Kezdőlap » Blog » Asztrológia » 2024. 35. hét

2024.08.26-09.01.

Hétfő 08.26.

Nap-Hold kvadrát

Az Ikrek Hold és a Szűz Nap kvadrátja, ez az utolsó negyed a befejezést és a lezárást szimbolizálja ebben a Holdciklusban. Ebben az időszakban lehetőséged átgondolni és értékelni, mit értél el. Ez a pihenés és újraértékelés ideje. Ilyenkor ajánlatos nyugalmas pihenésre elvonulni, befelé figyelni, relaxálni, meditálni. Ez nem az új kezdeményezések ideje, hanem felkészülés az új ciklusra. Kiváló alkalom ez a gondolat- vagy érzelmi nagytakarítás megkezdésére, mivel könnyebben megszabadulhatsz a kétségektől, a félelmektől, és egyszerűbben levetheted régi, korlátozó szokásaidat. Nemcsak lelked, de környezeted lomtalanítása, takarítása is eredményesebb ilyenkor. Fogyó Holdkor érdemes tisztító-, lé böjt- vagy fogyókúrába, diétába kezdeni, mert hamarabb lemennek a kilók, hamarabb távoznak a méreganyagok a szervezetből. A szaunázás, a kozmetikai, tisztító és szőrtelenítő kezelések is tartósabbak. Az orvosi beavatkozásokat érdemes fogyó Holdhoz időzíteni, mivel gyorsabb és fájdalom-mentesebb a gyógyulás.

Kedd 08.27.

Vénusz-Uránusz trigon

Nehéz lesz most az unalmas rutint követni. Késztetést érezhetsz valami új kipróbálására, akár egy új hobbit, vagy valami újítást vinni a kapcsolatodba. Ha egyedülálló vagy, akkor elképzelhető, hogy új ismeretséget kötsz, viszont nem biztos, hogy tartós lesz ez a kapcsolat. Jó alkalom a társasági életre, népszerűbbnek érezheted magad és élvezheted a szabadságot, hogy kimozdulhatsz. Nem is kell hozzá határozott terv, számíts a váratlanra, még vásárlás közben is érhet meglepetés. Kiváló alkalom szépség- és divattermékek, az egyedi jellegű gyönyörű dolgok vásárlására, kreatív tevékenységek végzésére, kézművességgel, tánccal, zenével, művészettel foglalkozni. Váratlan pénzügyi lehetőség, jutalom vagy bónusz is kilátásba kerülhet. 

Szerda 08.28.

Vénusz-Neptunusz szembenállás

Ez az aspektus a kapcsolatok és a pénzügyek terén okozhat problémákat. Ilyenkor az ember hajlamos túlidealizálni a kapcsolatokat, olyan, mintha hipnotikus varázslat alá esne. Kétségtelen, hogy nagyon jó fürdőzni a romantika és a feltétel nélküli szeretet érzésében. Ilyenkor jobban vágyhatsz az egységre, a tökéletes testi-lelki kapcsolódásra. De vigyázz, mert könnyen egy alternatív álomvilágba találhatod magad, a Neptun könnyen elhomályosítja az ítélőképességedet és a kijózanodás csalódással és fájdalommal is járhat. Ha viszont ezeket észben tartod és a kellő óvatossággal jársz el, érdemes kihasználni ezeket az energiákat arra, hogy kapcsolódja az intuíciódhoz, alkoss vagy írj valami szépet, végezz kreatív, művészi tevékenységet, vagy akár táncol egyet. 

Merkúr elindul előre

Ettől kezdve kevesebb fennakadás lesz az információcserében, az ügyintézésben, a közlekedésben. Megnyílik az út az ösztönös cselekvés irányába. Ideális alkalom a még ki nem próbált ötletek tesztelésére, új dolgok kipróbálására.

Csütörtök 08.29.

Vénusz a Mérleg jegyében

A szépség és szeretet elvét képviselő Vénusz belép egyik otthonába a Mérleg jegyébe, ahol szeptember 23-ig folytatja útját. Amikor a Vénusz a Mérleg jegyében halad hajlamosabbak vagyunk bájosabbak lenni és kevésbé agresszívek, hogy elérjük, amit akarunk. Annak ellenére, hogy a Mérleg Vénusz a kapcsolatokat helyezi középpontba, érzelmileg hűvös távolságtartással közelíti meg a romantikus ügyeit. Kapcsolatközpontú, szélsőséges esetben társfüggő is lehet. Kiegyensúlyozott kapcsolatra törekszik, kompromisszumkész, előzékeny és nem szereti az agresszív viselkedést. Viszont a kellemetlen helyzetek elkerülése végett hajlamos eltussolni a komolyabb problémákat, a mélyben neheztelhet, de felszínesen elfogadónak tűnhet. Figyeld meg az érzéseidet, valódiak-e vagy felszínesek? Előfordulhat, hogy el szeretnéd kerülni a konfliktust, szembenézni a kényelmetlen igazságokkal és inkább belenyugszol egy helyzetbe. Figyeld meg, hogy nem hanyagolod-e el magadat, vágyaidat, szükségleteidet túlságosan, azért, hogy mások kedvében járj. Ez nem azt jelenti, hogy nem fontos a másik boldogsága, csak ha te ezáltal kibillensz az egyensúlyodból, akkor vagy a hozzáállásodon változtatsz, vagy egy kicsit több figyelmet fordítasz magadra. A Mérlegben lévő Vénusz intellektusával, szellemességével és varázsával csábít. Kecsesen és elegánsan fejezi ki magát, természetes és intuitív módon ráérez mások szükségleteire és vágyaira. Ez az időszak mindenféle művészi és kreatív tevékenységnek is kedvez.

