Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Isteni szeretet – Vénusz a Skorpió szívében

2024.10.25-27.

A szeretet és szépség elvét képviselő Vénusz elérkezett a Skorpió csillagkép legfényesebb csillagához az Antareshez, aki a Nyilas jegyének 10 fokán áll. A pontos együttállás 26-án reggel lesz, viszont érdemes ma és holnap este megfigyelni őket, ahogy a vöröses narancssárgás Antares felett áll a Vénusz a délnyugati égbolton.

Az Antares jelentése a „Mars riválisa”, Mars és Jupiter természetű állócsillag. A régiek nem társítottak hozzá sok pozitívumot, hanem inkább a sorscsapások veszélyét látták benne, a Vénusszal együttállva a tehetség és az energikusság mellett, az őszintétlenség és a becstelenség tulajdonságaira hívták fel a figyelmet.

Viszont az Antares egy különleges csillag, mert rajta van az Ekliptikán és az isteni energiákat jelképező Tejúton is, ahol a Vénusz is elhalad most és az isteni szeretet energiáit közvetíti, emlékeztetve minket az örök szerelemre. Másrészt az Antares Perzsia királycsillagainak egyike, akik erőt adnak és elvezetnek a sikerhez, de az ide vezető út próbatételekkel van kikövezve és az Antares esetében ez a kényszeresség és a szenvedélyesség, melynek hatására a vesztünkbe is rohanhatunk.

Az Antares, a Skorpió szíve az alvilág kapujának őrzője, ahol az ego meghal. A sötétség birodalma, ami megtisztít minden anyagi kötődéstől és ahol az Istent a végső elengedésben találjuk meg.  Egy belső dimenziókapuként is felfogható, ahova tiszta szívvel érdemes belépni. Ha vesszük a bátorságot és lemerészkedünk saját belső alvilágunkba, és szembenézünk mindazzal, amit ott találunk, egy magasabb szintre léphetünk. Ugyanis azzal, hogy eltüntetjük, lenyomjuk, semmibe vesszük, nem érünk semmit, mert akkor is a részünket képezi és úgyis valamilyen analógiában megjelenik, mert egységben csak így lehetünk.

A Vénusz most megmerítkezik az Antares intenzív energiáiban. Látod mennyi mindenre lehet használni az Antares energiáit. Rajtad áll, mire fordítod, bele mész a konfliktusokba, harcba, játszmákba, ragaszkodásba, a szélsőséges helyzetekbe vagy elengeded ezeket és nem túlzásba vitt bátorsággal és magabiztossággal, hanem kellő bölcsességgel és mértékkel leküzdve az esetleges akadályokat (főleg belül) haladsz az utadon. Ami pedig a legfontosabb, megéled vele az igazi isteni szerelmet, ugyanis csak a szeretet által tudjuk meg, kik is vagyunk valójában.

Kapcsolódó:
Antares, a Skorpió szíve

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 5x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!