Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Előrejelzések (napi) » 2022.07.13. Szerda

Reggel 6:27-kor pontosul be a szeretet, szépség, béke, anyagiak bolygója a Vénusz és a bölcs és szigorú Szaturnusz harmónikus fényszöge (trigon). Honnan jön a Vénusz az égen? Éppen áthalad a Bika csillagkép szarvai között, kinyílik az Auriga, a Tejútkapu, hogy le tudjon jönni az isteni minőség a földi világba. Tehát fel van töltve az isteni minőséggel, így kapcsolódik a Szaturnuszhoz, aki még mindig a Bak csillagkép farkánál halad és együtt áll elég szorosan a Deneb Algedi csillagával, aki azt az üzenetet közvetíti, hogy legyél kitartó és következetes, mind a kapcsolataidban, mind a pénzügyeidet illetően.

Bak Telihold

Este 20:37-kor pedig lesz egy Telihold, a Rák-Bak tengelyen, ami az otthon, gondoskodás, kötődés, szeretet, gyermekiség, eredet, múlt (Rák), valamint a karrier, hírnév, eredmények, célok, kötelezettségtudat és felelősségvállalás (Bak) témákra vonatkozik. Ez a Telihold egyrészt arra hívja fel a figyelmet, hogy találjuk meg az egészséges egyensúlyt a karrierünk és a családunk iránti elkötelezettségünk között. Másrészt rávilágít a tudatalattira is, felszínre kerülhetnek lenyomott érzések, hiszen a Telihold az Aszcendens-Deszcendens tengelyen lesz. Továbbá arra hívja fel a figyelmet, hogy nőj már fel érzelmileg is és vállald a felelősséget! Ugyanis a Nap a Rák jegyében képviseli a belső gyermeket is. Az elkövetkezendő időszak miatt ez kulcsfontosságú lesz! A múlt most is fontos tényező, abból a szempontból, hogy a múltban szerzett benyomások és minták irányítják tudattalanul most is az életedet. Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy aki a múltját ismeri, az tudja uralni a jelenét és a múlt terheit letéve lehet csak felszabadultan élni. Semmilyen praktika és taktika, varázsszertartás nem tudja helyettesíteni azt a munkát, hogy foglalkozz a múltaddal. Ebben a munkában is a legfontosabb a megértés és tudatosítás! Amíg ez nincs meg, addig folytatódik tovább az ördögi kör, csak legfeljebb más körülmények és díszletek között.

A Telihold megvilágítja a célokat. Meg kell vizsgálni, hogy ezek a célok aktuálisak-e még, összhangban vannak-e a személyiségeddel, a te valódi céljaiddal, a lelki igényeddel, az érzelmeiddel?

Vedd a kezedbe a sorosodat, legyél céltudatos és változtass! Most kapsz hozzá segítséget, ugyanis egyrészt a Nap együttáll a Merkúrral, másrészt kapcsolódik az Uránusz – felszálló holdcsomópont – IC együttállással a Bika jegyében. Jöhetnek zseniális gondolatok, új ötletek vagy észreveszed azt, ami elvezet a megoldáshoz. A megoldás most az, hogy teremtsd meg az életedben a biztonságot, stabilitást, szépséget, szeretetet és harmóniát, akár szokatlan módon is. Ezt az üzenetet megerősíti a Vénusz (Bika ura) helye az égen. Nimród csillagkép fölött halad, együttáll a Meissa és az Alnitak csillagokkal. Kulcsfontosságúak a fenti tényezők, mivel ezzel teremtheted meg az életedben a teljes harmóniát és egyensúlyt az anyagi és lelki világodban. A helytállásról a Szaturnusz gondoskodik harmónkus kapcsolatban a Vénusszal, és együttállva a Bak csillagképben levő Deneb Algedi csillaggal, tehát azt mondja, hogy legyél kitartó és következetes, ne add fel a céljaidat!

A Telihold képlet MC-je együtt áll a leszálló holdcsomóponttal. Ez azt jelenti, hogy a cél elérése érdekében, nézd meg, milyen tapasztalatokat, képességeket és tehetségeket hozol a múltból, ugyanis ezt kellene most használni.

Ugyanakkor vedd figyelembe, hogy amit az elméd mond az nem biztos, hogy összhangban van az érzéseiddel, mivel a Hold szemben áll a Merkúrral is. Fontos a két aspektus együttműködtetése. Kérdőjelezd meg mindkét szempontból, hogy amit érzékelsz, annak vannak-e racionális alapjai és ami számodra ésszerű, az megfelel a lelki igényednek is?

A Hold a Sas csillagai alatt halad éppen, elhagyva a Nyilas elengedő kezét. Tehát, ha képes vagy elengedni az ego görcsös akarását és mindazt, ami már nem szolgálja a fejlődésedet, akkor ezzel az energiával lehetőséged van arra, hogy kiemelkedj bizonyos helyzetekből. Fontos, hogy azzal, hogy te jól vagy és boldog vagy, nem csak magadnak teszel jót, hanem a környezetedet is tudod emelni.

A Nap és a Merkúr pedig az Ikrek csillagaiban állnak együtt töltekezve a Tejút, az isteni minőségek energiájával. Ha ráhangolódsz erre, akkor kinyílik számodra egy kapu, meg tudsz látni egy új lehetőséget és fel tudod ismerni a hétköznapi élet csodáit is.

Milyen életterületeket érint a Telihold? Ez az egyéni születési képlettől függ. Általánosságban azonban elmondható, hogy érinti a kapcsolatokat, a családot, a pénzügyeket, de legfőképpen a biztonság témakörét. Mindenesetre változtatni kell, ez nem kérdés. Nagyon fontos az érzelmi érettség, a tudatosság, a célszerűség és a felelősségteljes viselkedés. Erre hívja fel a Telihold a figyelmet.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 16. hét

A mostani időszak legjelentősebb tranzitja a Jupiter és az Uránusz együttállása április 21-én vasárnap pontosul

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!