja meg a Bak jegyét, onnan indul újra előre október 2-án. A Plútó, mint a Szaturnuszon túli bolygók közül a legkülső bolygó retrográd (hátráló) mozgásának kitüntetett szerepe van a személyiségfejlődésben. Munkája nagy részét az 5 hónapos retrográd ciklusa során végzi, melynek során sajátos szimbolikáján keresztül lassan, több év alatt hozza felszínre a személyiség egyes tudattalan aspektusait. Érdemes megnézni a tranzit Plútó fényszögeit a radixban és a tranzit Nap helyzetét is, mert azok az életterületek is megvilágításba kerülnek ebben az időszakban. Hogy pontosan melyek ezek, későbbi bejegyzésben lesz róla szó.

Péntek 05.03.

Mars-Plútó szextil

A Kos Mars hatására már alapvetően motiváltabbnak, kockázatvállalóbbnak és elszántabbnak érezheted magad céljaid elérése és a sikeresség érdekében, de a Plútó még rásegíthet egy kicsit, még ha hátrálni is kezdett. Szenvedélyesen és eltökélten haladsz előre, egy olyan energiabombát kapsz a kezedbe, mellyel megvalósíthatod vágyaidat. Úgy érzed, nem állhat utadba senki. Ideális időszak olyan nehezebb feladatok elvégzésére, amelyek korábban nehézségekbe ütköztek. Jobban érdeklődhetsz a rejtélyek, a tudatalatti világa, az okkult, a feltáratlan területek iránt. Szerelmi életed felpezsdítheted, szenvedéllyel és tűzzel töltheted fel.

Szombat 05.04.

Hold szextil Jupiter, Uránusz

Egy kis vidámságot, optimizmust, szerencsét és izgalmas eseményeket hoz ez a nap. Intuitívabbá válhatsz, könnyebben megértheted mások érzéseit is.  Most nyitottabb vagy a változásokra. Nyugodtan illessz be valami szokatlant a napi rutinodba vagy a magánéletedbe. Ha bizonytalan vagy, most könnyebben megérezheted, melyik számodra a helyes döntés. Jöhetnek sugallatok, melyekkel könnyedén meg tudsz oldani már régóta húzódó feladatokat. Az is lehet, hogy most fogsz véletlen találkozni valakivel, akivel barátságot is köthetsz, vagy akár vonzalom is kialakulhat. Hagyd fel a régi szokásokat, és találj ki valami újat!

Vasárnap 05.05.

Hold-Mars együttállás

A Kos jegyében, ami gyors hangulatváltozásokat és impulzív reakciókat válthat ki. Képes vagy harcolni azért, amit szeretnél. Viszont érzékennyé is válhatsz a viták és konfrontációk során. Igyekezz uralkodni indulataidon, vezesd le az energiát másképp, menj el sportolni vagy csinálj valamit szenvedéllyel.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 20. hét

2024 május 13-19. Hétfő 05.13. Nap-Uránusz együttállás Tudatos énünket szimbolizáló Nap találkozik a Bika 23

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!