Kezdőlap » Blog » Asztrológia » 2024. 40. hét

2024. szeptember 30 – október 6.

Hétfő 09.30.

Mars-Szaturnusz trigon

Erőt, ambíciót és kitartást ad, hogy vállalni tudd a nehezebb feladatokat. Csökkenti a türelmetlenséget, nagyobb önfegyelmet biztosít, kevésbé leszel tétovázó és ingatag. Nem ugrálsz egyik projektről a másikra, megtalálod a hatékony módszereket és be tudod fejezni a megkezdett dolgokat. Segít tartósítani azt, amire vágysz és értékesnek tartasz. Hűségesebb és odaadóbb lehetsz és vágysz a hosszú távú kapcsolatra. Jó alkalom az elköteleződésre, a párkapcsolat hivatalossá tételére. Számíthatsz tartós sikerekre és gyakorlati eredményekre az üzleti életben, pénzügyekben, valamint a tekintélyszemélyek támogatására is. Jó alkalom vállalkozás alapítására, jogi ügyletek lebonyolítására. 

Nap-Merkúr felső együttállás

Az értelem elvét szimbolizáló Merkúr való felső együttállásba kerül a Nappal szeptember 30-án egészen pontosan 20:49-kor a Mérleg jegyének 8. fokán, ami. A Merkúr gyorsan halad a Nap körüli útján, úgyhogy az ő esetében fontos a pontos időpont. Ugyanis amíg a Merkúr a Nap szívében van (kazimi), a legerősebb helyzetben van, az elme és az önkifejezés összhangban van, tisztán ráláthatunk és megértetünk egy adott életterületet ebben az időszakban. Általánosságban az emberi kapcsolatok kerülnek fókuszba, egyéni szinten pedig az az életterület, ami a Mérleg jegyében kezdődik. Ez a helyzet addig a néhány óráig érvényes, amíg a Merkúr 17 fokpercen belül áll együtt a Nappal: 09.30. 14:00 – 10.01. 08:00. A folytatást itt tudod elolvasni.

Kedd 10.01.

Hold-Uránusz trigon

Egy kis izgalmat, változást, meglepetést hoz az életedbe. Lehet, hogy találkozol valakivel véletlenül. Vonzódhatsz a különleges emberek iránt. Lehetnek új ötleteid, hatással lehetsz egy csoportra is. Ha nincs társad, nyitottá válsz az új kapcsolat felé. Ha nem működik a párkapcsolatod, ez egy jó alkalom a szakításra. Törd meg a napi rutint, csinálj valami szokatlant, próbálj ki valami újat. Maradj rugalmas és nyitott minden új lehetőséggel kapcsolatban.

Szerda 10.02.

Mérleg Újhold gyűrűs Napfogyatkozással

Az Újhold 2024. október 2-án 20:49-kor teljesedik ki budapesti idő szerint a Mérlegjegyének 10°03’-én és gyűrűs Napfogyatkozással jár, ami hazánkból nem látható, nagyrészt csak a Csendes Óceánról, időtartama 7 perc 24 másodperc, ami azt jelenti, hogy hatása kb. 1,5 hónapig tar, attól függetlenül, hogy látjuk-e vagy sem. Két héttel korábban, szeptember 18-án egy részleges Holdfogyatkozás előzte meg (Halak Telihold). Ezzel lezárul az idei év fogyatkozási szezonja.

A Mérleg Újhold a kapcsolatainkat és az igazságosság témakörét helyezi fókuszba. Arra hív, hogy helyreállítsuk az egyensúlyt kapcsolatainkban, felismerjük, hogy milyen tükröt tart a társunk és a külvilág, hogy igazából minden belőlünk indul ki. Csak azok a kapcsolatok maradnak meg, amelyek kiállják a próbát, és meg tudnak újulni. Amelyik nagyon terhelt, fájdalmas vagy túl felszínes, véget érthet. Ezt mutatja ez a Napfogyatkozás, a fogyatkozás a kapcsolatok terén is megmutatkozhat. Ha nem sikerül megérteni egymást, elképzelhető, hogy valakitől el kell köszönnünk, hiába is nagy a ragaszkodás.

Minden fogyatkozás egy sorozat tagja, melynek meghatározó a kezdőképlete. Az október 2-i Napfogyatkozás is a sorozat kezdő képletének témáját viszi tovább. A teljes cikk itt olvasható.

Csütörtök 10.03.

Hold-Mars kvadrát

Szenvedélyes vágyaid kielégítésére törekszel, a tudatalattid impulzív cselekésre késztet. Figyelj oda, mert túl nagy kockázatot is vállalhatsz, vagy megbánthatsz valakit. Ha van benned tudat alatt neheztelés vagy harag, akkor ezek az érzések most feljöhetnek. Nem szerencsés ezeket visszafojtani, legyen bátorságod szembenézni velük. Fontos, hogy foglalkozz érzelmi problémáiddal, mert ha nem teszed, akkor az dührohamok, balesetek, különböző sérülések és erőszak formájában fog megnyilvánulni. 

Péntek 10.04.

Vénusz-Szaturnusz trigon

Ideális párkapcsolati elköteleződéshez és hosszú távú befektetésekhez. Ha most ismerkedsz meg valakivel, esélyes a nagyobb korkülönbség és valószínűleg egy hosszan tartó, lelki párkapcsolat lehet. Ha már van kapcsolatod, a kötődés szorosabbá és stabilabbá válik. Jó időszak kreatív alkotó tevékenységet végezni bár most a forma és a szerkezet fontosabb, mint a szabad stílus. Jó időszak a házasságkötésre, ingatlanvásárlásra, vagy pénzügyi befektetésekre. 

Szombat 10.05.

Hold-Szaturnusz trigon

Türelmesebb leszel és kevésbé érzékeny, így megfelelő időszak az összetettebb problémák kezeléséhez, vagy másoknak lelki témában segíteni, tanácsot adni.  Ha a józan eszedre, a hagyományos értékekre és a múltbeli emlékeidre támaszkodsz, az nagyban segít a döntésekben és a problémák megoldásában, melyek az otthonnal, családdal kapcsolatosak. Az is lehet, hogy egy bölcs idős asszonytól kérsz tanácsot. Kedvező alkalom arra, hogy meglátogasd szüleidet és nagyszüleidet, beszélgessetek a múltról, régi fényképeket és emlékeket nézegessetek. 

Vasárnap 10.07.

Merkúr-Mars kvadrát

Elhamarkodottan kimondhatsz olyat, amit később megbánhatsz. Hirtelen hozhatsz döntéseket és túl gyorsan levonhatsz következtetéseket, és még agresszívebben is viselkedhetsz. Ezek mind további kellemetlenségeket, ingerlékenységet, vitát és nézeteltéréseket okozhatnak. Most különösen figyelj oda ezekre, inkább gondold át a mondandódat kétszer, és ne most hozz fontos döntéseket. A többletenergiát vagy az idegességet inkább vezesd le másként, a legjobb a testmozgásban, vagy amiben a kézügyességedet tudod használni.

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 5x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!