Kezdőlap » Blog » Asztrológia » 2024. 6. hét

2024. február 5-11.

Hétfő 02.05.

Merkúr a Vízöntőben

Az értelem elvét képviselő Merkúr belép a Vízöntő jegyébe, ahol február 26-ig tartózkodik. Amikor a Merkúr a Vízöntő jegyében jár, tudásra szomjazunk, nyitottabbak vagyunk az új és eredeti ötletekre. Elkezdünk másképp gondolkodni, és szokatlan ötletekkel állhatunk elő. Ilyenkor találékonyságunk a csúcson jár, gondolkodásunk haladóbbá és tárgyilagosabbá válik. Az észszerűségre törekszünk, és könnyen szét tudjuk választani az intellektust az érzelmektől.

Merkúr-Plútó együttállás

Miután belépett a titokkutató, hírvivő Merkúr a Vízöntő jegyébe, találkozik is az alvilág urával a Plútóval, aki mélységet és intenzitást ad gondolkodásodnak és kommunikációdnak, valamint és mélyreható felfeldezéseket lelked mélyén. Most nyíltan ki is tudod mondani, amit eddig esetleg nem tudtál, vagy nem mertél kimondani. Itt az ideje a komoly, nagy, radikális beszélgetéseknek és annak, hogy a mélyére áss a nyugtalanító problémáknak. Titkok tárulhatnak fel és könnyebben megismerheted a rejtélyeket és érdeklődhetsz az okkult témák iránt is. Ez most nagyszerű időszak az önismeretre, jobban megértheted azon kapcsolatok dinamikáját, amelyekben részt veszel. A tudatalatti világa magában foglalja az ember múltját (nem csak ezéleti történéseket), az idők során előforduló események tárháza ott rezeg benned képek és érzések formájában és a feledés fátyla fedi le ezeket az emlékrétegeket. Ezen tartalmak egy része most felszínre kerülhet és radikális felismeréseket is hozhat. Figyelj a megérzéseidre!

Kedd 02.06.

Hold-Neptunusz kvadrát

Érzelmileg elbizonytalanodhatsz, nem biztos, hogy megfelelően érzékeled a valóságot, könnyen becsaphatod magadat vagy mások tévesztenek meg. Ne most hozz fontos döntéseket, vedd jobban fontolóra a dolgokat. Használd képzeleted erejét és inkább végezz valami kreatív alkotó tevékenységet, ami örömet okoz. 

Szerda 02.07.

Vénusz-Uránusz trigon

Nehéz lesz most az unalmas rutint követni. Késztetést érezhetsz valami új kipróbálására, akár egy új hobbit, vagy valami újítást vinni a kapcsolatodba, vagy új módon kapcsolatokat teremteni. Ha egyedülálló vagy, akkor elképzelhető, hogy új ismeretséget kötsz, viszont nem biztos, hogy tartós lesz ez a kapcsolat. Jó alkalom a társasági életre, népszerűbbnek érezheted magad és élvezheted a szabadságot, hogy kimozdulhatsz. Nem is kell hozzá határozott terv, számíts a váratlanra, még vásárlás közben is érhet meglepetés. Kiváló alkalom szépség- és divattermékek, az egyedi jellegű gyönyörű dolgok vásárlására, kreatív tevékenységek végzésére, kézművességgel, tánccal, zenével, művészettel foglalkozni. Váratlan pénzügyi lehetőség, jutalom vagy bónusz is kilátásba kerülhet.

Csütörtök 02.08.

Mars-Neptunusz szextil

Céljaidat könnyebben eléred, ha nem a rutin és a józan ész szerint cselekszel, hanem követed intuitív megérzéseidet és kreatív elképzeléseidet. Most érzékenyebbé válhatsz mások vágyait illetően, különösen az elesettek érinthetnek meg. Nagylelkűbb, empatikusabb és intuitívabb lehetsz, és a romantikára is nyitottabbá válhatsz. Kiváló időszak a kikapcsolódáshoz, természetjáráshoz, meditációhoz, tánchoz, művészetekhez, jótékonysági munkához és minden olyan tevékenységhez, mellyel másoknak örömöt tudsz szerezni.

