Kezdőlap » Blog » Asztrológia » Előrejelzések » 2022. 9. hét

Vénusz-Mars-Plútó

Folytatódnak a radikális átalakulok. A legfontosabb most is, hogy minek adsz erőt és energiát. A Plútót felfoghatjuk egy eszmének, egy szellemi képződménynek is, annak azonban, hogy élni tudjon szüksége van egy önmagából kívülálló dologra, amelyből életet meríthet.

Hétfő 02. 28.

A Hold Uránusz kvadrát hangulatváltozásokat és impulzív reakciókat okozhat. Nem biztos, hogy lesz türelmed azokhoz a dolgokhoz, amik összpontosítást igényelnek. Ma ne a megszokott feladatokat végezd, vigyél be valami újat a napi rutinba. Ugyanakkor nem ez a megfelelő időszak a hirtelen változtatásokra, különösen a közeli kapcsolatokban. Az új találkozások kielégíthetik az izgalom iránti igényedet, de nagyon felborítanák az életedet.

Kedd 03. 01.

Este az ösztönös természetünket képviselő Hold belép a Halak zodiákus jegyébe. Sokkal együttérzőbbek, intuitívabbak és álmodozóbbak leszünk. Az elménk és szívünk jobban nyitva van, sokkal jobban megérint bennünket az emberi szenvedés. Szakíts egy kis időt ebben a pár napban, hogy egyedül lehess önmagaddal. Jó alkalom az íráshoz, zenéhez (akár hallgatni, akár alkotni), a művészi tevékenységekhez.

Szerda 03. 02.

A napot ellentétes energiák határozzák meg. Egyrészt a hajnalban bepontosuló Nap-Uránusz szextil változásokat indukáló energiája párosul a Merkúr-Szaturnusz együttállás beszűkült, merev látásmódjával. A tudatos elménket, cselekvőerőnket képviselő Nap a Halak jegyében vándorol, egy magasabb célra behangoltan. A forradalmi és hirtelen változásokat képviselő Uránusz segítő fényszöge talán ki tud hozni egy olyan helyzetből, amibe egy kicsit beleragadtál, mert féltél a biztonság és stabilitás elvesztésétől. Érezhetsz nyugtalanságot és feszültséget, ami kiszámíthatatlan viselkedést is eredményezhet. Fontos, hogy tudatos legyél ennek az impulzív és lázadó energiának a felszabadítása során. Ugyanakkor érezheted, hogy látásmódod kissé beszűkül, nem kapod meg a teljes perspektívát, elméd kicsit belassulhat. Legyél nyitott és rugalmas a pozitív változásokkal kapcsolatban. Ha ügyesen használod az Uránusz újító energiáit, a kívánt változást a Szaturnusz tartóssá teszi. Az új elindítását a 18 óra 34 perckor egzakttá váló Újhold is támogatja.

Csütörtök 03. 03.

Vénusz-Mars-Plútó együttállás Hold-Neptun együttállással fűszerezve. A férfi-nő kapcsolatok teljes megújuláson mehetnek keresztül, vagy szétesnek, vagy őszintébb és mélyebb kapcsolódások jönnek létre. Gondold végig, hogy valódi érzelmeket vagy álmokat látsz, kergetsz a meglévő kapcsolatodban? Ez a konstelláció ha valóban arra van szükségetek összekovácsol hosszú időre, vagy most lehet az a bizonyos i-re a pont. Mindkettőt fogadd el és próbálj örülni neki, előre visz hosszú távon.

Péntek 03. 04.

Hold a Kos zodiákusba lép. Erős vágy motivál bennünket, hogy valami újat kezdjünk. Bennünk van az erre való ráérzés képessége is. Úttörő impulzusaink erősek, energikusnak, spontánnak és lelkesnek érezzük magunkat. Jó alkalom rövidtávú projektek elindítására, olyan tevékenységek végzésére, amelyek azonnali eredményt hoznak. A felesleges energiát a legjobban a fizikai aktivitásra lehet fordítani.

Szombat 03. 05.

Nap-Jupiter együttállása a Halak zodiákusban ajándék ebben az időszakban. A jólét, a boldogság és az optimizmus általános érzését kelti. Egyrészt részesülhetsz te is a szerencséből, másrészt te is nagylelkűbb leszel. A most elkezdett dolgok hosszútávon is pozitívan alakulnak, ha átgondolt és mértékletes vagy, így ki tudod hozni a legtöbbet a kínálkozó lehetőségekből.

Vasárnap 03. 06.

Vénusz-Mars együttállás kvadrát Hold. A kiáradó szexuális erő (Mars) és az érzékiség, érzelem (Vénusz) a lázadó és felszabadító Vízöntő zodiákusban folytatják útjukat, azonban a Bika Hold stabilizáló ereje nem engedi teljesen elszabadulni az érzelmi energiákat. Fokozottabb igény mutatkozhat a romantikus és intim kapcsolatok iránt, ideális időszak új barátok szerzésére egyaránt. Jó időszak a kreatív tevékenységekhez is, a művészeti alkotások megkezdésére, különösen a fizikai és érzelmi alkotások, például a tánc vagy a szobrászat ötvözésére. A rutinmunka is jobban megy, mivel megvan benned a lendület és a kreatív késztetés, hogy a dolgokat jobbá tedd, jobban működtesd.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!