Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Előrejelzések (napi) » 2022.07.25. Hétfő

Vénusz-Jupiter kvadrát

A Rák jegyében haladó Vénusz hatására érzékenyebbek, gyengédek, romantikusak és ragaszkodóak vagyunk. Szeretetünket a törődésen, odaadáson keresztül nyilvánítjuk ki. Kedvesek és bújósak vagyunk, és akkor érezzük a legjobban magunkat, ha biztonságban vagyunk. A Rák Vénuszt kihívás elé állítja a Kos Jupiter. Egyrészt részünk lehet feszültséggel és indulatokkal teli heves vitákban, addig feszíthetjük a húrt, amig a másiknál elszakad a cérna, másrészt érzelmeink és vágyaink is felerősödhetnek, szenvedélyesebbek lehetünk, ami nem mondható rossznak.

A Jupiter nemcsak érzelmi téren, de anyagilag is felnagyítja a dolgokat. Ilyenkor hajlamosabbak vagyunk átlépni a határainkat és túlköltekezni. Legyél körültekintő ezekben a napokban a pénzügyeidet illetően is. Ugyanakkor, ha van egy okos terved, az hosszú távon nyereséges is lehet. Jó alkalom társasági eseményekre, találkozókra, új barátokat is szerezhetsz.

A Vénusz az Ikrek csillagképben (Castor lábánál) a Jupiter a Halak csillagkép visszaúszó részénél halad. Még mindig az a feladat, hogy a Vénuszi témákban (kapcsolatok és pénzügyek) el kell engedni mindazt, ami halott és életképtelen. Hozhat visszatérő helyzeteket, ami azért tér vissza, hogy most másképp oldd meg, múltból visszatérő társat vagy akár képességet.Délelőtt bepontosodik a Hold és a Neptunusz kvadrát fényszöge is, melynek hatására érzelmileg elbizonytalanodhatunk, nem biztos, hogy megfelelően érzékeljük a valóságot, könnyen becsaphatjuk magunkat vagy mások tévesztenek meg. Ne most hozz fontos döntéseket, vedd jobban fontolóra a dolgokat. Használd képzeleted erejét és inkább végezz valami kreatív alkotó tevékenységet, ami örömet okoz. 

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!