Kezdőlap » Blog » Asztrológia » 2024. 9. hét

2024. február 26 – március 3.

Már a múlt heti Telihold képletben is fontos szerepet játszott a Nap-Merkúr-Szaturnusz együttállása, mely azt mutatja, hogy az igazán fontos dolgokra kellene összpontosítani, terveinket és céljainkat alaposan át kell gondolni és az eredmények eléréséhez határozott cselekvésre, fegyelemre, kitartásra és türelemre van szükség.  Most könnyebben köteleződhetünk el a komoly dolgok iránt. Az elkövetkezendő időszak sikereit nagyban meghatározza az is, hogy mennyire voltál elszánt és felelősségteljes az elmúlt években. A fennálló problémákat ideje megoldani és a befejezetlen ügyeket lezárni. Jöhetnek fordulópontok és váratlan események, meglepetések pénzügyeinket és kapcsolatainkat illetően. A kapkodás és a hirtelen döntések most sem kifizetődőek, inkább iktass be némi pihenést a mindennapjaidba, ha van rá lehetőséged.  

Hétfő 02.26.

Hold-Neptun szembenállás

A Szűz jegyében álló Hold, melynek hatására ösztönösen a gyakorlati tevékenységeket helyezzük előtérbe farkasszemet néz a tudat óceánját képviselő Halak Neptunnal. Ráláthatsz lelked mélységeire, megnyílhat a tudatalatti világa, megnyílhatsz egy spirituálisabb életszemlélet felé. Ideális alkalom rendet tenni kint és bent, összhangba hozni testi és lelki igényeinket. Jó alkalom a spirituális önfejlesztésre, meditációra, könnyebben tudsz kapcsolódni az intuícióidhoz.

Kedd 02.27.

Mars-Jupiter kvadrát

Hatalmas bátorságot, kezdeményezőkészséget és nagy lendületet kaphatsz új dolgok elindításához. Könnyebben vállalsz kockázatot, hajlandóbb vagy kipróbálni magad új területeken remélve, hogy nagy sikereket érsz el. A túlzott optimizmus és magabiztosság miatt ügyelj arra, hogy ne vállald túl magad. Fontos, hogy meggondoltan, előrelátóan, felmérve a következményeket rendelkezz egy határozott jövőképpel és stratégiával a megvalósítási folyamatokra vonatkozóan is. A bölcsesség, előrelátás, tervezés a legjobb módszer ennek az impulzív energiának a kezelésére. A többletenergiát érdemes egészséges úton levezetni, pl. sportolással, mint másokkal küzdeni.

Szerda 02.28.

Nap-Merkúr együttállás

A hangsúly a gondolkodásra és a kommunikációra, valamint a rövid távú utazásokra helyeződik. Szellemi éberséget, gyors gondolkodást, alkalmazkodóképességet és kíváncsiságot hoz. Számíthatsz a személyes interakció növekedésére a környezetedben. Így ez egy mozgalmas időszak lesz, sok találkozóval, levelezéssel, társasági tevékenységgel, új feldolgozandó információkkal és döntésekkel. Jó alkalom ez az ötletek megosztására, tervek készítésére, vásárlásra és eladásra, tárgyalásokra és új emberekkel való találkozásra.

Merkúr-Szaturnusz együttállás

Most könnyebben megértheted az elmúlt időszak történéseit. Ha eddig nem tetted, áttekintheted, összegezheted és számot vethetsz, melyek a működő és életképes szerkezetek és kötődések az életedben, melyek az idejétmúlt és működésképtelenek, hol vállaltál vagy nem vállaltál felelősséget, meghúztad-e a határaidat, tudtál-e nemet mondani, türelmet gyakorolni, mivel korlátozod magad, milyen terheket cipelsz, milyen félelmeid vannak, milyen vágyaid és elképzeléseid vannak a jövőt illetően, mi az, ami alól fel szeretnél szabadulni. Most koncentráltan, türelemmel és józan ítélőképességgel végig gondolhatod az elmúlt időszakot és átgondolhatod a hosszútávú terveidet, és a nehézségekről is könnyebben tudsz kommunikálni.

