Kezdőlap » Blog » Asztrológia » 2024. 24. hét
Legfrissebbek:
  • 2024. július 29-augusztus 4. Hétfő 07.29. Hold-Uránusz…
  • 2024. július 22-28. Hétfő 07.22. Merkúr-Uránusz kvadrá…
  • Írtál már könyvet vagy érdekesebb jegyzetet? Mindezt spiritu…
  • 2024.07.21. A Telihold július 21-én 12:17-kor teljesedik …
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

2024. június 10-16.

Hétfő 06.10.

Hold-Jupiter szextil

Egy kis vidámságot, optimizmust és szerencsét hoz ez a nap. Intuitívabbá válhatsz, könnyebben megértheted mások érzéseit. A befolyásos emberek, az üzletemberek hozzásegíthetnek a siker eléréséhez. Jó alkalom társasági élethez, az őszinte beszélgetésekhez, előadások megtartásához, látóköröd bővítéséhez és akár nagyobb utazásokhoz is.

Kedd 06.11.

Mars-Plútó kvadrát

Érezheted, hogy másokat szeretnél irányítani, uralkodni felettük, megszerezni az irányítást és ezt nem pont finom eszközökkel, hanem akár erőszakosan is. Emiatt könnyen kialakulhatnak konfliktusok és hatalmi harcok. Rengeteg energia halmozódik föl ilyenkor. Transzformáld át ezt a hatalmas és szenvedélyes energiatöbbletet valami hasznos tevékenységbe.

Szerda 06.12.

Merkúr-Szaturnusz kvadrát

A kommunikáció nehezebb lehet, több félreértés adódhat. Könnyen megbánthatjuk egymást, figyelj oda a kommunikációdra, de az is előfordulhat, hogy közeli kapcsolatokban elszakadásra vagy távolságtartásra kerül sor. Fontos döntések esetében szánj elegendő időt az átgondolásra. Jó időszak a kemény szellemi munkához, amit javasolt egyedül végezni és odafigyelni a részletekre.

Csütörtök 06.13.

Hold-Szaturnusz szembenállás

Nehezebben tudod megosztani érzelmeidet, ami távolságtartáshoz vezethet kapcsolataidban. Fontos ezt tudatosítani, nehogy a rossz hangulat gondot okozzon a kapcsolatban. Az embereket hidegnek és távolságtartónak érezheted. Leginkább az érzelmi kapcsolatban lehetnek problémák, bűntudatot, terhet, felelősséget érezhetsz egy nálad sokkal idősebb vagy fiatalabb személy miatt. Ez is szerencsére csak egy néhány órán át tartó érzés.

Péntek 06.14.

Nap-Merkúr együttállás

A hangsúly a gondolkodásra és a kommunikációra, valamint a rövid távú utazásokra helyeződik. Szellemi éberséget, gyors gondolkodást, alkalmazkodóképességet és kíváncsiságot hoz. Számíthatsz a személyes interakció növekedésére a környezetedben. Így ez egy mozgalmas időszak lesz, sok találkozóval, levelezéssel, társasági tevékenységgel, új feldolgozandó információkkal és döntésekkel. Jó alkalom ez az ötletek megosztására, tervek készítésére, vásárlásra és eladásra, tárgyalásokra és új emberekkel való találkozásra.

Szombat 06.15.

Hold-Jupiter trigon

Optimista és vidám energiával hatja át a mai napot, boldogságot és jó érzéseket hoz. Érzelmeidet könnyebben meg tudod osztani szeretteiddel. Másoktól számíthatsz érzelmi támogatásra, vagy te is kifejezheted törődésedet és nagylelkűségedet azok felé, akik segítségre szorulnak. A nyitottság és az őszinteség, valamint a kölcsönös tisztelet és a megértés sikeres személyes és üzleti kapcsolatokhoz vezethet. Jó alkalom a kikapcsolódásra, kreatív vagy meditatív tevékenységek végzésére. Fantáziadúsabb és intuitívabb vagy, és elképzelhető, hogy lesznek jó megérzéseid a jövőt illetően is.

Vasárnap 06.16.

Nimród koronázódik

Fő fényszög nem pontosul be a planéták között, viszont a héten a Nap, a Merkúr és a Vénusz is végighalad az Orion csillagkép jelentősebb csillagain, Orion (Nimród) a sorsfelvállalás, a kozmikus egyensúly csillagképe. A tökéletes egyensúly azt jelenti, hogy a szellemi, a láthatatlan világot és a kézzel fogható anyagi világot is uralni tudod. Ha csak azt fogadod el, amit látsz és csak az anyagiakban leled örömöd vagy ha nem érdekelnek a fizikai lét örömei csak a szellemi világ, akkor nem tudsz az életed királyává válni, csak a kettő együtt az igazi királyság. Erre tanít Nimród, hangolódj rá erre a kozmikus energiára és hívd be az életedbe. Most van itt az ideje Nimród koronázásának is, mivel a Nap beáll Nimród fejéhez (Meissa csillag), mellyel te is megkoronázhatod az életedet és megteremtheted a belső királyságodat. Erről a folyamatról és az imaginációs technikáról itt olvashatsz bővebben.

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 31. hét

2024. július 29-augusztus 4. Hétfő 07.29. Hold-Uránusz együttállás Hirtelen benyomások, tudatalatti impulzivitások érhetnek. Megborulhatnak a

Tovább olvasom »
Asztrológia

2024. 30. hét

2024. július 22-28. Hétfő 07.22. Merkúr-Uránusz kvadrát Jöhetnek kiszámíthatatlan események, váratlan és felkavaró hírek, ami

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!