Kezdőlap » Blog » Asztrológia » 2024. 26. hét

2024. június 24-30.

Hétfő 06.24.

Hold a Vízöntő jegyében

A kora reggeli órákban a Hold belép a Vízöntő jegyébe, melynek határása érzelmileg valami új és szokatlan iránt vonzódhatunk. A reakciók inkább intellektuálisak, mint érzelmesek, és az interakciók inkább személytelenek, mint személyesek. Ez egy olyan időszak, amely elősegíti a társasági összejöveteleket, a közösség számára fontos célok és projektek kezelését, az ötletelést, a szokatlan ötleteket és a haladó változásokat. Nyitottak vagyunk az új dolgokra és a jövőre koncentrálunk. A kötelező dolgokat most nehéz betartani, mivel a személyes szabadság a legfontosabb számunkra.

Hold-Plútó együttállás

Mély érzések, mélyen eltemetett emlékek, érzelmek jöhetnek fel a tudatalattiból, melyek könnyen eluralkodhatnak rajtad és megszállottjává is válhatsz ezeknek az érzéseknek, melynek következtében nehezen tudsz másra koncentrálni és túlságosan bele is pöröghetsz egy adott szituációba. Felerősödhetnek a pszichés képességeid és az intuíciód, az álmokra is érdemes figyelni, mert onnan is kaphatsz plusz információkat a tudatalattid rejtett tartalmaiból. Ezek mind befolyásolják hangulatodat és érzelmeidet. Ezért ügyelj arra, hogy ne reagálj túl erősen ezekre az érzésekre. Intuitív meglátásaid elhomályosíthatják a racionális gondolkodási folyamataidat és a tudatos ítélőképességedet, ezért most nem tanácsos fontos döntéseket hozni. Jó alkalom a mély és tartalmas beszélgetésekhez, különösen a nőkkel folytatott interakció segíthet hozzáférni valódi érzéseidhez. A párkapcsolatban intenzív és szenvedélyes vonzalom és érzelmek törhetnek fel, fellobbanhat újra a láng. De ugyan úgy megvan az esély arra, hogy irányító és manipulatív viselkedésnek leszel tanúja, mint a féltékenység, a bűntudat, a fenyegetés vagy a megfélemlítés. Ez egy jó időszak megszabadulni a káros és pusztító kapcsolatoktól és környezettől. 

Kedd 06.25.

Hold-Mars kvadrát

Szenvedélyes vágyaid kielégítésére törekszel, a tudatalattid impulzív cselekésre késztet. Figyelj oda, mert túl nagy kockázatot is vállalhatsz, vagy megbánthatsz valakit. Ha van benned tudat alatt neheztelés vagy harag, akkor ezek az érzések most feljöhetnek. Nem szerencsés ezeket visszafojtani, legyen bátorságod szembenézni velük. Fontos, hogy foglalkozz érzelmi problémáiddal, mert ha nem teszed, akkor az dührohamok, balesetek, különböző sérülések és erőszak formájában fog megnyilvánulni. 

Szerda 06.26.

Hold a Halak jegyében

Reggel a Hold belép a Halak jegyébe, melynek hatására kicsit sodródunk az áramlattal és álmodozóbbak, érzékenyebbek és együttérzőbbek leszünk. Intuíciónk felerősödik és fogékonyabbak leszünk a körülöttünk lévő világra. Érdemes ilyenkor a megérzéseinkre is hallgatni. Szentimentálisabbak leszünk és szeretnénk közelebb kerülni szeretteinkhez. Jó alkalom spirituális, művészi tevékenységek végzésére, befele figyelésre, elvonulásra vagy valamilyen vízzel kapcsolatos tevékenységhez.

Merkúr-Szaturnusz trigon

Visszafogja egy kicsit az elhamarkodott döntéseket, komolyságra, koncentráltságra és türelemre tanít. Használd a józan eszedet és vedd figyelembe döntéseid lehetséges következményeit és vállald a felelősséget. Jó alkalom szellemi munkához, döntések meghozatalához, tárgyalásokra. A most elkezdett dolgoknak tartós eredményei várhatók.

Csütörtök 06.27.

Hold-Szaturnusz együttállás

Érzelmeid komolyabbak lesznek, intim kapcsolataidban távolságtartóbb leszel. Megszabadulhatsz azoktól a dolgoktól az életedben, amelyek nem működnek, és arra tudsz összpontosítani, hogy azokat a dolgokat javítsd és erősítsd, amelyek hasznos célokat szolgálnak. Felelősségteljesebb leszel önmagad felé, érzelmileg mértékletesebb és óvatosabb vagy, nem vállalsz szükségtelen kockázatot.

