Kezdőlap » Blog » Asztrológia » 2024. 10. hét
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

2024. március 4-10.

Hétfő 03.04.

Merkúr-Uránusz szextil

A rutinfeladatok nem fognak érdekelni. Új és váratlan helyzetek adódhatnak, lehetnek váratlan sugallataid, amiken azért érdemes is elgondolkodni, mérlegelni, mert nem biztos, hogy nem lesz pozitív hozadékuk, úgyhogy nem szabad őket azonnal elvetni. Megismerkedhetsz új emberekkel, különleges dolgok iránt is érdeklődhetsz. Figyelj az álmaidra, most felerősödik az intuíciód is. Legyél nyitott, nézz rá más szemszögből is a dolgokra. Most egyszerre megoldódhatnak olyan problémák is, amik már régóta húzódtak.

Kedd 03.05.

Hold-Jupiter trigon

Optimista és vidám energiával hatja át a mai napot, boldogságot és jó érzéseket hoz. Érzelmeidet könnyebben meg tudod osztani szeretteiddel. Másoktól számíthatsz érzelmi támogatásra, vagy te is kifejezheted törődésedet és nagylelkűségedet azok felé, akik segítségre szorulnak. A nyitottság és az őszinteség, valamint a kölcsönös tisztelet és a megértés sikeres személyes és üzleti kapcsolatokhoz vezethet. Jó alkalom a kikapcsolódásra, kreatív vagy meditatív tevékenységek végzésére. Fantáziadúsabb és intuitívabb vagy, és elképzelhető, hogy lesznek jó megérzéseid a jövőt illetően is.

Szerda 03.06.

Hold-Uránusz trigon

Egy kis izgalmat, változást, meglepetést hoz az életedbe. Lehet, hogy találkozol valakivel véletlenül. Vonzódhatsz a különleges emberek iránt. Lehetnek új ötleteid, hatással lehetsz egy csoportra is. Ha nincs társad, nyitottá válsz az új kapcsolat felé. Ha nem működik a párkapcsolatod, ez egy jó alkalom a szakításra. Törd meg a napi rutint, csinálj valami szokatlant, próbálj ki valami újat. Maradj rugalmas és nyitott minden új lehetőséggel kapcsolatban.

Csütörtök 03.07.

Hold-Plútó együttállás

Mély érzések, mélyen eltemetett emlékek, érzelmek jöhetnek fel a tudatalattiból, melyek könnyen eluralkodhatnak rajtad és megszállottjává is válhatsz ezeknek az érzéseknek, melynek következtében nehezen tudsz másra koncentrálni és túlságosan bele is pöröghetsz egy adott szituációba. Felerősödhetnek a pszichés képességeid és az intuíciód, az álmokra is érdemes figyelni, mert onnan is kaphatsz plusz információkat a tudatalattid rejtett tartalmaiból. Ezek mind befolyásolják hangulatodat és érzelmeidet. Ezért ügyelj arra, hogy ne reagálj túl erősen ezekre az érzésekre. Intuitív meglátásaid elhomályosíthatják a racionális gondolkodási folyamataidat és a tudatos ítélőképességedet, ezért most nem tanácsos fontos döntéseket hozni. Jó alkalom a mély és tartalmas beszélgetésekhez, különösen a nőkkel folytatott interakció segíthet hozzáférni valódi érzéseidhez. A párkapcsolatban intenzív és szenvedélyes vonzalom és érzelmek törhetnek fel, fellobbanhat újra a láng. De ugyan úgy megvan az esély arra, hogy irányító és manipulatív viselkedésnek leszel tanúja, mint a féltékenység, a bűntudat, a fenyegetés vagy a megfélemlítés. Ez egy jó időszak megszabadulni a káros és pusztító kapcsolatoktól és környezettől.

Péntek 03.08.

