Kezdőlap » Blog » Asztrológia » 2024. 19. hét
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

2024. május 6-12.

Hétfő 05.06.

Hold-Merkúr együttállás

A Kosban járó Hold hatására (és a Mars is itt halad) erős vágyat érezhetsz, hogy elkezdj valamit, Arra is remekül ráérezhetsz, hogy mit kellene elkezdeni. Elég impulzívnak, lelkesnek és energikusnak érzed magad. Viszont figyelj arra, hogy ne érzelmi alapokon hozz döntéseket. Ha vannak érzelmi problémáid, az azzal kapcsolatos beszélgetésekhez kiváló alkalom a mai nap.

Kedd 05.07.

Nap-Szaturnusz szextil

Türelmesebb, kitartóbb leszel, komolyabban állsz hozzá a dolgokhoz, ami hozzásegít ahhoz, hogy elérd a kitűzött célodat. Jó időszak a komoly és nehéz feladatok elvégzésére, valamint az idősebbek szakmai tapasztalata után érdeklődni. Esélyes az elismerés vagy előléptetés a szakmai életben, valamint tekintélyszemélyek bizalmát elnyerni.

Szerda 05.08.

Bika Újhold

Az Újhold szerda kora reggel 5:21-kor teljesedik ki a Bika 18 fokán. A Bika a termékenység szimbóluma, nem csak az anyagi, hanem a szellemi értelemben is. Az életörömök, a szépség, a szerelem, testiség és minden, ami kézzelfogható kiemelten fontos neki. A Bika zodiákusban kiteljesedő újhold megfelelő alkalom arra, hogy szilárd és reális terveket készíts, elköteleződj személyes céljaid mellett, értéket, biztonságot, stabilitást és harmóniát teremts, meglévő és életképes elképzeléseidet átültesd a gyakorlatba. A Bika felső szinte a hit, a középső a birtoklás, az alsó pedig az élvhajhászat. Hiszel-e eléggé magadban, hogy meg tudod teremteni magadnak a (belső) biztonságot és nem kívülről várod?

Csütörtök 05.09.

Hold-Mars szextil

Az Ikrek jegyében járó Hold hatására az ösztönös kíváncsiság és érdeklődés motivál. A Holdhoz harmonikusan kapcsolódó Mars erőt ad, lelkesít és bátorít. Magabiztosan kezdeményezel, anélkül, hogy megbántanál másokat. Jobban összhangba kerülsz az ösztöneiddel, és könnyebben ki tudod fejezni érzéseidet. A szexuális vágyaid is erősebbek lehetnek, és könnyebben tudod az intim kapcsolatodat is rendbehozni, vagy egy új partnert vonzani. Ebben a néhány órában minden élettel teli lesz, feltöltődik energiával és szenvedéllyel, mindent sokkal lelkesebben csinálsz. Sikeresen harcolhatsz egy nemes ügyért vagy a családodért. Jó alkalom sportoláshoz, fizikai tevékenység végzésére, de baráti találkozókoz is.

Péntek 05.10.

Hold-Szaturnusz kvadrát

Az Ikrek Hold jobban fogadja az átlagosnál a Szaturnusz keményebb fényszögeit, de ettől eltekintve ma egy kicsit nehezebb lehet a kapcsolódás másokhoz. Feljöhetnek nyomasztó érzések a múltból, érezheted szomorúbbnak, magányosabbnak, elszigeteltebbnek magadat. A kapcsolatokban ilyenkor könnyen kialakulhat érzelmi hidegség, távolságtartás. Figyelj oda, hogy ne vetítsd ki másokra a negatív érzéseidet, hanem vállalj felelősséget értük!

Szombat 05.11.

Hold-Mars kvadrát

A Rákban járó Holdat a biztonság, az összetartozás érzésének keresése hatja át, viszont a Kos Mars hatására szenvedélyes vágyaid kielégítésére törekszel, a tudatalattid impulzív cselekésre késztet. Figyelj oda, mert túl nagy kockázatot is vállalhatsz, vagy megbánthatsz valakit. Ha van benned tudat alatt neheztelés vagy harag, akkor ezek az érzések most feljöhetnek. Nem szerencsés ezeket visszafojtani, legyen bátorságod szembenézni velük. Fontos, hogy foglalkozz érzelmi problémáiddal, mert ha nem teszed, akkor az dührohamok, balesetek, különböző sérülések és erőszak formájában fog megnyilvánulni.

Vasárnap 05.12.

Hold-Szaturnusz trigon

Türelmesebb leszel és kevésbé érzékeny, így megfelelő időszak az összetettebb problémák kezeléséhez, vagy másoknak lelki témában segíteni, tanácsot adni.  Ha a józan eszedre, a hagyományos értékekre és a múltbeli emlékeidre támaszkodsz, az nagyban segít a döntésekben és a problémák megoldásában, melyek az otthonnal, családdal kapcsolatosak. Az is lehet, hogy egy bölcs idős asszonytól kérsz tanácsot. Kedvező alkalom arra, hogy meglátogasd szüleidet és nagyszüleidet, beszélgessetek a múltról, régi fényképeket és emlékeket nézegessetek.

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 21. hét

2024. május 20-26. Hétfő 05.20. Nap-Neptun szextil Érzékenyebbé válsz más emberek és a környezeted rezgéseire.

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!