Kezdőlap » Blog » Asztrológia » 2024. 25. hét

2024. június 17-23.

Hétfő 06.17.

Vénusz-Neptun kvadrát

Elbizonytalanodhatsz, mert nem tudod pontosan, hogy a valóságot érzékeled-e. Ez egy érzelmileg sebezhetőbb időszak, néhány napig tart. Ha párkapcsolatban élsz, és a kölcsönös bizalom és megértés kialakult, akkor ez a tranzit nem jelent nehézséget. Ha most ismerkedsz, hajlamosabb lehetsz a tudattalan képeid kivetítésére a társadra, ami torz észleléshez vezethet és semmi köze a másikhoz, hanem te alkottad meg az elméddel. Ezért ez a későbbiekben hozhat csalódást, mivel túlidealizáltad a másik személyt, figyelmen kívül hagyva a nyilvánvaló hibákat és negatív tulajdonságokat, vagy nem vetted észre, hogy kihasználnak. Most fokozott igény mutatkozhat a gyengédség és a szeretet iránt, de érdemesebb lenne várni néhány napot az elköteleződéssel, míg a tranzit elvonul. Neptun tranzit idején kerülendők a függőséget okozó szerek is, ugyanis fogékonyabb lehetsz azok depresszív hatására és a méreganyagok is könnyebben felszívódnak. Ez nem egy produktív időszak, viszont kedvez a művészi tevékenységeknek. Használd a fantáziádat és a képzelőerődet és alkoss valami szépet!

Vénusz a Rákban

2024. 06.17-07.11.

Amikor a Vénusz a Rák jegyében van, tápláló, védelmező, óvatos és termékeny. Arra bíztat minket, hogy biztonságos és romantikus kapcsolatokat alakítsunk ki. Ilyenkor sokkal kedvesebbek, ragaszkodóbbak, bújósabbak vagyunk. Szeretetünket a törődésen és az odaadáson keresztül nyilvánítjuk ki. Akkor érezzük a legjobban magunkat, ha biztonságban vagyunk. Ebben az időszakban fontosabbak lesznek az otthonnal és a családdal kapcsolatos ügyek. A törődés vágya még édesanyánk és a család női tagjai iránt is felerősödhet bennünk.

Merkúr-Neptun kvadrát

A spirituális és misztikus témákkal való foglalkozás előtérbe kerülhet. Intuitívabbá válhatsz, megnyílhatsz a transzcendens világ felé, sokkal ideálisabbnak érzékeled a dolgokat annál, mint amilyenek valóban. Megélénkült fantáziádat és képzeletedet éld meg kreatív alkotó tevékenységekben, vagy táncolj egy jót, nézz egy romantikus vagy sci-fi filmet. Érdemes ebben az egy-két napban jobban odafigyelni és kiszűrni a valós információkat a sok haszontalan információ közül, ugyanis a Neptun leködösítheti az elmét. Ha teheted, ne most hozz fontos döntéseket és ne most végezz komoly szellemi munkát. A közvetlen kapcsolatok ki vannak téve a félreértéseknek, megtévesztéseknek és becsapásnak. Napold el a mélyreható és tartalmas beszélgetéseket máskorra.

Merkúr a Rákban

2024.06.17-07.02.

Amikor a Merkúr a Rák jegyében jár, az kicsit rapszodikus időszak, mivel a Rák ura a Hold is fokozza a bizonytalanságot és a Rák is egy nagyon erőteljes hangulati jegyet képvisel. Tehát gondolkodásunkat érzelmeink határozzák meg leginkább, és kevésbé fogunk tudni racionális alapokon döntéseket hozni. Viszont az elme és a szív közelebb kerül egymáshoz, könnyebben megérthetjük az érzelmeinket, jobban ki is tudjuk fejezni. Közelebb tudunk kerülni a másikhoz és a kapcsolódás is szeretettel telibb lesz. Kommunikációnk személyesebbé, lágyabbá és bensőségesebbé válik. Ez alatt az idő alatt sokkal intuitívabbak lehetünk, ha kicsit elcsendesedünk és odafigyelünk az ösztöneinkre és megérzéseinkre. Most olyan forrásokhoz is kaphatunk betekintést, amelyekhez nem mindig férhetünk hozzá.

Merkúr-Vénusz együttállás

Könnyebben el tudod mondani a társadnak, amit szeretnél, jobban ki tudod fejezni magad, szavakba is tudod önteni érzéseidet, szeretetedet a másik iránt. Ugyanakkor te is kaphatsz kedvességet, bókot, ajándékot vagy akár pénzt is. Jó alkalom a kreatív alkotó tevékenységekhez, a művészi képességek fejlesztéséhez, íráshoz, zenéhez, kézművességhez. Jobban megy a tárgyalás, gördülékenyebb a kommunikáció, a vitás helyzetek könnyebben megoldhatók. Kiváló alkalom társaságba menni, randevúzni, vagy akár a régi kapcsolatokat megújítani.

Kedd 07.18.