Merkúr-Neptun együttállás

Gondolkodásod kevésbé racionális, sokkal inkább el tudsz merülni a képzelet világában. Jobban érdekelhet a spiritualitás, a misztika, az okkultizmus. Könnyebben hozzáférhetsz az álmok világához, és jobban tudod értelmezni őket. Kiváló időszak a kreatív alkotótevékenységhez, meditációhoz. Pszichikai és intuitív érzékelésed fokozódhat, együttérzőbben és megértőbben fordulhatsz az emberek felé. Mivel könnyen félre értelmezheted és túlidealizálhatod a dolgokat, és nem biztos, hogy tisztán érzékeled a valóságot, fontos döntéseket ne most hozz meg!

Szombat 03.09.

Mars-Uránusz kvadrát

Fokozódik a szórakozás és az izgalom iránti vágyad. Könnyen és zökkenőmentesen tudsz változtatni most az életében és a nehéz feladatokat elkezdeni. Könnyebben feldobhatod párkapcsolati életedet, de jó alkalom arra is, hogy elszakadj azoktól a kapcsolatoktól, amelyekről úgy érzed, hogy korlátozzák önkifejezésedet vagy szabadságodat. Ez a tökéletes alkalom arra, hogy nagyobb konfrontáció nélkül változásokat hajts végre az életében, mert ezek gyorsan és meglehetősen zökkenőmentesen fognak megtörténni.

Vasárnap 03.10.

Nap-Uránusz szextil

Meglepetéseket és izgalmakat tartogat a nap. Itt az ideje, hogy kipróbálj valami újat. Érdeklődésed, találékonyságod és kíváncsiságod segít ebben. Ez nem a rutinfeladatok elvégzésének az ideje. Most kifejezheted magad egy kicsit különc módon is, nem fogod ettől kényelmetlenül érezni magad. Jó alkalom a kreatív tevékenységekhez is, a csoportos, közösségi programokhoz. Az is lehetséges, hogy véletlenül találkozol valakivel. Ha valamin változtatni szeretnél az életedben, akkor ez egy kiváló alkalom, mert most könnyebben fog menni és nem fog annyira megviselni, mint általában.

Merkúr a Kosban

Amikor a Merkúr a Kos jegyén halad át, tele lehetünk úttörő gondolatokkal és ötletekkel. Hajlamosak vagyunk spontánabban, közvetlenül és gondolkodás nélkül beszélni. Ez egy olyan időszak, amikor szenvedélyesebben kommunikálunk. Bátran és nyíltan kimondjuk, a véleményünket, viszont így nem biztos, hogy együttműködésre és kompromisszumra számíthatunk. Elménk nyugtalanabbá és türelmetlenebbé válik. Hajlamosak vagyunk gyorsan döntéseket hozni, így nagyobb az esélye, hogy elkapkodjuk a dolgokat. Ugyanakkor a régóta fennálló problémákra lehet, hogy most találjuk meg a megfelelő megoldást.

Halak Újhold

Az Újhold vasárnap 10:00-kor teljesedik ki a Halak jegyének 20°17’-én. A Halak Újhold erőteljes spirituális energiákat hordoz magában. Az együttérzés, a hála, a feltétel nélküli szeretet érzése áthatja ezt az időszakot, ami arra ösztönöz, hogy befelé tekints, jobban ráhangolódj az univerzum energiáira és nyitottabbá válj az áramlásra. Bízz önmagadban és megérzéseidben, válj önzetlenebbé és elfogadóbbá, használd képzelőerődet és figyelj az álmaidra. Ilyenkor sokkal érzékenyebb és fogékonyabb lehetsz a körültöted lévő világra, intuíciód felerősödik, és ha rá hagyatkozol, sokkal többet érhetsz el, mintha az ösztöneid vezérelnének. Fontos információkat kaphatsz tudatalattidból álmaid útján is, melyek nem mindig képekben, hanem erőteljes érzések formájában is megjelenhetnek. Nem csak intuitív, de izgalmas is lesz az Újhold és időszaka.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!