A szépség, harmónia, béke, szeretet és anyagiak elvét képviselő Vénusz harmónikus (trigon) kapcsolatba kerül a magas szintű elvek, a forradalmiság és a váratlan események bolygójával az Uránusszal. Az Uránusz is retrográd irányban halad, belső forradalmat kiváltva olyan rendszerek ellen, amelyek már nem támogatnak minket. Fokozatosan lecseréljük a régi modelleket új modellekre, és a látásmódunk is megváltozik. Tehát itt a Vénusszal kapcsolódva azt üzeni, hogy a változást, a fejlődést nem csak úgy lehet megélni, hogy lebontasz magad körűl minden struktúrát, véget vetsz a házasságodnak, kapcsolatodnak, kilépsz a munkahelyedről stb. Éld meg az adott kereteken belűl a változással járó átmeneti időszakot, nézd meg mit tartogat az ismeretlen jövő, építsd be ide a változásokat, sokkal boldogabb leszel így, mintha borítanál mindent.

Nehéz lesz most az unalmas rutint követni. Késztetést érezhetsz valami új kipróbálására, akár egy új hobbit, vagy valami újítást vinni a kapcsolatodba. Ha egyedülálló vagy, akkor elképzelhető, hogy új ismeretséget kötsz, viszont nem biztos, hogy tartós lesz ez a kapcsolat. Jó alkalom a társasági életre, népszerűbbnek érezheted magad és élvezheted a szabadságot, hogy kimozdulhatsz. Nem is kell hozzá határozott terv, számíts a váratlanra, még vásárlás közben is érhet meglepetés. Kiváló alkalom szépség- és divattermékek, az egyedi jellegű gyönyörű dolgok vásárlására, kreatív tevékenységek végzésére, kézművességgel, tánccal, zenével, művészettel foglalkozni. Váratlan pénzügyi lehetőség, jutalom vagy bónusz is kilátásba kerülhet.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!