Hold-Szaturnusz trigon

Türelmesebb leszel és kevésbé érzékeny, így megfelelő időszak az összetettebb problémák kezeléséhez, vagy másoknak lelki témában segíteni, tanácsot adni.  Ha a józan eszedre, a hagyományos értékekre és a múltbeli emlékeidre támaszkodsz, az nagyban segít a döntésekben és a problémák megoldásában, melyek az otthonnal, családdal kapcsolatosak. Az is lehet, hogy egy bölcs idős asszonytól kérsz tanácsot. Kedvező alkalom arra, hogy meglátogasd szüleidet és nagyszüleidet, beszélgessetek a múltról, régi fényképeket és emlékeket nézegessetek.

Szerda 07.19.

Hold-Uránusz szembenállás

Jöhetnek váratlan és szokatlan helyzetek. Érezheted úgy, hogy több szabadságra, változásra van szükséged, ki szeretnél törni valamilyen helyzetből. A kisebb nézeteltérések nagyobb drámákká alakulhatnak. Most semmiképp ne hozz végleges döntést, pláne az érzelmi kapcsolatok tekintetében ne. Az ösztöneid és az intuíciód nem működnek megfelelően. Viszont kiváló alkalom arra, hogy önvizsgálatot tarts és megszabadulj félelmeidtől és korlátozó szokásaidtól és csinálj valamit egy kicsit másképp.

Csütörtök 07.20.

Nap-Neptun kvadrát

Az átlagnál fogékonyabb leszel a mélylelki dolgokra. Ügyelj arra, hogy ne kergess hamis illúziókat, ne idealizáld túl az embereket, mert a „kijózanodás” után kiábrándultságot és csalódottságot fogsz érezni. A személyes kapcsolatok ki vannak téve tisztességtelenségnek és megtévesztésnek. A titkokat nehezebb lesz megtartani és nehezebb lesz feltárni. Ez nem a legalkalmasabb időszak az üzleti tárgyalásokra, szerződések megkötésére, nagy a kockázata annak, hogy kihasználnak bennünket. Alkohol fogyasztására kifejezetten nem jó ez a néhány nap. Viszont jó alkalom használni kreatív alkotókészségedet és fantáziádat művészetre, zenére és táncra.  A jótékonysági munka és a társadalmi ügyekért folytatott tevékenység, a spiritualitás kiváló módja a neptuni energia biztonságos felhasználásának.

Nap a Rákban

2024.06.20-07.22.

Amikor a Nap a Rák jegyébe lép, az a nyári napforduló idejét jelenti az északi féltekén. Ebben az időszakban előtérbe kerülnek az érzelmek és több figyelmet fordítunk a családunkra, otthonunkra és mindenre, amitől otthonosan és biztonságban érezzük magunkat. Többet törődünk szeretteinkkel, gondozzuk és ápoljuk őket. Az érzelmek is jobban megérinthetnek és fogékonyabbak lehetünk a Hold hullámzó energiáira.

Péntek 06.21.

Merkúr-Mars szextil

Rendkívüli előretörési lehetőséget kínál, bátrabb, motiváltabb vagy, gondolataid úttörő jellegűek. A Mars hatására elméd még jobban felgyorsul, céltudatosabbá és kezdeményezőbbé válhatsz. Minden olyan dolog sikerülhet, amihez egy kis plusz erőfeszítés szükséges, hogy elinduljon. Jó alkalom az üzleti ügyek intézéséhez, tárgyalások folytatásához. Kommunikációd közvetlen, nyílt és őszinte, karizmatikus és intellektuális vonzerőhöz jutsz. Hajlandóbb leszel olyan merész cselekedetekhez is, amihez egyébként nincs bátorságod. 

Bak Telihold

Szombat 06.22.

A Telihold 03:07-kor a Bak 1° 07’-én teljesedik ki. A Bak Holdat a Rák Nap világítja meg, tehát a téma az otthon, gondoskodás, kötődés, szeretet, gyermekiség, eredet, múlt (Rák), valamint a karrier, hírnév, eredmények, célok, kötelezettségtudat és felelősségvállalás (Bak). A Rák arra ösztönöz, hogy becsüld meg otthonodat és gyökereidet, míg a Bak arra késztet, hogy a közéleti vagy szakmai szempontok mentén vedd fontolóra kötelességeidet. Míg a Rák megelégszik azzal, hogy függőségben van, a Bak érett, céltudatos és felelősségteljes. A Telihold fontos üzenete, hogy találd meg az egészséges egyensúlyt a karriered és a családod iránti elkötelezettséged között. Nőj fel érzelmileg is és vállald a felelősséget!

Vasárnap 06.23.

Hold-Szaturnusz szextil

Képes vagy nagyobb önfegyelmet gyakorolni és felelősségteljes döntéseket hozni. Türelmesebb, óvatosabb és visszafogottabb vagy. Jó alkalom a mélyebb és komolyabb érzelmeidet megosztani szeretteiddel, és tettekkel bizonyítani, mennyire szereted őket.

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

Mars a Rákban

2024.09.04-11.04.2025.01.06-04.18. A cselekvés bolygója szeptember 4-én lépett be a Hold uralma alá tartozó Rák jegyébe,

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!