Kezdőlap » Blog » Asztrológia » 2024. 33. hét

2024. augusztus 12-18.

Hétfő 08.12.

Nap-Hold kvadrát

A Hold a Skorpió jegyében halad holnap délig, így az addig hátralévő idő az intenzív érzelmekről és a dolgok mélyebb jelentésnek kereséséről is szól. Az első negyed Hold a cselekvés, az elindulás és a befogadás idejét jelentheti. Ez az időszak lehetőséget adhat a cselekvésre és az elköteleződésre egy adott cél irányában, ekkor találkozhatsz akadályokkal is, hogy átértékelj bizonyos dolgokat. Ebben az időszakban testünk inkább a felhalmozásra összpontosít, így könnyebben hízunk, viszont a vitaminok, ásványi anyagok beépülése, pótlása is hatékonyabb. Az öngyógyító erők erősebbek, érdemes hát bevetni a masszázst, az aromaterápiás kezeléseket, illetve kipróbálni az energiagyűjtést segítő mozgásformákat, mint a jóga, tai-chi. A friss levegőn tett séta, kirándulás, sport is sokkal hatásosabb, energetizálóbb ebben a holdfázisban. Növő Hold idején megélénkül a társasági élet, könnyebben köthetsz új ismeretségeket, ezért érdemes ezt az időszakot a kapcsolatépítésre, a kapcsolatok ápolására szánni.

Kedd 08.13.

Hold a Nyilas jegyében

Optimista és vidám energia. Az igazság keresésének igénye motivál, és akár egy új nézőpont követésére is hajlandó leszel. A részletekre most nem vagy kíváncsi, hanem a nagy egészre koncentrálsz. Az új élmények és kalandok mély érzelmi igényt elégítenek ki. Vigyázz, mert könnyen túlzásokba eshetsz. Jó alkalom a kalandos tevékenységekhez, utazáshoz, sportoláshoz, fizikai aktivitáshoz, tanuláshoz.

Hold-Merkúr kvadrát

Lehetnek nézeteltéréseid elfogultságod vagy rosszkedved miatt, és lehet, hogy erőteljesebben fejezed ki véleményedet, anélkül, hogy a másikkal törődnél. Viszont ez most nem a legmegfelelőbb alkalom, hogy kioktass másokat. Gondolataid és érzéseid konfliktusban állnak egymással. Érzelmeid befolyásolhatják gondolataidat és fordítva intellektusod is hat érzelmeidre. Kicsit állj meg és figyeld meg, mi zajlik belűl. Egyébként a legjobb ilyenkor, ha belefogsz valamilyen szellemi munkába, vagy akár egy otthoni rendrakásba.

Szerda 08.14.

Mars-Jupiter együttállás

Ideális időszak elkezdeni, elindítani valamit, mert az nagy valószínűséggel meghozza a sikert. Azzal az életterülettel kapcsolatban, ahol most a Mars és a Jupiter együttáll, nagyot léphetsz előre, azzal kapcsolatban most sokkal lelkesebb, kezdeményezőbb, bátrabb és magabiztosabb leszel. Hajlandó vagy nagyobb kockázatot vállalni a cél elérése érdekében. Ebben az időszakban vonzódhatsz az új élmények és kalandok iránt is. Könnyebben ki tudsz lépni a komfortzónádból és felfedezni valami újat, könnyebben megy az önérvényesítés és mások irányítása is. Egyre kell figyelni, hogy semmilyen tekintetben ne ess túlzásokba!

Csütörtök 08.15.

Merkúr az Oroszlán jegyében

A Merkúr visszahátrált az Oroszlán jegyébe, és amikor itt jár gondolkodásunk pozitívabb, kommunikációnk magabiztosabb. Meggyőzőbbek vagyunk, hiszen önbizalmat árasztunk, és rámenősebbek is lehetünk. Ki merünk állni magunkért és világossá tudjuk tenni álláspontunkat. A hangsúly most a jövőképen van, és nem azon, hogyan jutunk el oda. A részletek most nem annyira fontosak, mert az Oroszlán energiája a nagyobb képről szól, nem az aprólékos dolgokról. Kommunikációnk kifejezőbb, sőt teátrális, drámai és figyelemfelkeltő is lehet. Az Oroszlán szívből beszél, tisztán és lelkesen fejezi ki magát. Melegséget és karizmát sugároz, ami magához vonzza az embereket. Amit eddig esetleg féltünk kimondani, ebben az időszakban lesz bátorságunk hozzá. A Merkúr gyorsasága és az Oroszlán nyíltsága miatt nem árt ügyelni arra, hogy milyen szavak hagyják el a szánkat. Ha másokat nem sikerül meggyőzni, vagy nem értenek egyet velünk, akár indulatosak is lehetünk. Továbbá mivel az Oroszlán fix jegy, meglehetősen dogmatikusak is lehetünk és fennállhat a szűklátókörűség veszélye is. Viszont az Oroszlán szórakoztató és vidám, ezért ezalatt az időszak alatt sok nevetésre is számíthatunk. Ebben az időszakban kreatív ötletekben is bővelkedhetünk. Jó alkalom arra, hogy lelkesedésünket és szenvedélyünket művészi vagy kreatív alkotó tevékenységen, és szellemi mozgékonyságok igénylő játékokon keresztül fejezzük ki.

