Kezdőlap » Blog » Asztrológia » 2024. 29. hét

2024. július 15-21.

Hétfő 07.15.

Mars-Uránusz együttállás

Fokozódik a lendületed, azonnal szeretnél cselekedni, nyugtalanabbá és türelmetlenebbé válsz. Kiváló időszak kilépni a komfortzónából, kitörni egy helyzetből, elhagyni a régi mintákat és kipróbálni valami újat. Jöhetnek hirtelen felismerések, lehetnek zseniális ötleteid, új megvilágításba helyezheted céljaidat és vágyaidat. Innovatív módon tudod megközelíteni a helyzeteket és megoldást találhatsz a megoldatlan problémákra is. Elképzelhető, hogy felébred benned a függetlenség, a szabadság iránti vágy. Erős késztetést érezhetsz, hogy érvényesítsd egyéniségedet és megszabadulj mindennemű korlátozástól. Jöhetnek váratlan események, melyek lehetnek pozitívak és tartogathatnak kihívást is. Azonban jó katalizátorként szolgálnak a változáshoz. Ebben az időszakban kiemelten fontos a rugalmas hozzáállás és az óvatosság, hogy elkerüld a kellemetlenségeket. 

Kedd 07.16.

Hold-Merkúr kvadrát

Lehetnek nézeteltéréseid elfogultságod vagy rosszkedved miatt, és lehet, hogy erőteljesebben fejezed ki véleményedet, anélkül, hogy a másikkal törődnél. Viszont ez most nem a legmegfelelőbb alkalom, hogy kioktass másokat. Gondolataid és érzéseid konfliktusban állnak egymással. Érzelmeid befolyásolhatják gondolataidat és fordítva intellektusod is hat érzelmeidre. Kicsit állj meg és figyeld meg, mi zajlik belűl. Egyébként a legjobb ilyenkor, ha belefogsz valamilyen szellemi munkába, vagy akár egy otthoni rendrakásba.

Szerda 07.17.

Hold belép a Nyilas jegyébe

Optimista és vidám energia. Az igazság keresésének igénye motivál, és akár egy új nézőpont követésére is hajlandó leszel. A részletekre most nem vagy kíváncsi, hanem a nagy egészre koncentrálsz. Az új élmények és kalandok mély érzelmi igényt elégítenek ki. Vigyázz, mert könnyen túlzásokba eshetsz. Jó alkalom a kalandos tevékenységekhez, utazáshoz, sportoláshoz, fizikai aktivitáshoz, tanuláshoz.

Hold-Vénusz trigon

Érzéseidet a szeretet, a béke, a harmónia tölti el. Kedves, barátságos hangulatban vagy. Jó alkalom a társasági élethez, barátokkal való találkozásra vagy akár randevúzásra. A szexualitásba meghittséget, gyengédséget és érzékiséget hoz.  Késztetést érezhetsz, hogy többet gondoskodj a családodról, szeretetedet jobban ki tudod fejezni feléjük. Kedvező a kreatív, művészi, zenei tevékenységekhez, valamint jó időszak a pénzköltéshez. Vegyél valamilyen szépségápolási terméket, vagy menj el fodrászhoz vagy egy masszázsra. 

Csütörtök 07.18.

Nap-Uránusz szextil

Meglepetéseket és izgalmakat tartogat a nap. Itt az ideje, hogy kipróbálj valami újat. Érdeklődésed, találékonyságod és kíváncsiságod segít ebben. Ez nem a rutinfeladatok elvégzésének az ideje. Most kifejezheted magad egy kicsit különc módon is, nem fogod ettől kényelmetlenül érezni magad. Jó alkalom a kreatív tevékenységekhez is, a csoportos, közösségi programokhoz. Az is lehetséges, hogy véletlenül találkozol valakivel. Ha valamin változtatni szeretnél az életedben, akkor ez egy kiváló alkalom, mert most könnyebben fog menni és nem fog annyira megviselni, mint általában. 

Péntek 07.19.

