Akvamarin

Kezdőlap » Blog » Ásványok » Akvamarin
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Az akvamarin a bátorság köve. Nyugtató energiái csökkentik a stresszt, és lecsillapítják az elmét. Harmóniát teremt a környezetében, véd a szennyező anyagok ellen. Az ősi időkben azt tartották róla, hogy szembeszáll a sötétség erőivel. A hajósok talizmánként hordták magukkal vízbe fulladás ellen.

 

Pszichológiailag:
Az akvamarin elsősorban az érzékeny emberek kristálya. Erejével felébreszti másokban a toleranciát. Legyőzi az előítéletet, támogatást nyújt bárkinek, akit nyomaszt a felelősség; viszont segít abban, hogy felelősséget vállaljunk önmagunkért. A személyiséget becsületessé, kitartóvá és dinamikussá teszi. Szétzúzza a régi, önromboló programokat.
 
Az akvamarin megnyugtatja az elmét. Megszűri az agyat elérő információkat, fejleszti a felfogóképességet, élesíti az elmét és eloszlatja a fejetlenséget. Megvan az a képessége, hogy segíti lezárni a befejezetlen üzleti ügyeket. Bármiről legyen is szó, minden szinten megkönnyíti a lezárást, befejezést. A kommunikációt megnehezítő blokkokat oldja, fejleszti az önkifejezést. Segítségünkre van a mögöttes érzelmi állapotok megértésében és az érzelmeink kifejezésében. Enyhíti a félelmeket, fokozza az érzékenységet.

 

 
Spirituálisán:
Az akvamarin élesebbé teszi a megérzést. Csodálatos kő a meditációhoz: magasabb rendű tudatállapotok és a spirituális tudat elérését teszi lehetővé, valamint emberbaráti szolgálatra bátorít.
Védi az aurát és összehangolja a csakrákat, megtisztítja a torokcsakrát. Ugyancsak összehangolja a fizikai és a spirituális testet.
 
Gyógyhatása:
Segíti a hormonháztartás szabályozását, javítja a látást és erősíti az immunrendszert. Fokozza a teljesítőképességet és a céltudatosságot. Az akvamarin hasznos torokfájásra, megduzzadt mirigyekre és pajzsmirigyproblémákra. Összehangolja a hipofízist és a pajzsmirigyet, szabályozza a hormonokat, valamint a növekedést. Általános frissítő hatása van. Erősíti a szervezet tisztító feladatokat ellátó szerveit; jótékonyan hat a szemre, az állkapocsra, a fogakra és a gyomorra. Egyaránt segítséget jelent a rövid- és a távollátásra, valamint csillapítja az immunrendszer túlreagálását.

 

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!