Kezdőlap » Blog » Asztrológia » 2023. 37. hét
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

2023. szeptember 11-17.

Hétfő 09.11.

Hold-Mars szextil

Szenvedélyes, lelkes és bátor vagy. Magabiztosan kezdeményezel, anélkül, hogy megbántanál másokat. Jobban összhangba kerülsz az ösztöneiddel, és könnyebben ki tudod fejezni érzéseidet. A szexuális vágyaid is erősebbek lehetnek, és könnyebben tudod az intim kapcsolatodat is rendbehozni, vagy egy új partnert vonzani. Ebben a néhány órában minden élettel teli lesz, feltöltődik energiával és szenvedéllyel, mindent sokkal lelkesebben csinálsz. Sikeresen harcolhatsz egy nemes ügyért vagy a családodért. Jó alkalom sportoláshoz, fizikai tevékenység végzésére, de baráti találkozókoz is.

Kedd 09.12.

Hold-Uránusz kvadrát

Gyors hangulatváltozásokat és impulzív reakciókat válthat ki. Türelmetlenebbé válhatsz, ez nem a rutin és a fontos feladatok elvégzésének az ideje, mert figyelmedet elvonja valami érdekesebb dolog. Izgalomra vágysz, de ez nem a megfelelő időszak a hirtelen változtatásokra, különösen a közeli kapcsolatokban. Az új találkozások kielégíthetik ugyan az izgalom iránti igényedet, de nagyon felborítanák az életedet. Érzelmi kitöréseket is megtapasztalhatsz környezetedben, ami több türelmet és empátiát igényel. Szeretnél menekülni az érzelmileg megerőltető helyzetekből. Szerencsére a tranzit hamar kioldódik és visszatér a rendezett állapot.

Szerda 09.13.

Hold-Szaturnusz szembenállás

Kicsit szomorúnak, magányosnak érezheted magadat. Nehezebben tudod megosztani érzelmeidet, ami távolságtartáshoz vezethet kapcsolataidban. Fontos ezt tudatosítani, nehogy a rossz hangulat gondot okozzon a kapcsolatban. Az embereket hidegnek és távolságtartónak érezheted. Leginkább az érzelmi kapcsolatban lehetnek problémák, bűntudatot, terhet, felelősséget érezhetsz egy nálad sokkal idősebb vagy fiatalabb személy miatt. Ez is szerencsére csak egy néhány órán át tartó érzés.

Csütörtök 09.14.

Hold-Jupiter trigon

Optimista és vidám energiával hatja át a mai napot, boldogságot és jó érzéseket hoz. Érzelmeidet könnyebben meg tudod osztani szeretteiddel. Másoktól számíthatsz érzelmi támogatásra, vagy te is kifejezheted törődésedet és nagylelkűségedet azok felé, akik segítségre szorulnak. A nyitottság és az őszinteség, valamint a kölcsönös tisztelet és a megértés sikeres személyes és üzleti kapcsolatokhoz vezethet. Jó alkalom a kikapcsolódásra, kreatív vagy meditatív tevékenységek végzésére. Fantáziadúsabb és intuitívabb vagy, és elképzelhető, hogy lesznek jó megérzéseid a jövőt illetően is.

Péntek 09.15.

Szűz újhold

Az újhold pénteken 03:39-kor teljesedik ki a Szűz zodiákus jegyében. Az újholdak mindig egy újraindítást, új kezdetet szimbolizálnak. Az újhold hatása lágyabb, mint a teliholdé, azonban nem kevésbé jelentős, hiszen egy új fejezet kezdetét jelenti. Amit az újhold idején elhatározol és elkezdesz, abban sokkal több lehetőség lesz a siker elérésére.

A szervezett, szorgalmas és találékony Szűzjegyében létrejövő újhold, arra hívja fel a figyelmet, hogy úgy alakítsd át az életed, hogy ne csak produktívabb, hanem pihentetőbb is legyen. Ez az időszak egy olyan öngondoskodási rend kialakításáról szól, amely egészségesebbé és boldogabbá tesz. A Szűz-energia árnyoldala azonban az, hogy szétszórtnak és stresszesnek érezheted magad, különösen akkor, ha a feladatok sokaságával nehezen tudsz lépést tartani és mindent tökéletesen akarsz elvégezni.

Itt az ideje, hogy megvizsgáld, az alábbiakat:

  • Hogyan tudnád jobban beosztani az idődet?
  • Hogyan tudnád rendbe tenni az életedet?
  • Mi nem szolgál többé téged?
  • Minek van valódi értéke számodra?
  • Milyen új dolgokat tudnál lehozni és átültetni a gyakorlatba?