Nap-Uránusz kvadrát

Napokkal korábban már érezhetted a feszültséget a levegőben, amitől kissé nyugtalan lehettél. Készülj fel arra, hogy mások kiszámíthatatlanúl is viselkedhetnek (te nem, mert ezt olvasod és felkészülsz rá). Ez a tranzit hozhat vitákat, dühkitöréseket, hírtelen irányváltásokat, és meggondolatlan döntéshozatalt, melyeknek súlyos következményei lehetnek. Az elektromos eszközök és rendszerek is gyakrabban hibásodhatnak meg ilyenkor, illetve ez egy picit balesetveszélyesebb időszak. Úgy érzheted, hogy korlátozásoktól mentesen szeretnéd kifejezni magadat, ami konfliktusokhoz vezethet. Úgyhogy konstruktív mederbe kell terelni ezt a lázadó energiát. Az Uránuszt kijátszani csak úgy lehet, ha beleviszel valami szokatlant az életedbe, valamit másképp csinálsz, egyébként ő fog megviccelni téged valamivel, ami nem biztos, hogy olyan mókás lesz. Ha valami zavart tapasztalsz az életed bármely területén, állj meg egy kicsit és gondold át mi okozhatja. Legyél rugalmas és kész a változásra! Így elindulhatsz egy olyan új úton, ami több lehetőséghez és örömhöz vezet.

Péntek 02.09.

Vízöntő Újhold

Az Újhold egy új ciklus kezdetét jelzi és a kreativitás energiáját hordozza magában. Ez a legjobb alkalom, hogy elgondolkodj, min szeretnél változtatni, milyen újdonságokat szeretnél bevinni az életedbe. A Vízöntő Újhold új kezdeteket nyit meg, új ötleteket, új megközelítésmódokat indíthat el, pozitív energiával feltöltve. Arra késztet, hogy hagyjuk hátra a múltat, azokat a dolgokat, melyek már nem szolgálnak minket (negatív gondolatok, egészségtelen viselkedés, mérgező kapcsolatok), hogy bátran és könnyedén, a felesleges terheket letéve léphessünk tovább. A Vízöntő energiáival képesek lehetünk elképzeléseinket, úttörő meglátásainkat átültetni a gyakorlatba. Fókuszba kerül a barátság, a közösség és a humanitárius erőfeszítések is, melyekkel kapcsolatban szintén új kezdetek lehetségesek.

Szombat 02.10.

Merkúr-Jupiter kvadrát

Elősegíti a pozitív gondolkodást és az optimista jövőképet. Jó alkalom a hosszú távú tervek készítéséhez és a kereskedelmi és üzleti kapcsolatokhoz, koncentrálva a részletekre is, ennek hiányában nagy lehet a hibázás és tévedés esélye. Figyelj arra oda, hogy ne ess túlzásokba, mert ilyenkor ez könnyen lehetséges. Továbbá megeshet, hogy valamit nagyon lelkesen elkezdesz, viszont már nem lesz elég önfegyelmed a kitartáshoz. Ne becsüld most túl a képességeidet.

Vasárnap 02.11.

Hold-Jupiter szextil

Egy kis vidámságot, optimizmust és szerencsét hoz ez a nap. Intuitívabbá válhatsz, könnyebben megértheted mások érzéseit. A befolyásos emberek, az üzletemberek hozzásegíthetnek a siker eléréséhez. Jó alkalom társasági élethez, az őszinte beszélgetésekhez, előadások megtartásához, látóköröd bővítéséhez és akár nagyobb utazásokhoz is.

Örülök, hogy találkoztunk. 👋

Iratkozz fel, hogy minden héten kaphass emailban is fantasztikus tartalmakat. 😉

Mit is?
- Heti megjelent cikkek
- Előrejelzések
- Asztrológiai érdekességek
- Fejlesztések az oldalon
- Kedvezmények

Nem spammelünk! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.
Bármikor le tudsz iratkozni természetesen.

Érdekelhet...

IC a Bikában
Szükséged van egy szépséggel és nyugalommal teli otthonra. Ha a gyerekkorod ezt biztosította, szeren…

Friss cikkek

Egy könyv ami csak rólad szól

Közel 3x-4x ennyi információ egy könyvben, az alapismeretektől kezdve, részletes magyarázatokon és ábrákon keresztül mutatja be sorsodat, életutadat. Mindezt úgy, hogy érteni is fogod…

Mindezt egy kattintásra tőled már csak néhány percen belül olvashatod!