Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Előrejelzések (napi) » 2022.08.28. Vasárnap

Vénusz-Szaturnusz-Uránusz T-kvadrát

Már az Újhold képletben is aktív szerepet játszik ez a formáció. Megint egy háromszög áll föl az égen, melynek alapja a Vénusz és szemben vele a Szaturnusz, a háromszög csúcsán pedig az Uránusz áll.

A Vénusz a Szaturnusszal szemben visszafogottságot, korlátokat és akadályokat hozhat a szerelmi életedet és pénzügyeidet érintően. Jobb, ha most egy kicsit egyedül vagy és nem mész társaságba. Ha párkapcsolati problémáid vannak, akkor nézd meg azt, hogy hol vagy te a felelős a kapcsolat nehézségeiért és igyekezz változtatni ezen. A pénzügyeidet tekintsd át, nézd meg hol állsz, ha esetleg adósságaid vannak, célszerű lenne azokat is rendezni, a nagy költekezés most nem javasolt.

Az Uránusz mind a párkapcsolatok mind a pénzügyek tekintetében váratlan eseményeken keresztül nyilvánulhat meg. A szabadság és az izgalmak iránti igény próbára teheti a szerelmi kapcsolatok stabilitását. Pénzügyek tekintetében pedig az indokolatlan kockázatvállalás, az önkontroll hiánya okozhat problémákat.

Asztrométer

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!