Vénusz-Plútó trigon

Nem sokkal később, ahogy a Vénusz belépett a Mérlegbe, trigonba kerül a transzformáció bolygójával a Plútóval. Most könnyeb az átalakulás, a regenerálódás mind a kapcsolatokban, mind a pénzügyeket illetően, ha fektetünk bele némi energiát. Intenzívebb és szenvedélyesebb időszak a kapcsolataidban és azokban a dolgokban, amelyek örömet és elégedettséget okoznak. Érzéseid elmélyülnek, megnövekszik a vágyad a szerelem és az intim kapcsolódás iránt. Nagyobb az esély új románc kialakulására, ami kezdetben meglehetősen intenzív lehet. Megszállottan, elbűvölően és titokzatosan tudsz viselkedni, de a lelkesedés idővel valószínűleg alább fog hagyni. Pénzügyi területen is átalakulás várható, most könnyebb nyereséget elérni.

Péntek 08.30.

Hold belép az Oroszlán jegyébe

Az Oroszlánban lévő Hold egy meleg, nagylelkű, teljes szívből szerető pozíció. Büszkék vagyunk és nem fedjük fel a valódi érzéseinket. Teátrális és drámai tud lenni. Keressük a figyelmet, különleges tulajdonságainkkal szeretnénk kitűnni. Nem tetszenek a személytelen dolgok. Mások agressziója megérinthet, ez a tranzit harc vagy menekülés reakciót válthat ki. Ha az otthoni környezet nem megfelelő, akkor most lehetőség van, hogy elhagyd ezt a közeget. Jó időszak a romantikához és minden kreatív tevékenységhez, a gyermekekkel kapcsolatos tevékenységekhez, az elismerést adó vállalkozásokhoz és a kockázatvállalásra.

Hold-Plútó szembenállás

Érzéseid extrém módon felerősödhetnek és hangulatod szélsőséges ingadozáson mehet keresztül. Az egyik pillanatban még mindent pozitívnak érzel, majd depresszióba is eshetsz. Gyakori érzés ilyenkor a reménytelenség, a félelem, a féltékenység és a megszállottság. Ha lehetőséged van rá, oszd meg valakivel érzéseidet! Figyelj oda, mert most könnyen érzelmi manipuláció áldozata lehetsz. Különösen a nők alkalmazhatnak olyan taktikákat, mellyel alááshatják mások önbizalmát a sajátjuk javára. Az érzelmi befolyás hatására bűntudatot vagy félelmet kelthetnek benned, megpróbálhatják elvenni tőled azt, amihez érzelmileg kötődsz. De mivel kevésbé tudod irányítani ilyenkor saját reakcióidat, te is érzelmi manipulációhoz folyamodhatsz, hogy megnyerj néhány csatát, mely után bűntudat és szégyenérzet marad. Próbálj meg most érzelmi alapon cselekedni vagy reagálni, mert ítélőképességedet elhomályosíthatja pillanatnyi hangulatod. Ne most hozz fontos döntéseket! 

Szombat 08.31.

Mars-Uránusz félszextil

Fokozódik a lendületed, azonnal szeretnél cselekedni, nyugtalanabbá és türelmetlenebbé válsz. Kiváló időszak kilépni a komfortzónából, kitörni egy helyzetből, elhagyni a régi mintákat és kipróbálni valami újat. Jöhetnek hirtelen felismerések, lehetnek zseniális ötleteid, új megvilágításba helyezheted céljaidat és vágyaidat. Innovatív módon tudod megközelíteni a helyzeteket és megoldást találhatsz a megoldatlan problémákra is. Elképzelhető, hogy felébred benned a függetlenség, a szabadság iránti vágy. Erős késztetést érezhetsz, hogy érvényesítsd egyéniségedet és megszabadulj mindennemű korlátozástól. Jöhetnek váratlan események, melyek lehetnek pozitívak és tartogathatnak kihívást is. Azonban jó katalizátorként szolgálnak a változáshoz. Ebben az időszakban kiemelten fontos a rugalmas hozzáállás és az óvatosság, hogy elkerüld a kellemetlenségeket.

Vasárnap 09.01.

Hold-Merkúr együttállás

Az érzelem és az értelem elvét kifejező két bolygó találkozik az Oroszlán jegyében. Hangulatod változékony és érzékenyebb is lehetsz. Ne most hozd meg fontos döntéseidet, mert az érzelmek jelentősen befolyásolhatják ítélőképességedet. Jó alkalom viszont társaságba menni, érzelmi témákról történő beszélgetéshez.

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 38. hét

2024. szeptember 16-22. Hétfő 09.16. Hold-Uránusz kvadrát Gyors hangulatváltozásokat és impulzív reakciókat válthat ki. Türelmetlenebbé

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!