Kezdőlap » Blog » Asztrológia » 2024. 22. hét

2024. május 27 – június 2.

Hétfő 05.27.

Hold-Mars kvadrát

A valóságorientált Bak Hold és a vakmerő Kos Mars kihívást jelenő kapcsolatba kerülnek, amikor a tudatalattid impulzív cselekésre késztet. Figyelj oda, mert túl nagy kockázatot is vállalhatsz, vagy megbánthatsz valakit. Ha van benned tudat alatt neheztelés vagy harag, akkor ezek az érzések most feljöhetnek. Nem szerencsés ezeket visszafojtani, legyen bátorságod szembenézni velük. Fontos, hogy foglalkozz érzelmi problémáiddal, mert ha nem teszed, akkor az dührohamok, balesetek, különböző sérülések és erőszak formájában fog megnyilvánulni.

Hold a Vízöntő jegyben

Este 22:44-kor a Hold belép a nonkonformista Vízöntő jegyébe. Érzelmileg valami új és szokatlan iránt vonzódunk. A reakciók inkább intellektuálisak, mint érzelmesek, és az interakciók inkább személytelenek, mint személyesek. Ez egy olyan időszak, amely elősegíti a társasági összejöveteleket, a közösség számára fontos célok és projektek kezelését, az ötletelést, a szokatlan ötleteket és a haladó változásokat. Nyitottak vagyunk az új dolgokra és a jövőre koncentrálunk. A kötelező dolgokat most nehéz betartani, mivel a személyes szabadság a legfontosabb számunkra.

Kedd 05.28.

Merkúr-Szaturnusz szextil

Ennek a kedvező fényszögnek a hatására gondolkodásunk tisztább, ítélőképességünk és szervezőképességünk is jobb lesz, könnyebben fogunk tudni koncentrálni, kommunikációnk nyílt és őszinte. Ideális alkalom a komoly beszélgetések lefolytatására, szerződések aláírására, hosszú távú projektekhez, távlati tervek készítéséhez. 

Szerda 05.29.

Hold-Uránusz kvadrát

A Vízöntőben járó Hold kihívást jelentő kapcsolatba kerül modern urával az Uránusszal, ami gyors hangulatváltozásokat és impulzív reakciókat válthat ki. Türelmetlenebbé válhatsz, ez nem a rutin és a fontos feladatok elvégzésének az ideje, mert figyelmedet elvonja valami érdekesebb dolog. Izgalomra vágysz, de ez nem a megfelelő időszak a hirtelen változtatásokra, különösen a közeli kapcsolatokban. Az új találkozások kielégíthetik ugyan az izgalom iránti igényedet, de nagyon felborítanák az életedet. Érzelmi kitöréseket is megtapasztalhatsz környezetedben, ami több türelmet és empátiát igényel. Szeretnél menekülni az érzelmileg megerőltető helyzetekből. Szerencsére a tranzit hamar kioldódik és visszatér a rendezett állapot.

Csütörtök 05.30.

Hold a Halakban

A Hold 02:33-kor belép az egységet képviselő Halak jegyébe. Ebben az időszakban kicsit sodródunk az áramlattal és álmodozóbbak, érzékenyebbek és együttérzőbbek leszünk. Intuíciónk felerősödik és fogékonyabbak leszünk a körülöttünk lévő világra. Érdemes ilyenkor a megérzéseinkre is hallgatni. Szentimentálisabbak leszünk és szeretnénk közelebb kerülni szeretteinkhez. Jó alkalom spirituális, művészi tevékenységek végzésére, befele figyelésre, elvonulásra vagy valamilyen vízzel kapcsolatos tevékenységhez.

Nap-Aldebaran együttállás

A Nap ma együttáll a Bika csillagkép legfényesebb csillagával az Aldebaran állócsillaggal, ami a Bika szeme. A Bika a termékenység szimbóluma, fejével a Tejútra néz, tehát látja az isteni minőséget és kézzelfoghatóvá is tudja tenni. Óriási lehetőség és teremtőerő van most ebben a néhány napban (május 29-június 2.), de csakis akkor tudsz az isteni, a magasabb szintű lehetőségek felé haladni, ha a benned lévő sötétséget, a belső lehúzó erőket legyőzöd.

