Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Előrejelzések (napi) » 2022.11.19 szombat

Mars-Neptun kvadrát

Mivel retrográd a Mars az Ikrek jegyében, ezért ez a második találkozása a Halak Neptunnal (az első okt. 12-én volt, a harmadik 2023. márc. 15-én lesz). Ez is egy folyamat, ami kihívások elé állíthat, megkérdőjelezheti az általad meghatározott életút érvényességét, és a hatékonyságodról alkotott képet. Főként azzal az életterülettel kapcsolatban, ahol tranzitál a képletedben. Hozhat gyanakvást, megtévesztést, hazugságot, féltékenységet, pletykákat és esetleg botrányt is. Lehet bűntudatod is, amiért korábban megbántottál valakit. Fontos, hogy az ilyen negatív érzések ne hatalmasodjanak el rajtad és ne fordítsd magad ellen az energiákat. Viszont lényeges, hogy ismerd fel a kellemetlenségeket, nézz szembe velük és dolgozd át őket, ha egyedül nem megy, kérj segítséget. Hagyatkozz önbizalmadra és saját belső erőforrásaidra.

Győződj meg mindenről, amibe belevágsz, hogy valódi-e. Fontos, hogy a tranzit idején (is), amit csinálsz, az legyen összhangban veled, mert ha nem, akkor több nehézséget fog hozni. Vigyázz, hogy ne bonyolódj olyan idealista ügyekért való küzdelembe, aminek nincs sok esélye a sikerre, mert a végén kiderül, hogy fel kell adnod az egyéniségedet egy “magasabb cél érdekében”, amiről általában kiderül, hogy valaki más egója! A szívügyekkel is óvatosan, mert Mars szenvedélyes vágyai nem tükrözik pontosan a helyzet valóságát. Nem ez a megfelelő idő arra, amikor meg kell tenni az első lépést. Lehet, hogy álmosabb és fáradtabb leszel a héten, és az a legcélszerűbb, ha kicsit lazítasz, ne tedd ki a testedet szokatlan igénybevételnek vagy megerőltetésnek.

Ne hagyd, hogy a félelmeid vagy a képzelgéseid legyőzzenek téged. Ne vállalj többletmunkát vagy új projekteket. Használd fel ezt az energiát kreatív elképzeléseid megvalósítására, amelyekhez inspirációra és képzelőerőre van szükség, nem pedig tartós fizikai erőfeszítésre.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!