Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Előrejelzések » 2022. 5. hét
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

Az aktuális hét energiáihoz szorosan hozzátartozik ez a hétvége is, ezért ezzel kezdem az előrejelzést. Erősen fókuszban van most és plusz energiát is kapunk hozzá, hogy szembesüljünk tudattalanunk egy részével, foglalkozzunk önkorlátozó mechanizmusainkkal, múltunkkal és azzal, amit el kell engedünk (régi kötelékek, hitrendszerek stb.), mert csak így teremthetünk magunknak sikeres és boldog jövőt.

Most igazán fontos, hogy rugalmasak legyünk, akár be is vihetünk valami rendhagyót az életünkbe és teret adhatunk az elmúlt időszakban felmerült ötleteinknek is. Belevettem a csillagképek szellemi szintű üzenetét is (a zodiákus energiája itt hat a fizikai síkon).

Most különösen fontos odafigyelni és amennyire csak lehet, tudatosnak lenni!

Retrográd Merkúr-Plútó együttállás – január 29.

A Merkúr képességének azt a szimbólumát, hogy olyan dolgokat fogalmazzunk meg, amelyek absztrakt mintából származnak, nagyban elősegíti Plútóval való találkozása (lesz még egy hamarosan, direktbe fordulása után február 11-én). A Merkúr retrográd időszaka olyan problémákat vet fel, amelyek az azt megelőző három hónapban szunnyadtak. Ez az az idő, amikor a felvett és elraktározott tudattalan információ nagy része a személy szükségleteinek és saját időzítésének megfelelő módon kezd felszínre kerülni, a Plútó hatására könnyen lehet, hogy lesznek radikális felismeréseink, és bepillantást kaphatunk tudattalan világunk egy részébe (Tudattalanunk nagyobb része soha nem válhat tudatossá, ezeket vetítjük ki másokra). Engedjünk bizonyos mozgásteret az új potenciálok és lehetőségek kibontakoztatására, február 4-én pénteken már el is indíthatjuk őket, mikor direktbe fordul a Merkúr.

A Merkúr-Plútó találkozóra a Sas csillagai alatt kerül sor. De ahhoz, hogy szárnyalni tudj, előbb el kell érni a magas tudás és az isteni szeretet energiáját (Nyilas csillagkép), ahova a Merkúr tart, hogy elhozza magával.

Nap-Uránusz kvadrát – január 30.

A Vízöntő zodiákusban járó Nap teljes erejével azon dolgozik, hogy felszabadítson a terheid alól. Ha nem sikerül önként megszabadulni ezektől, akár a múltból hozott (ez lehet előző élet, jelen élet, családi múlt stb.), akár valaki más terheinek cipelésétől, akkor ez a fejlesztő fényszög ki is kényszerítheti, hogy leválaszd magadról őket. Változások történetnek önértékelésedben is. Egód most korlátlanul szeretnéd kifejezni valódi belső énedet. Érezhetsz magadban feszültséget és szorongást, bizonytalanságérzést, ez egy nagyon lázadó és impulzív energia. Ha most az életedben valami stagnál, azt felrázza az Uránusz energiája. A legjobb, amit tehetünk ebben a pár napban, ha rugalmasak vagyunk és proaktívan lépünk fel a pozitív változásokkal kapcsolatban, kivédve így a vitákat és veszekedéseket. Ez egy jó alkalom arra is, hogy felszabaduljunk az önkorlátozó mechanizmusok alól is.

Magasabb szintről nézve a Nap (a sorsuraló Bak csillagképben halad) segít neked tisztán, objektíven rálátni a múlt témáira és kézzelfoghatóvá tenni mindazt, ami örök érték és olyan tudást ad a kezedbe, amivel tudod uralni az életedet.

Vénusz-Uránusz trigon – január 31.

Január 29-én szombaton a Vénusz 6 hétig tartó tolatása után elindult előre. Teljes mértékben akkor ér véget a retrográd időszaka, amikor befejezi retrográd árnyékperiódusát március 1-én, a Bak 26°29’-én (eléri azt a fokot, ahol retrográdba fordult). Tehát a pénzügy és a szerelem területén eddig az időpontig érdemes várni, mielőtt megtennénk a végső lépéseket.

Miután a Vénusz direktbe fordul, kap is egy felfrissítő energiát az Uránusztól, amit egészen a hét közepéig is érezhetünk. Akkora meglepetés nem fog érni bennünket – ez a bemelegítő az újhold előtt – egyrészt mert a Bakban járó Vénusz óvatos, céltudatos és gyakorlatias, és a Bika stabilizáló ereje is visszafogja az Uránusz hirtelen megnyilvánulásait, de érezhetsz késztetést valami új kipróbálására az élet bármely területén. Ebben a néhány napban nem érdemes mindent előre eltervezni. Jó alkalom a társasági élethez. A mindennapi rutinodba is illessz bele valami nem szokvány dolgot.

