Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Előrejelzések (napi) » 2022.07.11. Hétfő

Kezdd a hetet valami újjal a munkában is! Hiszen a vasárnap bepontosuló Nap-Uránusz szextil hatása még mindig érezhető, szellemileg sokkal nyitottabb ilyenkor az ember. Most a rutinfeladatok nem fognak érdekelni, sokkal inkább az izgalmasabb, kreativitást igénylő feladatok vonzanak. A nap megfelelő értekezlet megtartására, olyan tevekénységekhez, melyek csapatban való részvételt igényelnek.  Találékonyságod segítségével kitalálhatsz akár egy új módszert is.  A változtatásokhoz is megfelelő alkalom és most sokkal könnyedébben veszed az akadályokat is.

A Nap, aki a tudatos ént képviseli, egy különleges helyen van az égen, az Ikrek csillagkép alfacsillagával áll együtt. Ez azt jelenti, hogy az átlagnál nyitottabbá és kíváncsibbá válsz a világ dolgaira, egy kicsit átadod magad a gyermeki lelkiségnek. Az Ikrek csillagkép egy Napkapu az égen, az istentudás tud megérkezni, a Tejút erejét tudod lehozni és átadni a társaidnak, hétköznapi, egyszerű formában. De a magas tudás átadásának van egy feltétele: Ne higgy el mindent! Kérdőjelezd meg a közölt tényeket, vedd a fáradtságot és járj utána a dolgoknak! Nagyon sok most (is) az álhír.

Az Uránusz a Kos csillagai alatt halad nagyon lassan, a két égitest harmonikus kapcsolata lehetővé teszi, hogy amit most kitalálsz és életképes, azt el is tudod indítani!

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!