Aktiváld belső erődet és ne feledd, hogy minden, amire szükséged van, ott van benned, csak el kellene csendesedni és meghallgatni, tisztelni elmédet, testedet és lelkedet. A tested a te templomod és hírvivőd is lehet, ha odafigyelsz, és ha hallgatsz az intuíciódra. A tested mindent elmond, mire van szüksége és rávilágít lelki problémáidra is. Figyelmeztethet arra, hogy kit vagy mit kellene elkerülni, vagy akár a megfelelő étrendre, életmódra.

Merkúr direkt

A három és fél hétig tartó hátrálása után égi kommunikátorunk, a Merkúr reggel 05:16-kor elindul előre. Felszínesen azt mondhatjuk, hogy ettől kezdve könnyebben fog menni minden Merkúrral kapcsolatos téma, azaz kevesebb fennakadás lesz az információcserében, az ügyintézésben, a közlekedésben. De mivel minden bolygó, így a Merkúr retrográd ciklusai is mélyebb üzenetet hordoznak, érdemes egy kis figyelmet fordítani rá. A retrográd időszaka nem azért van, hogy bosszantson minket, hogy nehezebben menjenek a dolog. Ez a ciklus a tisztánlátást szolgálja, a tudattalan mélyén levő információk juthatnak el a tudatos elmébe, gyakran meglepetés formájában. Jelen esetben a Szűz jegyében hátráló Merkúr arra hívott, hogy gondold át a mindennapi életeddel, a napi rutinoddal, a munkáddal, az egészségeddel kapcsolatos dolgokat. Vizsgáld felül, hogy mely tervek azok, melyek érdemesek arra, hogy átültesd a gyakorlatba és kézzelfoghatóvá tedd, és melyek azok az elképzelések, amiken változtatni kell. A retrográd szakaszban sok minden tudatosulhatott, különösen szeptember 6. környékén, amikor a Merkúr együttállt a Nappal. Gondolj vissza erre az időszakra, mit történt? A következményekre október 20. körül számíthatsz, amikor a Merkúr ismét együttáll a Nappal. Ha tudatos vagy, akkor felismerheted, mi áll álmaid megvalósításának útjában, és elkerülheted a felesleges hullámvölgyeket az életedben.

Ha ismered a képletedet, akkor itt megnézheted, az érintett életterület, ami a Szűz 8 és 21 foka között van a képletedben, mivel kapcsolatban hívja fel a figyelmedet a Merkúr:

Szombat 09.16.

Nap-Uránusz trigon

Nyitottabbá, kalandvágyóbbá és kísérletezővé válhatsz. Intuíciód felfokozódhat, lehetnek váratlan sugallataid, szokatlan ötleteid, melyek mélyebb önismerethez és nagyobb önbizalomhoz is vezethetnek, kifejezve személyiséged egyedibb, kreatívabb vagy különlegesebb oldalát. Ez váratlan, de pozitív változások, lehetőségek és izgalmak ideje. Kedved lesz valami újat és eredetit kipróbálni a szokásos dolgokon kívül. Most könnyebben el tudod hagyni a komfortzónádat és kockázatot tudsz vállalni. Tehát ez egy nagyszerű alkalom arra, hogy nagy változásokat hajts végre az életében. A változás gyorsan bekövetkezhet, de nagyon jól tud alkalmazkodni az új körülményekhez, és kevésbé okozhatnak idegességet vagy negatív reakciót mások részéről. Ez különösen jó időszak új barátok szerzésére, akik lehetnek szokatlan vagy különc típusok, vagy jöhetnek más kultúrákból is. Jó alkalom a tudományos területeken vagy okkult témákban, mint például az asztrológia, elmélyülni.

Vasárnap 09.17.

Vénusz-Jupiter kvadrát

Harmadszor is bepontosodik a szeretet és szépség elvét megtestesítő Vénusz, valamint a siker és bőség elvét szimbolizáló Jupiter kihívást jelentő fényszöge. Szórakozásra, társasági eseményekre, találkozókra megfelelő időszak, kemény munkához és komolyabb ügyek intézéséhez viszont kevésbé jó, ahol felelősségteljesebb vagy konzervatívabb hozzáállásra van szükség. Boldognak, optimistának és nagylelkűnek érezheted magad, viszont túlzottan öntelt és hiú is lehetsz. Vigyázz, meddig mész, ne feszegesd határaidat, mert ez a többiek rosszallását is kiválthatja. Vénuszi témákban túlzásokhoz vezet. Ilyenkor fontos a mértékletesség, mert hajlamosabb lehetsz több pénzt költeni a kelleténél szórakozásra, élvezeti cikkekre, luxuscikkekre, divatra, utazásra, és még egy romantikus viszonyba is belekeveredhetsz, ami nem tesz jót a házasságodnak.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!