Ez történik itt a fizikai világunkban, de ha megnézzük a csillagképi környezetet, az megmutatja a magasabb szintű üzenetét is a Vénusz retrográd ciklusának. December 19-én a Nyilas csillagkép végénél a Sas csillagkép alatt fordult retrográd irányba. Ahhoz, hogy igazán meg tudd valósítani, mindazt, ami Vénusz (mind párkapcsolati, mind anyagi szinten) és szárnyalni tudj, vedd célba az isteni szeretetet (a Mars és a Hold is a Nyilas csillagkép Nyílvessző részénél haladnak és ehhez segítenek hozzá), és egy égi védelemmel felvértezve (Vénusz a Pajzs csillagkép alatt „fordult meg” és indult előre) folytathatod utadat.

Újhold (Nap-Hold-Szaturnusz együttállás – Uránusz kvadrát) – február 1.

Ennyi radikális és felrázó energia után, ha ügyesek voltunk pozitív irányba tudtuk felhasználni azokat és megújulva indulhatunk tovább. A Vízöntő zodiákusban létrejövő újhold energiáit a Szaturnusz tartósítja és az Uránusz kvadrátja feszíti tovább, tehát nem mindegy mivel indulunk most el, mert az az energia tovább marad velünk és kellőképp most is rugalmasnak kell lenni, hogy ne egy tudatalatti harc legyen belőle. A Nap-Szaturnusz együttállás február 4-én pénteken pontosul be, de az újhold energiáira abszolút hatással van már. Ráláthatunk önkorlátozó mechanizmusainkra és felszabadulhatunk alóla. A múltba tekintés most is hangsúlyos (Bak csillagkép fejénél lesz az együttállás). Fontos elbúcsúznunk a múlttól, elengedni a régi kapcsolatainkat, kötődéseinket és eszméinket, hogy ne a régi minta alapján teremtsük meg jövőnket. Elképzelhető, hogy kemény munkára, fegyelemre és türelemre van szükség ahhoz, hogy eleget tudj tenni kötelességeidnek és lehet, hogy több felelősséget kell vállalnod, az önkifejezés nehézkesebbé válhat. Ugyanakkor ez az időszak hozhat elégedettséget, elismerést és előléptetést is. Itt az ideje az új célok kitűzésének. Életed struktúráinak átalakításának, ha szükséges, egyszerűsíteni és hatékonyabbá tenni az életed. Az elmúlt időszakodtól függ, mennyire voltál szorgalmas, kitartó és felelősségteljes, hogy egy eredményes vagy egy nehezebb időszak következik életedben.

Merkúr direktbe fordul – február 4.

A kommunikációnkért, gondolkodásunkért felelős bolygó meg van töltve potenciállal, erővel és feszültséggel. Ha az ember szinkronban volt a ciklusával, akkor felkészült a szükséges változtatásokra. Most jön az a szakasz, hogy beépüljön a pszichébe és a gyakorlatba. A következő időszak arról szól, hogy ösztönösen kell cselekedni, a belső késztetés az elsődleges motivátor, a cselekvés megelőzi a gondolatot, és bár a szellemi tevékenység a csúcson van, a következményeket nem feltétlenül vesszük figyelembe. Ideális alkalom a még ki nem próbált dolgok tesztelésére és a retrográd ciklusban felszínre kerülő ötletek kipróbálására, termékének piacra dobására. Ennek gyümölcse a Nap-Merkúr együttálláskor mutatkozik majd meg (április 3-a körül.)

Mars-Jupiter szextil – február 4.

A megértés és az önmagadba vetett hited (Jupiter) segít, hogy bátran, határozottan és céltudatosan lépést tegyél előre (Mars). Azon az életterületen, ahol a Mars halad a horoszkópodban tudatosíthatod mi az igazság. Jó alkalom a nehezebb és kihívást igénylő feladatok megoldására, mert kiváló esély van a sikerre. Megnövekedhet kezdeményező készséged és kockázatvállalási hajlandóságod. Az üzleti életben könnyebb lehet támogatókra szert tenni. A most megkezdett új vállalkozásoknak nagy esélyük van a sikerre. Ez az élet egyéb területeire is vonatkozik, de különösen a szerelmi életre, ez az egyik legjobb alkalom a randevúzáshoz. A fényszög energiája egész hétvégén érezhető.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!