Péntek 05.31.

Merkúr-Uránusz együttállás

Az értelem elvét kifejező Merkúr a Bika jegyében találkozik magasabb oktávjával a zseniális Uránusszal. Ötletekkel, kreatív energiákkal teli nap, lehetnek szokatlan gondolataid is, hirtelen kimondhatsz olyat, amit nem szoktál, jöhetnek hirtelen felismerések. Nyitottabb és intuitívabb vagy az átlagnál, a rutin feladatok nem nagyon érdekelnek, a koncentráció kevésbé megy. Ne most készíts hosszú távú terveket, és ne folytass komoly tárgyalásokat. Szétszórtabbá válhatsz, közlekedj nagyon körültekintően! Az elektronikai eszközök és készülékek meghibásodhatnak. 

Szombat 06.01.

Hold a Kosban

Erős vágyat érezhetünk, hogy elkezdjünk valamit. Sőt arra is jól rá tudunk érezni, hogy mit kellene elkezdeni. Nagyon lelkesnek, erősnek, energikusnak érezzük magunkat, vállaljuk a kihívásokat. Ugyanakkor impulzívak és tapintatlanok is lehetünk, a túl sok az energiát fizikai aktivitással vezessük le. Gyors cselekvéseink azonnali eredményeket hoznak, viszont hiányzik a kitartó erő. Ez az időszak a rövidtávú projektek elindításához megfelelő

Merkúr-Algol együttállás

Az Algol, mellyel a Merkúr május 31. és június 2. között áll egyvonalban, egy erős szenvedélyt jelképez, amelyet pozitív és negatív irányban is lehet működtetni. Használhatod eszközként, hogy legyőzd magadban a negatív tulajdonságaidat, a benned levő „szörnyet”, vagy elfojtott energiaként a külvilágra vetíted ki, ami dühöt és bosszúvágyat vált ki és akár erőszakba is torkollhat. A Merkúrral karöltve ez a szenvedély az íráson és a kommunikáció keresztül aktiválódhat, valamint nem csak ráláthatsz, de meg is értheted negatívnak vélt tulajdonságaid gyökerét, mi az, amitől félsz, ami blokként jelenik meg életedben.

Vénusz-Aldebaran együttállás

A Nappal szinte együtt a Vénusz is együttáll az Aldebarannal május 31. és június 2. között. A Nap-Vénusz felső együttállása június 4-én pontosodik be az Ikrek 14°29’-én, de már érezhető hatása. Ilyenkor a Vénusz a Földtől a legtávolabbi pontjára kerül pályájának. Ez a Telivénusz fázisa, ami a csúcspontot, beteljesülést, virágzást vagy fordulópontot jelenti kapcsolati és anyagi téren, melyeket ezentúl sokkal érettebben és tudatosabban kezelhetünk. Ezzel az energiával kapcsolódnak az Aldebaranhoz, mely mutatja az utat a dicsőség, siker és boldogság felé, de csak akkor, ha cselekedeteid és céljaid becsületesek és tisztességesek, nem esel kísértésbe, ellenkező esetben amit elérsz, elég gyorsan elveszhet.

Vasárnap 06.02.

Nap-Hold szextil

Ez a pszichológiai és érzelmi egyensúly időszaka, amikor a személyiséged különböző aspektusai összhangban vannak egymással. A barátokkal és a közeli szomszédokkal nagyon harmonikus lesz a kapcsolat, és új barátokat szerezhetsz. A mindennapi lét rutinszerű megbeszélései, tárgyalásai és tranzakciói nem fognak akadályokat teremteni. Jó alkalom másokkal lenni. Az ellenkező nemmel való kapcsolat is simább a szokásosnál. Ez különösen jó alkalom arra, hogy átgondold személyes és érzelmi életedet. Az ezen a területen tapasztalható feszültségek most korrigálhatók.

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 5x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!