Kezdőlap » Blog » Asztrológia » 2024. 31. hét

2024. július 29-augusztus 4.

Hétfő 07.29.

Hold-Uránusz együttállás

Hirtelen benyomások, tudatalatti impulzivitások érhetnek. Megborulhatnak a párkapcsolatok, közeli kapcsolatok, a családban lehetnek viták, váratlan események. Legjobb, ha ösztönösen cselekszel, a túl sok gondolkodás nem hozza meg az eredményt. Ilyenkor lehet kockáztatni és nem figyelembe venni a társadalmi elvárásokat. 

Hold az Ikrek jegyében

Kíváncsiak leszünk, alapvető igényünk, hogy kommunikáljunk, gondolkodjunk és tanuljunk, egyszerre több tevékenységet is tudunk végezni. Ez alatt az idő alatt kicsit szétszórtabbá válhatunk, nehéz összpontosítani, mert valami mindig eltereli a figyelmünket. Sok minden felkelti az érdeklődésünket, a változatosság vágya és az ösztönös kíváncsiság motivál bennünket. Mivel ráláthatunk egy problémára más nézőpontból is, jó alkalom egy elakadt ügyben megtalálni a megoldást.

Kedd 07.30.

Nap-Hold szextil

Ez a pszichológiai és érzelmi egyensúly időszaka, amikor a személyiséged különböző aspektusai összhangban vannak egymással. A barátokkal és a közeli szomszédokkal nagyon harmonikus lesz a kapcsolat, és új barátokat szerezhetsz. A mindennapi lét rutinszerű megbeszélései, tárgyalásai és tranzakciói nem fognak akadályokat teremteni. Jó alkalom másokkal lenni. Az ellenkező nemmel való kapcsolat is simább a szokásosnál. Ez különösen jó alkalom arra, hogy átgondold személyes és érzelmi életedet. Az ezen a területen tapasztalható feszültségek most korrigálhatók.

Szerda 07.31.

Hold-Szaturnusz kvadrát

Délelőtt egy kicsit nehezebb lehet a kapcsolódás másokhoz. Feljöhetnek nyomasztó érzések a múltból, érezheted szomorúbbnak, magányosabbnak, elszigeteltebbnek magadat. A kapcsolatokban ilyenkor könnyen kialakulhat érzelmi hidegség, távolságtartás. Figyelj oda, hogy ne vetítsd ki másokra a negatív érzéseidet, hanem vállalj felelősséget értük! 

Hold-Vénusz szextil

Az este megfelelő időszak arra, hogy partnereddel, szeretteiddel, barátaiddal legyél. Jó alkalom pihenésre, szórakozásra, társasági élethez, akár randevúzáshoz is. Nyitottabb, őszintébb vagy, könnyebben meg tudod osztani érzéseidet a másikkal. A szerelmi kapcsolatod virágozhat, vagy új barátokra is szert tehetsz. 

Csütörtök 08.01.

Hold a Rák jegyében

Az Ikrek Hold nyugtalansága átadja helyét az érzelmes és békés ösztönös igényeknek, a Hold a saját hazájába tér, belép a Rák jegyébe. Ez idő alatt az összetartozás, a biztonság érzése motivál bennünket. Érzéseink mélyen átjárnak, így ideális alkalom arra, hogy kapcsolatba lépjünk azzal, ami motivál bennünket. Jó időszak a személyes szükségleteinkkel foglalkozni, családunkkal tölteni minél több időt, ideális a lakberendezéshez és gyógyítói tevékenységek folytatásához.

Péntek 08.02.