Hold a Bak jegyében

Kicsit érzelemmentes napok következnek. Felismerjük a rendszer, struktúra és az előre tervezés szükségességét. Az eredmény és siker vágya motivál bennünket. Ösztönösen tudatában vagyunk az idő korlátainak is, feleslegesen nem akarunk időt, energiát vagy erőforrásokat pazarolni. Termékeny időszak lehet, ha tisztában vagyunk a valósággal is. Jó időszak a hosszú távú, lassú, de stabil eredményeket hozó tevékenységekhez, gyakorlati dolgokhoz, tervek készítésére.

Péntek 08.16.

Neptun-Plútó szextil

Ez egy generációs aspektus, mely 1947-2034 között többször pontosul be. Ebben az időszakban bármely eszme megkérdőjeleződhet, a fennálló rendszerek széteshetnek és újjáépülhetnek egy magasabb szinten és természetesebb állapotban. Szélsőséges változásokon megy keresztül a világ, melynek végső célja az lenne, hogy az emberek lelkileg közelebb kerüljenek egymáshoz és egy humanitáriusabb, minden ember jólétéért felelősséget vállaló közösség jöjjön létre.

Mars-Szaturnusz kvadrát

Kicsit frusztráltnak és gátlásosnak érezheted magad, nehezebben tudod kifejezni vágyaidat, akadályokban és mások ellenállásába is ütközhetsz céljaid megvalósítása során. Mivel két ellentétes energia feszül egymásnak ilyenkor az emberek indulatosabbá és erőszakosabbá válhatnak. Az előrehaladás most nehezebb, de ennek is megvan az oka. Gondold át és mérlegeld a dolgokat, hogy amerre mész, az valóban a te utad-e? Amit szeretnél hosszú távon mennyire lesz időtálló? Valóban szükséged van rá, vagy csak lázadsz és szeretnél kitörni egy helyzetből? Nem biztos, hogy látod a dolgok hosszú távú következményeit, és azt, hogy milyen árat kell fizetni érte. Hidd el jobb most lassítani és megfontoltabban cselekedni, és felfedezni az élet valódi értékeit.

Szombat 08.17.

Hold a Vízöntő jegyében

Még éjfél előtt átlép a Hold a Vízöntő jegyébe. Ilyenkor érzelmileg valami új és szokatlan iránt vonzódunk. A reakciók inkább intellektuálisak, mint érzelmesek, és az interakciók inkább személytelenek, mint személyesek. Ez egy olyan időszak, amely elősegíti a társasági összejöveteleket, a közösség számára fontos célok és projektek kezelését, az ötletelést, a szokatlan ötleteket és a haladó változásokat. Nyitottak vagyunk az új dolgokra és a jövőre koncentrálunk. A kötelező dolgokat most nehéz betartani, mivel a személyes szabadság a legfontosabb számunkra.

Vasárnap 08.18.

Merkúr-Uránusz kvadrát

A Merkúr retrográd, így most pontosul be másodszor az Uránusszal való kvadrátja. Jöhetnek kiszámíthatatlan események, váratlan és felkavaró hírek, ami idegességet és nyugtalanságot okozhat és arra késztet, hogy kilépjünk a komfortzónánkból. Ilyenkor nagyobb az esélye a vitáknak, félreértéseknek, mások megbántásának, mivel gyakran előfordul, hogy hirtelen, gondolkodás nélkül kimondunk olyat is, amit egyébként nem tennénk. A koncentrálás és odafigyelés most nehezebb lesz, mint általában, figyelmed könnyen elterelődhet, a mindennapi rutinfeladatok unalmasnak tűnhetnek. Az informatikai eszközök működésében is tapasztalható fennakadás, meghibásodás, a közlekedésnél pedig mindenki legyen óvatos. De ugyanakkor lehetnek zseniális és korszakalkotó ötleteid is, hirtelen megvilágosodhatsz valamivel kapcsolatban. Más szemszögből is átláthatod a dolgokat és észreveheted azt is, ami egyébként elkerülné a figyelmedet. Viszont a fontos döntéseket ne most hozd meg és a találkozókat ne erre a napra szervezd. Ha nyitott maradsz az újra és beviszel valami szokatlant az életedbe, akkor a kellemetlen meglepetéseknek az elejét tudod venni. 

Örülök, hogy találkoztunk.

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

Friss cikkek

Asztrológia

2024. 38. hét

2024. szeptember 16-22. Hétfő 09.16. Hold-Uránusz kvadrát Gyors hangulatváltozásokat és impulzív reakciókat válthat ki. Türelmetlenebbé

Tovább olvasom »

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!