Péntek 06.28.

Hold-Neptun együttállás

Zavar keletkezhet az érzékelésben, könnyebben ki vagy téve a megtévesztésnek. Sokkal könnyebben átveheted mások gondolatait és érzéseit, és ettől nem biztos, hogy jól érzed magad. Kell hozzá némi önismeret, hogy kiszűrd a saját érzéseidet. Ilyenkor hajlamosabb vagy az álmodozásra, fantáziálásra, gyanakvásra és könnyebben érezhetsz bűntudatot is. Ezt a fajta érzékenységet viszont lehet jó dolgokra is használni, mint a spirituális, művészi tevékenységek, befele figyelésre, elvonulásra vagy valamilyen vízzel kapcsolatos tevékenységhez. Álmaid ilyenkor élénkebbek lehetnek, a tudatalattiból ilyen formában is feljöhetnek tartalmak, hogy feldolgozd őket. Érzékenyebb lehetsz a kórokozókra, mérgekre, fertőző betegségekre, mivel ilyenkor az immunrendszer kevésbé ellenálló, valamint az alkoholra, tudatmódosító szerekre is.

Hold a Kos jegyében

Délelőtt a Hold belép a Kos jegyébe, melynek hatására erős vágyat érezhetünk, hogy elkezdjünk valamit. Sőt arra is jól rá tudunk érezni, hogy mit kellene elkezdeni. Nagyon lelkesnek, erősnek, energikusnak érezzük magunkat, vállaljuk a kihívásokat. Ugyanakkor impulzívak és tapintatlanok is lehetünk, a túl sok az energiát fizikai aktivitással vezessük le. Gyors cselekvéseink azonnali eredményeket hoznak, viszont hiányzik a kitartó erő. Ez az időszak a rövidtávú projektek elindításához megfelelő.

Szombat 06.29.

Vénusz-Mars szextil

Nagyszerű alkalom a romantikához, randevúzáshoz, szórakozáshoz és a társasági élethez. Izgatottan várod, hogy kapcsolatba kerülj valakivel. Lehet, hogy találkozol valakivel, aki érdekes és különleges lesz számodra. A vonzalom felerősödhet, azonban nem biztos, hogy a kapcsolat hosszútávon is kitart. Magabiztosan követheted vágyaidat, kreatív energiáid felerősödhetnek, ami serkentő hatással lesz rád, hogy kifejezd magad, akár művészeti alkotásokon keresztül. Most könnyebben tudod magad népszerűsíteni és mások támogatásához jutni. Jó alkalom egy projekt elindítására és a pénzügyek megbeszélésére is.

Szaturnusz retrográdba fordul

A Szaturnusz június 29-én megkezdi szokásos hátráló mozgását a Halak 19 fokáról, majd november 16-án indul újra előre a Halak 12 fokáról. A Szaturnusz a kb. 4,5 hónapig tartó retrográd időszaka arról szól, hogy lelassítjuk és egyensúlyba hozzuk társas életünket belső világunkkal. Elgondolkozol azon, hogy hol kell felelősséget vállalni, hol kell meghúzni a határokat, mikor kell nemet mondani, türelmet gyakorolni, miben kell bölcsebbnek lenni, erősíteni az önbizalmadat, hol ütközöl korlátokba, milyen önkorlátozó mechanizmusokat működtetsz, kinek a terheit cipeled, milyen félelmeid vannak. A retrográd Szaturnuszról a Halakban itt olvashatsz.

Vasárnap 06.30.

Merkúr-Uránusz szextil

A rutinfeladatok nem fognak érdekelni. Új és váratlan helyzetek adódhatnak, lehetnek váratlan sugallataid, amiken azért érdemes is elgondolkodni, mérlegelni, mert nem biztos, hogy nem lesz pozitív hozadékuk, úgyhogy nem szabad őket azonnal elvetni. Megismerkedhetsz új emberekkel, különleges dolgok iránt is érdeklődhetsz. Figyelj az álmaidra, most felerősödik az intuíciód is. Legyél nyitott, nézz rá más szemszögből is a dolgokra. Most egyszerre megoldódhatnak olyan problémák is, amik már régóta húzódtak. 

Hold a Bika jegyben

Kora délután a Hold belép a Bika jegyébe, melynek hatására a nyugalom, a biztonság, a béke és a kényelem vágya és érzése tölt el bennünket. Jól esik lazítani, leállni, kényelembe helyezni magunkat. Jó alkalom lehozni az anyagba elképzeléseinket, hosszútávú kapcsolatok indításához, pénzügyi tevékenységekhez, de figyeljünk rá, hogy ne legyünk makacsok és anyagiasak.

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 5x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!