Kezdőlap » Blog » Asztrológia » 2023. 31. hét
Legfrissebbek:
Most népszerű:

Sorskönyved

Asztrológiai elemzés a saját születési adatad alapján.

2023.07.31-08.06.

Hétfő 07.31.

Hold-Uránusz trigon

A Bak Hold harmonikus kapcsolatba lép az Uránusszal, aki egy kis izgalmat, változást, meglepetést hoz az életedbe. Lehet, hogy találkozol valakivel véletlenül. Vonzódhatsz a különleges emberek iránt. Lehetnek új ötleteid, hatással lehetsz egy csoportra is. Ha nincs társad, nyitottá válsz az új kapcsolat felé. Ha nem működik a párkapcsolatod, ez egy jó alkalom a szakításra. Törd meg a napi rutint, csinálj valami szokatlant, próbálj ki valami újat. Maradj rugalmas és nyitott minden új lehetőséggel kapcsolatban.

Kedd 08.01.

Vízöntő Hold

Hajnalban a Hold átlép a Vízöntő jegyébe. Érzelmileg valami új és szokatlan iránt vonzódunk. A reakciók inkább intellektuálisak, mint érzelmesek, és az interakciók inkább személytelenek, mint személyesek. Ez egy olyan időszak, amely elősegíti a társasági összejöveteleket, a közösség számára fontos célok és projektek kezelését, az ötletelést, a szokatlan ötleteket és a haladó változásokat. Nyitottak vagyunk az új dolgokra és a jövőre koncentrálunk. A kötelező dolgokat most nehéz betartani, mivel a személyes szabadság a legfontosabb számunkra.

Vízöntő Telihold

A telihold augusztus 1-jén20:31-kor teljesedik ki a Vízöntő 9°15’-én.  A telihold általánosságban a csúcspont, a rejtett dolgok napvilágra kerülhetnek, az újholdkor megkezdett dolgok beteljesülhetnek, levonhatjuk a következtetéseket és könnyebben elengedhetjük mindazt, ami már nem szolgál minket. A telihold felerősíti az érzelmeket, különösen azokat, amelyeket elfojtunk, felerősíti az intuíciót, így könnyebben ráérezhetünk arra, hogy mi a gyökere negatív érzéseinknek, mi okoz feszültséget és diszharmóniát életünkben. Ilyenkor könnyebben tudunk kapcsolódni saját magunkkal, a felsőbb énünkkel, ha odafigyelünk belső hangunkra és álmainkra, azok jó útmutatóul szolgálhatnak és segítő megoldásokat hozhatnak egy adott helyzetre.

A telihold két olyan területet kapcsol össze, melyek szemben állnak egymással és ezáltal nehezen összeegyeztethető energiamintázatot képviselnek. Ezúttal az Önérvényesítés tengelyén, az Oroszlán-Vízöntő polaritás mentén jön létre. A téma az „Én” és a „Nem Én”, az ego és az ego feladása, az egyén és a közösség, az önmagam szintjén történő érvényre jutás és a csoporton belüli érvényre jutás. Ezt a konfliktust világítja meg a Telihold. Részletesebben külön írásban.

Mars-Jupiter trigon

A Jupiter erőt ad ahhoz, hogy elérd vágyaidat. Amit most elkezdesz és amibe most energiát fektetsz, azt nagy valószínűséggel sikerre is tudod vinni. Még akár kockáztatni is érdemes most, mert bőséges pozitív energiákban bővelkedhetsz, amit nemes ügyekbe fektetve, meghozza a kívánt hasznot. Ameddig nem mások kárára cselekszel, addig meg tudod szerezni, amit akarsz. Jó időszak a fontos döntések meghozatalára és a határozott cselekvésre. Érdemes kihasználni minden olyan spirituális fejlődési lehetőséget, ami utadba kerül.

Szerda 08.02.

Merkúr-Szaturnusz szembenállás

Gondold át komolyan és beszéld meg a dolgokat. Ne ragadj bele a negatív helyzetekbe és ne csak a rossz oldalát lásd a dolgoknak. Legyél bátor, mert a kishitűség kommunikációs nehézségekhez és elszigeteltséghez vezethet. Mivel most borongósabb lehet a hangulatod, ne most hozd meg a fontos döntéseket, különösen nem a kapcsolatokat illetően. Kerüld a szerződések aláírását vagy a nagy befektetéseket. 

