Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Előrejelzések » 2022.05.11. Szerda

Jupiter a Kosban

A Jupiter az optimizmust, a növekedést, a nagylelkűséget, az örömöt és a bőséget képviseli. Képes kiterjeszteni elménket, szívünket és lelkünket, megnyitja az életünkben rejlő végtelen lehetőségeket. A Halakban járó Jupiter arról szólt, hogy hitünk erejével túllépjünk határainkon és olyan tapasztalásokban legyen részünk, amelyekről korábban álmodni sem mertünk volna. Egónkat jobban visszahúzva sokkal együttérzőbbek és intuitívabbak lehettünk.

A tüzes Kos jegyébe lépő Jupiter hatására azonosulni tudunk saját véleményünkkel, meggyőződésünkkel és felfogásunkkal. Akkor teremtjük meg a legjobb lehetőségeket, ha átfogóan gondolkodunk, kezdeményező és vezető szerepet vállalunk, inspirálva másokat bátran és lelkesen élünk. Az önmagunkba vetett hit úttörő szellemet hoz és meghozza a pozitív eredményeket. Ez az időszak újra nagy lendületet ad, hogy meg tudd valósítani azt, amiben igazán hiszel, még az esetleges kudarcok ellenére is. Ragadd meg a lehetőségeket!

A Jupiter mindent felnagyít, a Kos Jupiter különösen az Én-fókuszt. Figyelj arra, hogy ne legyél túl önző, ne hagyd figyelmen kívül mások szempontjait. A Jupiter nem szereti a részletes és elemző áttekintést, hanem a szélesebb perspektívákat. Ezért a magas szintű megélése, hogy lépj túl a kicsinyeskedésen, a hétköznapi kellemetlenségeket, aggodalmakon. Nézd meg, hol halad át a Jupiter a képleteden, mert ott fogod megtalálni az örömöket életed jelen szakaszában. Ebben segít a Plútó, mert még aktív a Jupiter vele alkotott szextil fényszöge, így a két életterületet sikeresen tudod együttműködtetni. Sokkal ambiciózusabb és motiváltabb lehetsz és könnyebben tudod követni és megvalósítani személyes céljaidat.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!