Hold belép a Bak jegyébe

Kicsit érzelemmentes napok következnek. Felismerjük a rendszer, struktúra és az előre tervezés szükségességét. Az eredmény és siker vágya motivál bennünket. Ösztönösen tudatában vagyunk az idő korlátainak is, feleslegesen nem akarunk időt, energiát vagy erőforrásokat pazarolni. Termékeny időszak lehet, ha tisztában vagyunk a valósággal is. Jó időszak a hosszú távú, lassú, de stabil eredményeket hozó tevékenységekhez, gyakorlati dolgokhoz, tervek készítésére.

Szombat 07.20.

Mars-Neptun szextil

Céljaidat könnyebben eléred, ha nem a rutin és a józan ész szerint cselekszel, hanem követed érzéseidet és kreatív elképzeléseidet. Most érzékenyebbé válhatsz mások vágyait illetően, különösen az elesettek érinthetnek meg. Nagylelkűbb, empatikusabb és intuitívabb lehetsz, és a romantikára is nyitottabbá válhatsz. Kiváló időszak a kikapcsolódáshoz, természetjáráshoz, meditációhoz, tánchoz, művészetekhez, jótékonysági munkához és minden olyan tevékenységhez, mellyel másoknak örömöt tudsz szerezni.

Mars belép az Ikrek jegyébe

Amikor a Mars az Ikrekben jár sokoldalúbb és rugalmasabb, kevésbé határozott és koncentrált. Az Ikrek Mars serkenti elménket, melynek következtében tele lehetünk zseniális ötletekkel, amelyeket azonnal meg is szeretnénk valósítani. Ez egy nagyon izgalmas időszak, alig várjuk, hogy valami új dologba fogjunk bele. Sok minden felkeltheti érdeklődésünket, szeretjük a változatosságot és jobban alkalmazkodunk a változásokhoz is. Most lehetőségünk van belekóstolni több mindenbe, mielőtt elköteleznénk magunkat. Képesek vagyunk gyorsan váltani egyik dologról a másikra, de ennek az lehet a következménye, hogy befejezetlen projektek sorát hagyjuk magunk után. Nehezen tudunk egy dologra összpontosítani, szétszórtabbá és kevésbé koncentráltabbakká is válhatunk. Ezért ebben az időszakban tanácsos az energiákat jobban összpontosítani, és kitartani a kitűzött célok mellett.

Vasárnap 07.21.

Bak Telihold

A Telihold július 21-én 12:17-kor teljesedik ki a Bak 29°08-én. A Bak Holdat a Rák Nap világítja meg, tehát a téma az otthon, gondoskodás, kötődés, szeretet, gyermekiség, eredet, múlt (Rák), valamint a karrier, hírnév, eredmények, célok, kötelezettségtudat és felelősségvállalás (Bak). A Rák arra ösztönöz, hogy becsüld meg otthonodat és gyökereidet, míg a Bak arra késztet, hogy a közéleti vagy szakmai szempontok mentén vedd fontolóra kötelességeidet. Míg a Rák megelégszik azzal, hogy függőségben van, a Bak érett, céltudatos és felelősségteljes. A Telihold fontos üzenete, hogy találd meg az egészséges egyensúlyt a karriered és a családod iránti elkötelezettséged között. Nőj fel érzelmileg is és vállald a felelősséget!

Hold belép a Vízöntő jegyébe

Érzelmileg valami új és szokatlan iránt vonzódunk. A reakciók inkább intellektuálisak, mint érzelmesek, és az interakciók inkább személytelenek, mint személyesek. Ez egy olyan időszak, amely elősegíti a társasági összejöveteleket, a közösség számára fontos célok és projektek kezelését, az ötletelést, a szokatlan ötleteket és a haladó változásokat. Nyitottak vagyunk az új dolgokra és a jövőre koncentrálunk. A kötelező dolgokat most nehéz betartani, mivel a személyes szabadság a legfontosabb számunkra.

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 5x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!