Nap-Szaturnusz együttállás

Ez egy fontos mérföldkő, a számvetés időszaka. Most könnyebben ráláthatsz saját igazi önvalódra, működési mechanizmusaidra, és ha szükséges, át tudod alakítani életed struktúráját, le tudod egyszerűsíteni, hatékonyabbá tudod tenni, be tudod fejezni az elintézetlen ügyeidet, ki tudsz tűzni új célokat. Ez az időszak ugyanúgy lehet egy nehezebb, bizonytalanságokkal teli időszak, mint egy könnyebb, elégedettséggel és elismeréssel járó időszak. Ez attól függ, hogyan életed meg az elmúlt éveidet, felelősséget vállaltál-e a tetteidért, vagy hajlamosabb voltál kioldalazni alóla és a szőnyeg alá söpörni a problémákat. Ha úgy érzed, hogy a dolgok kezdenek kicsúszni a kezeid közül és az életed nem a megfelelő irányba tart, ideje önvizsgálatot tartani és nézőpontot, hozzáállást változtatni.

Csütörtök 02.29.

Merkúr-Jupiter szextil

Kedvez a jövőről való gondolkodásnak és tervezésnek. A széles látókör, pozitív gondolkodás és a kiváló döntéshozatali készségek lehetővé teszik, hogy világosan elképzed az előtted álló előnyben részesített utat. Nyitottabb és kommunikatívabb vagy, ez megkönnyíti a barátkozást. Diplomáciára és tapintatra is számíthatsz. Ideális alkalom a vitákra, jobb ajánlatok tárgyalására és üzleti szerződések aláírására. Jó alkalom a tanuláshoz, olvasáshoz, utazástervezéshez.

Péntek 03.01.

Nap-Jupiter szextil

Optimizmust, szerencsét és boldogságot hoz. Ez egy ideális időszak céljaid eléréséhez, az új projektek indítása is előnyös ilyenkor. Mások nagylelkűbbek és elfogadóbbak lesznek veled, különösen a törvény emberei és a tekintélyfigurák. A megtapasztalt növekedés lehet anyagi és spirituális, és lehetőség nyílik gazdagságod növelésére. Jó időszak magasabb szintű tanulmányok folytatásához, távolabbi utazásokhoz. A most elkezdett dolgoknak sikeresnek kell lenniük.

Szombat 03.02.

Hold-Plútó szextil

Az önbizalommal telíthet a Nyilasban járó Hold, aki harmonikus kapcsolatba lép a transzformatív Plútóval. Mélyen eltemetett érzéseid feljöhetnek az intenzív személyes interakciók során. Érzelmi kapcsolataid szintet léphetnek, vagy véget is érhetnek. Minden, ami szétesőben van az életedben, most újjászülethet. Könnyebben hozzáférhetsz a tudatalattidhoz, feltárhatod problémáid gyökerét, megfejtheted a rejtélyeket, melyek a felszín alatt lapulnak. Kiderülhetnek családodat vagy a kapcsolatodat érintő titkok is.

Vasárnap 03.03.

Vénusz-Uránusz kvadrát

A párkapcsolat és a pénzügyek tekintetében váratlan események nyilvánulhatnak meg. A szabadság és az izgalmak iránti igény próbára teheti a szerelmi kapcsolatod stabilitását. Ha kapcsolatod kiegyensúlyozott, elég teret biztosítotok egymásnak és mindketten nyitottak vagytok az újdonságokra, a változatosságra, akkor nem lesz gond. Ha azonban nem ugyanaz az érdeklődési körötök, vagy egyikőtök túl konzervatív vagy birtokló természetű, akkor viták alakulnak ki és a szakítás is valószínűbb. Ha egyedülálló vagy, vonzódhatsz az izgalmas vagy különc emberekhez. Lehetséges, hogy kialakul egy új románc, de nem valószínű a tartós elköteleződés. Pénzügyek tekintetében pedig az indokolatlan kockázatvállalás, az önkontroll hiánya okozhat problémákat.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!