Vénusz-Uránusz kvadrát

A párkapcsolat és a pénzügyek tekintetében váratlan események nyilvánulhatnak meg. A szabadság és az izgalmak iránti igény próbára teheti a szerelmi kapcsolatod stabilitását. Ha kapcsolatod kiegyensúlyozott, elég teret biztosítotok egymásnak és mindketten nyitottak vagytok az újdonságokra, a változatosságra, akkor nem lesz gond. Ha azonban nem ugyanaz az érdeklődési körötök, vagy egyikőtök túl konzervatív vagy birtokló természetű, akkor viták alakulnak ki és a szakítás is valószínűbb. Ha egyedülálló vagy, vonzódhatsz az izgalmas vagy különc emberekhez. Lehetséges, hogy kialakul egy új románc, de nem valószínű a tartós elköteleződés. Pénzügyek tekintetében pedig az indokolatlan kockázatvállalás, az önkontroll hiánya okozhat problémákat.

Szombat 08.03.

Hold az Oroszlán jegyében

Az Oroszlánban lévő Hold egy meleg, nagylelkű, teljes szívből szerető pozíció. Büszkék vagyunk és nem fedjük fel a valódi érzéseinket. Teátrális és drámai tud lenni. Keressük a figyelmet, különleges tulajdonságainkkal szeretnénk kitűnni. Nem tetszenek a személytelen dolgok. Mások agressziója megérinthet, ez a tranzit harc vagy menekülés reakciót válthat ki. Ha az otthoni környezet nem megfelelő, akkor most lehetőség van, hogy elhagyd ezt a közeget. Jó időszak a romantikához és minden kreatív tevékenységhez, a gyermekekkel kapcsolatos tevékenységekhez, az elismerést adó vállalkozásokhoz és a kockázatvállalásra.

Hold-Plútó szembenállás

Érzéseid extrém módon felerősödhetnek és hangulatod szélsőséges ingadozáson mehet keresztül. Az egyik pillanatban még mindent pozitívnak érzel, majd depresszióba is eshetsz. Gyakori érzés ilyenkor a reménytelenség, a félelem, a féltékenység és a megszállottság. Ha lehetőséged van rá, oszd meg valakivel érzéseidet! Figyelj oda, mert most könnyen érzelmi manipuláció áldozata lehetsz. Különösen a nők alkalmazhatnak olyan taktikákat, mellyel alááshatják mások önbizalmát a sajátjuk javára. Az érzelmi befolyás hatására bűntudatot vagy félelmet kelthetnek benned, megpróbálhatják elvenni tőled azt, amihez érzelmileg kötődsz. De mivel kevésbé tudod irányítani ilyenkor saját reakcióidat, te is érzelmi manipulációhoz folyamodhatsz, hogy megnyerj néhány csatát, mely után bűntudat és szégyenérzet marad. Próbálj meg most érzelmi alapon cselekedni vagy reagálni, mert ítélőképességedet elhomályosíthatja pillanatnyi hangulatod. Ne most hozz fontos döntéseket! 

Vasárnap 08.04.

Oroszlán Újhold

Az Újhold 13:13-kor teljesedik ki Oroszlán jegyének 12°34’-én. Az Oroszlán az önkifejezéssel, a vágyakkal, az életörömökkel és a teremtéssel foglalkozik ösztönös és tudatos szinten egyaránt. Arra hív, hogy kapcsolatba kerülj azzal, ami örömöt okoz. Az Oroszlán bekapcsolja a szerelmet, a játékosságot, a gyermeki vidámságot, az izgalmakat és kalandokat. Tárd ki a szíved és kérdez meg magadtól, mire vágysz igazán, azt teszed-e, amitől elégedettnek és sikeresnek érzed magad? Az Oroszlán energiája bátorságot és magabiztosságot ad ahhoz, hogy kiállj magadért, utat nyithat olyan lehetőségek kibontakoztatásához, ami eddig csak a képzeletedben volt jelen. Ne állj ellen ezeknek a késztetéseknek, akár csak egy hobbiról legyen is szó. Fontos, hogy az éltedben legyen olyan tevékenység, amiben megéled a szenvedélyt, és ami pozitív energiával tölt fel.

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

Mars a Rákban

2024.09.04-11.04.2025.01.06-04.18. A cselekvés bolygója szeptember 4-én lépett be a Hold uralma alá tartozó Rák jegyébe,

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!