Csütörtök 08.03.

Hold a Halakban

Az álmodozó, befolyásolható Halak jegyében levő Hold által, érzékenyebbek, intuitívabbak és együttérzőbbek leszünk. Jó alkalom spirituális, művészi tevékenységek végzésére, befele figyelésre, elvonulásra vagy valamilyen vízzel kapcsolatos tevékenységhez.

Hold-Szaturnusz együttállás

Érzelmeid komolyabbak lesznek, intim kapcsolataidban távolságtartóbb leszel. Megszabadulhatsz azoktól a dolgoktól az életedben, amelyek nem működnek, és arra tudsz összpontosítani, hogy azokat a dolgokat javítsd és erősítsd, amelyek hasznos célokat szolgálnak. Felelősségteljesebb leszel önmagad felé, érzelmileg mértékletesebb és óvatosabb vagy, nem vállalsz szükségtelen kockázatot.

Hold-Merkúr szembenállás

Az értelem és az érzelem szembe kerülnek egymással, ami megnehezíti a belső egyensúly megteremtését. Az egyik pillanatban túl analitikus a másikban túl érzelmes lehetsz. Érzéseidet nehezebben tudod megérteni és megosztani, illetve a mindennapi problémákat is nehezen érted meg. Mivel ilyenkor érzelmileg túl elfogult lehetsz, vagy nem érted meg a problémákat, ezért könnyen viták alakulhatnak ki. A fontos döntéseket ne most hozd meg. Igyekezz inkább kicsit visszavonulni és elmélkedni, ez segít csökkenteni a feszültséget és megérteni az érzéseidet.

Péntek 08.04.

Hold-Mars szembenállás

Most lehet, hogy olyan dolgok is bosszantanak, amelyeket egyébként figyelmen kívül hagysz. Kialakulhatnak viták és veszekedések a gondolkodás nélküli cselekvés miatt. A közeli kapcsolatok, család, barátok is megtapasztalhatják az impulzív cselekvést. Tereld az energiákat olyan mederbe, hogy ne okozz kárt nekik. A sport ilyenkor sokat segít. De az is lehet, hogy te menekülsz el egy olyan szituációból, ahol agresszió ér. Ellenállhatatlan vágyat érezhetsz, hogy megvalósítsd vágyaidat, viszont arra figyelj, hogy ne legyél túl önző, mert akkor nincs esélyed a sikerre, vedd figyelembe mások szükségleteit is. Ez egy jó alkalom az igazságért harcolni a védelemre szorulók érdekében.

Szombat 08.05.

Hold a Kosban

Erős vágyat érezhetünk, hogy elkezdjünk valamit. Sőt arra is jól rá tudunk érezni, hogy mit kellene elkezdeni. Nagyon lelkesnek, erősnek, energikusnak érezzük magunkat, vállaljuk a kihívásokat. Ugyanakkor impulzívak és tapintatlanok is lehetünk, a túl sok az energiát fizikai aktivitással vezessük le. Gyors cselekvéseink azonnali eredményeket hoznak, viszont hiányzik a kitartó erő. Ez az időszak a rövidtávú projektek elindításához megfelelő.

Hold-Plútó szextil

Vasárnap 08.05.

Mélyen eltemetett érzéseid feljöhetnek az intenzív személyes interakciók során. Érzelmi kapcsolataid szintet léphetnek, vagy véget is érhetnek. Minden, ami szétesőben van az életedben, most újjászülethet. Könnyebben hozzáférhetsz a tudatalattidhoz, feltárhatod problémáid gyökerét, megfejtheted a rejtélyeket, melyek a felszín alatt lapulnak. Kiderülhetnek családodat vagy a kapcsolatodat érintő titkok is.

Hold-Vénusz trigon

Érzéseidet a szeretet, a béke, a harmónia tölti el. Kedves, barátságos hangulatban vagy. Jó alkalom a társasági élethez, barátokkal való találkozásra vagy akár randevúzásra. A szexualitásba meghittséget, gyengédséget és érzékiséget hoz.  Késztetést érezhetsz, hogy többet gondoskodj a családodról, szeretetedet jobban ki tudod fejezni feléjük. Kedvező a kreatív, művészi, zenei tevékenységekhez, valamint jó időszak a pénzköltéshez. Vegyél valamilyen szépségápolási terméket, vagy menj el fodrászhoz vagy egy masszázsra.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!