Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Előrejelzések » 2022. 6. hét

Dolgoznak az Uránusz megújító és felszabadító energiái a férfi-női minőség, a kapcsolatok, az anyagiak, a biztonság témakörének tekintetében. Ehhez segít a Vízöntőben haladó Nap, mint cselekvő Én, aki már kezd kiszabadulni a Szaturnusz korlátozásai alól. Kutató szellemünk segítségével feltárulhatnak a megoldáshoz szükséges és akár a mélyebb rétegekben rejlő lehetőségek is.

Hold-Uránusz együttállás – február 7.

Azon az életterületen, ahol a tranzit Hold áthalad, könnyebben tudsz változtatni. A ma este 21:22-kor bepontosuló Hold-Uránusz együttállás egyrészt segít megújulni, megújítani azt az életterületet, felszabadítani a lelki terhek alól, másrészt azon az életterületen sokkal intuitívabbá válsz, jöhetnek megérzések, arra a területre tudsz könnyebben ráhangolódni. Este ebben az 1-2 órában (amíg a fényszög energiája hat), figyelj a megérzéseidre, lehetnek zseniális ötleteid, gondolataid. Azonban legyél nagyon tudatos mert hozhat hirtelen eseményeket is (főleg az anyagiak, biztonság tekintetében).

Mars-Uránusz trigon – február 8.

Most itt az idő, hogy tudatosan megtedd a szükséges lépéseket ahhoz, hogy változtass akár a napi rutinodonn, akár nagyobb kockázatot vállalva új lehetőségek után nézz és megszabadulj a saját korlátaidtól. Szokatlan kezdeményezések időszaka. Jó alkalom új projektek elindítására, kapsz hozzá erőt és bátorságot és nagy valószínűséggel meg is tudod valósítani őket a gyakorlatban. A szerelmi életedetbe is hozhat változást. Nyitottabb lehetsz az izgalmak, az érzékiség és a kalandok iránt (azonban vedd figyelembe, hogy ezek a kapcsolatok nem biztos, hogy tartósak lesznek). Most könnyebb partnert találni, mint máskor, sok lehet a vidámság és a romantika. Ezt erősíti, hogy a Mars egyre jobban közeledik a Vénuszhoz, jövő héten lesz egzakt az együttállásuk, de már a héten is érezhető. A női és férfi energiák, a kapcsolódás is megújuláson megy keresztül. Nem csak a társasági életben, hanem a kreatív tevékenységekben is elégedett lehetsz.

Merkúr-Plútó együttállás – február 11.

Harmadszorra is (dec. 30., jan. 29. és febr. 11.) beptontosul a titokkutató, hírvivő Merkúr és az alvilág urának Plútónak a találkozása a Bak zodiákusban. A tudatalattiban elraktározódott információ egy része felszínre kerülhetett az elmúlt időszakban, hozhatott radikális felismeréseket, mélyreható felfeldezéseket tehettél lelked mélyén, és talán most válik teljessé a kép. A Plútó mélységet és intenzitást ad gondolkodásodnak és kommunikációdnak. Most nyíltan ki is tudod mondani, amit eddig esetleg nem tudtál, vagy nem mertél kimondani. Itt az ideje a komoly, nagy, radikális beszélgetéseknek és annak, hogy a mélyére áss a nyugtalanító problémáknak. Titkok tárulhatnak fel és könnyebben megismerheted a rejtélyeket és érdeklődhetsz az okkult témák iránt is. Ez most nagyszerű időszak az önismeretre, jobban megértheted azon kapcsolatok dinamikáját, amelyekben részt veszel. A tudatalatti világa magában foglalja az ember múltját (nem csak ezéleti történéseket), az idők során előforduló események tárháza ott rezeg benned képek és érzések formájában és a feledés fátyla fedi le ezeket az emlékrétegeket. Az emberek szeretik boncolgatni ezeket különböző módszerekkel, életük jobbá tétele érdekében (és a kíváncsiságuk miatt is), melyhez különösen jó terepet biztosítanak a jelenleg elérhető gyors gyógyulást és meggazdagodást ígérő „spirituális módszerek”. Ezekre érdemes odafigyelni és körültekintőnek lenni, mert nagyon veszélyes vizek, megfelelő szakértelem nélkül, az esetleges kezdeti örömök után még mélyebbre lehet zuhanni.

Merkúr-Felszálló holdcsomópont trigon – január 12.

Szintén a felismerések és a felébredés napja. A Bika zodiákusban járó felszálló holdcsomópont és a Bak Merkúr harmónikus találkozása segít megérteni és ezáltal eljutni a megoldáshoz, hogyan tudsz a saját lábadra állni, felfedezni saját értékeidet, önmagadra támaszkodni, megalapozni önbecsülésedet. Az önértékelésnek belűről kell fakadnia. Ha megtanulod, hogyan határozd meg céljaidat saját értékeid alapján, és türelmesen dolgozol azok elérésén, akkor több boldogságot és belső egyensúlyt érhetsz el.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!